Сайт за слънчеви очила с доставка до БГ

• 27 790
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
http://www.framesdirect.com/framesfproduct.asp?lframesk=tdnbrg&a … id=lb&PC1=EURТози има доставка до тук,не е много малка,но си заслужава и имат кодове за отстъпка,пускат и за БД.Тези очила тук са 3 пъти по-скъпи,а и не само тези де.

# 16
  • София
Момичета, получих си очилата, поръчани от този сайт http://www.sunglasses-shop.co.uk/!
Нямам забележки Simple Smile

# 17
Честитито!Със кеф да си ги носиш!За колко време ги получи и с кои куриери?Аз поръчах от италианския сайт и ги чакам цяла седмица вече...SadУж 15 евро за доставка с куриер пък то се проточи бая вреем.Беше написано,че до 3 работни дни ще ги получа...

# 18
  • София
Мисля че, след седмица ги получих. Не помня кой куриер newsm78, но от пощата ги взех.

# 19
Благодаря ти за инфото  bouquetЩе чакам и аз, няма как:)

# 20
Здравейте,

аз също съм решила да поръчвам от този сайт sunglasses-shop.co.uk, но ме интересува заплаща ли се нещо допълнително, освен обявената в сайта цена за доставка. Също така като качество как са, какво включва комплекта и имат ли сертификат за качество?

# 21
  • София
Моите пристигнаха само в наилоново пликче, без сертификати, но си личи,че са със слънцезащитно покритие. Те са от 14 лири, някаква по ефтина марка, и нищо друго нямаше в пратката. Плаща се само цената на очилата и цената на доставката.

# 22
Моите пристигнаха само в наилоново пликче, без сертификати, но си личи,че са със слънцезащитно покритие. Те са от 14 лири, някаква по ефтина марка, и нищо друго нямаше в пратката. Плаща се само цената на очилата и цената на доставката.

А как се получават - с куриер, по пощата?
Има ли някакви допълнителни такси или цената е крайната, която ти се дава при поръчката? И може ли да се плати с дебитна карта?

# 23
  Aз ги взех от пощата.Други такси  не съм плащала,освен стойността на очилата +доставка.Моите имаха и сертификат ,и кърпичка ,и калъфка.Плащах с кредитна.

# 24
 Здравейте, искам да попитам някой поръчвал ли е от www.framesdirect.com. Там цените са добри но доставката е по-скъпичка. Ако някой е ползвал този сайт, моля да сподели.

# 25
Здравейте, искам да попитам някой поръчвал ли е от www.framesdirect.com. Там цените са добри но доставката е по-скъпичка. Ако някой е ползвал този сайт, моля да сподели.
да,но имат кодове за намаление ,даже и за БД и определено си заслужават,аз бях нагласила и пуснала една поръчка оттам,но понеже бяха 2 чифта очила  и малко лсед като  я пуснах видях,че долара за 2 дни беше скочил с почти 15 ст. и надвишавах безмитния лимит с 1-2 лв,та се наложи да откажа поръчката,свързах се с тях на посочения Скайп,веднага ми отговориха и се разбрахме,много разбрани хора са.

# 26
На 04,09 поръчах слънчеви очила от  sunglasses-shop.co.uk .Парите са дръпнати от картата,но shipping status - not yet shipped.Според вас нормално ли е това  Thinking
Дали ще се окаже проблем това?Притеснявам се дали ще ги получа  ooooh!

# 27
  • София
Записвам се да ви следя и да се накумя да поръчам  Thinking

# 28
след като им изпратих банково извлечение и сметка на мое име ми шипнаха поръчката.сега я чакам  Grinning
като пристигнат ще пиша как са очилата.надявам се всичко да е наред с пратката Praynig

# 29
някой поръчвал ли е от тук http://www.bg-look.com/chasovnici/jeni

Общи условия

Активация на акаунт