Идеи за Бизнес 3

• 96 479
  • 605
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Цитат
Става съпрос за магазинче за вносен алкохол, цигари, пури, кафе... Как стоят нещата? Директно от производителя ли се снабдявам или някой в БГ държи съответните права и трябва да получа неговото съгласие?

От производители трудно ще стане.Обикновенно магазините за алкохол зареждат от складове за алкохол.

# 526
Е, нали искаше да храниш хората и да ги правиш щастливи. Laughing
Къде я намеси сега печалбата?
Когато тръгваш в нещо ново, последното което гледаш е печалбата, първо гледаш да си свършиш перфектно работата.
Печалбата сама ще дойде после.

Първо Вилян е мъжко име. Стига сте ме бърка ли вече. И второ печалбата е част от планирането и се вклучва за най-малко две години. Зависи колко продажби можеш да направиш и точно това искам да си изясня. А относно оборудването: http://kupuvam-prodavam.info/ad28860.htm мисля, че това може да ми свърши работа.

# 527
А това оборудване вече е на 1290 лв.  Grinning

# 528
Това че Вилян е мъжко име нищо не значи, защото начинът, по който си го написал може да е вили и ани и още 100 хипотези.
После ето намери си оборудване, при това без пари и рецепти ще ти дадат. Колко са правилните, ще кажеш след 3 месеца, защото предишният повече не е издържал.
Аз бях дотук по този случай.

# 529
Каспър, възхищавам се на компетентността ти и педантичността ти  bouquet  bouquet  bouquet

# 530
Страхотна тема. Беше ми много интересно да изчета мненията и вижданията на всички. Аз също се надявам някой ден да открия моето място като започна собствен бизнес.

# 531
Ще отворя счетоводна къща, но трябва да си намеря достатъчно клиенти. Това е голямият ми проблем. Ако някой може да ме насочи в тази осока и да помогне ще съм много благпдарна. Става въпрос за Пловдив.

# 532
Ооо, за счетоводните къщи и добрите счетоводители роман мога да напиша, при това за Пловдив. И тук съм "компетентна" Crazy
Обаче няма да обсебвам темата само с мои мнения, нека кажат и другите.

nelly_dor, не се възхищавай, ако бях толкова педантична, нямаше да стоя тук и да се бутам където никой не ме пита, а щях да си работя по новия ми проект, който няма кой да ми го направи, обаче .... Tired

# 533
Ооо, за счетоводните къщи и добрите счетоводители роман мога да напиша, при това за Пловдив. И тук съм "компетентна" Crazy
Обаче няма да обсебвам темата само с мои мнения, нека кажат и другите.

nelly_dor, не се възхищавай, ако бях толкова педантична, нямаше да стоя тук и да се бутам където никой не ме пита, а щях да си работя по новия ми проект, който няма кой да ми го направи, обаче .... Tired

Един за всички, всички за един. Ако се хванем, ще го направим за няколко дена   Rolling Eyes Outta Joint

# 534
 Искам да попитам някой знае ли колко пари струват разрешителните за продажба на алкохол и цигари?
 Предварително благодаря!

# 535
  • София
Искам да попитам някой знае ли колко пари струват разрешителните за продажба на алкохол и цигари?
 Предварително благодаря!
Попитай в общината - цената е различна навсякъде.

# 536
Долу- горе ми кажете да знам. Предполагам, че нямат голяма разлика и ако има някой, който знае за Русе още по-добре.

# 537
Здравейте момичета и момчета! Много ме заинтригува вашата тема. Адмирации на авторката! Искам да ви попитам за един бизнес колко горе-долу би ми излязло като финанси?Може и да сте обсъждали ,но нямах време да чета назад. Искам да си направя фитнес клубче в малко градче. Това ми е мечтата.Предварително благодаря на тези които ми отговорят!

# 538
Здравейте момичета и момчета! Много ме заинтригува вашата тема. Адмирации на авторката! Искам да ви попитам за един бизнес колко горе-долу би ми излязло като финанси?Може и да сте обсъждали ,но нямах време да чета назад. Искам да си направя фитнес клубче в малко градче. Това ми е мечтата.Предварително благодаря на тези които ми отговорят!
Страхотна идея.Щом в вашият град  нямате,започвай.Зависи от теб колко фитнес уреда ще купиш на каква цена и т.н.Но мисля,че ако решиш може да вземеш втора употреба уреди,няма смисъл от нови.Всичко е много лесно за този вид бизнес.Действай.Успех.

# 539
 Предварително благодаря!
За алкохол отпаднаха разрешителните - продаваш си без никакво разрешително, могат да те проверят само за бандеролите, но това е ясно, че трябва да го гледаш.
Цигари - звъниш на Отдел Стопански в Общината, ще ти вземе 1 минута, долу-горе, ще научиш точно като се обадиш.

Общи условия

Активация на акаунт