Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 74 898
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • София
аз пък съм на Кофи Принс
лелеее сериала е един път! Crazy
мислех да гледам всяка вечер по една серия, щото така качват субтитрите - да, ама не Mr. Green по едно време се оказа, че е 5 сутринта (макар че е мн по-неудобно с английски - много бързо се сменят, аз все връщам да видя каква точно е била репликата)
та ми остават още 5 серийки - сигурно днес ще ги догледам Grinning

# 121
Малката Черна Шапчица, не се спираш ти JoyАз си го гледам бавно,по серийка на ден,много ми е интересно как постепенно се развиват нещата.Сега започва най-интересното- Бяло Вече съм на първата целувка
Продължавам си и Goong,и там почнаха да се развиват по-малко нещата,вече не е толкова скучноват.
Днес мисля и едно филмче да изгледам,дано успея Wink
Сега попаднах и на това,изглежда обещаващо http://easternspirit.forumandco.com/forum-f14/topic-t692.htm.Но субтитри има тук, http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=42&t=44852 а не мога да ги сваля,май като си отида в Бг,ще го изгледам Wink
Илджиме съм го оставила за септември,тогава ще подхващам историческите Wink

# 122
И аз реших преди да почна друг сериал да изгледам едно филмче.Спрях се на Virgin Snow с Джун Ги.Хареса ми Peace Историята е изтъркана, но, както винаги, корейците са я представили по страхотен начин.Актьорите също са си изиграли много добре ролите Hug
Изтеглих си и две серийки на Кофи Принс.Дойде и неговият ред Laughing

# 123
Криси` това филмче ставаше до половината, псоле го претупаха на бърза ръка!

препоръчвам на всички любители на историческите филми  Red Cliff първа и втора част - невероятен филм - снощи почнах първата част с намерение после да си легна... ееееее останах си с намеренията.
легнах си в 4 сутринта... днес едвам мърдам( горкото ми дете Mr. Green)
 но си струва -  страхотен филм.

# 124
Криси` това филмче ставаше до половината, псоле го претупаха на бърза ръка!
Дам, имаше нещо такова.Но самият начин, по който показаха нещата, ми хареса.Не е като в  американските филми Sick

# 125
  • София
и аз съм го дръпнала това филмче, ама нещо не му е дошло времето и засега стои на харда на изчакване Simple Smile

# 126

препоръчвам на всички любители на историческите филми  Red Cliff първа и втора част - невероятен филм
newsm10 newsm10 newsm10

не мога да бъда по-съгласна!

He Who Can't Marry страшно ми допада до момента - 5ти епизод, супер комедийка! Главния герой е голям образ Grinning

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 14:33 от Burberry

# 127
  • София
Аз да докладвам за Бичунмо, вече съм към края му и ужасно много ми харесва, имам още два епизода, но направо не искам да ги доглеждам  Crazy Страхотни костюми, много по-красиви от Гил Донг примерно, просто и жените как ги тъкмят, и мъжете- особено Яхулай в началото, с кожите по опашката, страааашееен, а Джин Ха сега в края на сериала с тези доспехи е простоооо.... ммм... страшно секси... много ми харесва, че са вкарали повече женски персонажи в типично мъжки роли, като например телохранителки Simple Smile Ох и бойните сцени, много са красиви, направо са като танц, а някъде безпощадно клане, някъде грациозно изкуство. Много ми харесва. Действието върви много интензивно, не ми е било мудно нито за миг, но сериала е само 14 епизода, така че няма за кога да доскучава. Въпреки, че историята разбрах на къде ще бие още към средата, пак ми е интересно. Историята е почти 1:1 с много известен роман, но си има и индивидуален почерк, така че си те държи в напрежение, нищо че историята за няколко епизода е ясна Simple Smile Гледайте го, няма да съжалявате.

Едит: Изгледах го, много ми хареса! Края е жесток, в буквалния смисъл на думата, започвам да се замислям, дали следващия ми сериал да не е нещо много (ама много) весело, че много ми дойде с тези тъжни завършеци. Много добре ги правят, красив финал, много емоционален, но вече ме изтощават като че ли. Сериала му давам 5, и заради играта на актьорите, които отново са невероятни, и заради музиката, и заради бойните сцени. Гледайте!

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 21:52 от malka maimunka

# 128
здравейте
откакто приключих с Кофи Принс миналата седмица друг сериал не съм захващала  Tired ... и не е приятно ама никак ... и списъка се увеличава  Mr. Green
благодаря ви за предложенията  Hug
Кофи Принс го изгледах спокойно само по 2-3 еп наведнъж ... и по едно време за кратко леко ми доскуча ... предполагам нормалния пълнеж без който няма как ... сериала обаче си струва да се изгледа и да не се пропуска ... на мен ми хареса доста ... още от 1 еп и финала ББ макар и предсказуем и лекичко разтеглен нямаше някакви драми в последния момент за моя радост ... също ми допадна

след дългата пауза снощи гледах Краля и клоуна ... хареса ми, всъщност доста, страхотен филм за мен ... и Джун Ги добре играе момчето ама ... бива ли ... да е по хубав от мен ... когато съм била на неговите години  ... за сега е ясно  tooth
Крал благодаря за превода   bouquet
определено съм почитател на историческите им филми/сериали
Red Cliff и аз го препоръчвам - наистина невероятен филм ... а аз имам и бонус участва Такеши Канеширо ... с него съм гледала само още Lavender, Perhaps love (мюзикъл) и Летящите кинжали - за пръв път и май единствен бях доволна, че по кабеларките въртят едни и същи филми ... на мен ми харесаха и тези филми ... на доста хора не им харесват ... не смея да ви ги препоръчам .... особенно кинжалите не ми омръзва този филм

Janis_J
благодарности  за анкетата   bouquet

Свършиии Cry Изгледах Илджимето  Cry Просто страхотен сериал!Бих го гледала отново Flutter
бяло:
Единственото нещо, което не ми хареса, е че Юн Чеа не разбра кой всъщност е Илджимето Confused
и аз го чаках този момент с огромно нетърпение и любопитство ... беше на косъм на моменти ... но така са решили, така ни го представиха ... мен ме изненадаха и не очаквах така да го оставят ... сега си мисля, че май е по добре в този вариант ... някак по ми пасва  Thinking  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 11:52 от castanea

# 129
Снощи до 1ч. гледах Кофи Принс Crazy Към 22ч. реших да си пусна една серийка, после още една, и оооще една Mr. Green Ама много ми се приспа, друга не можах да изгледам.Ей сега пак го почвам Sunglasses
Мерси на тези, които го препоръчаха Hug

Спорен ден на всички  Party

# 130
  • София
Криси`, докъде стигна Wink
аз стигнах до 12 серия с анг. титри, после чаках 2 дена, изгледах 2 епизода с бг титри и стигнах до извода, че много неща изпускам като гледам с англ. букви (а дори гледам с ръка на паузата и на всяка втора-трета реплика спирам за да прочета по-добре);
затва сега съм спряла и изчаквам да качат всички буквии да седна да го догледам на спокойствие Confused
иначе филмчето е трепач - мацката наистина много прилича на момче Mr. Green

# 131
Изгледах Илджиме.Финалът ме оставя със смесени чувства,особено това,което  спомена Криси,а и краят ми дойде леко неочакван...обаче на последните епизоди колко рев изревах-повече от двумесечните ми бебета с остри колики Mr. Green

Сега определено ще гледам нещо смешно,за разтуха.Бичунмо мисля съм го гледала в китайска версия...пусто не се сещам как се казваше Rolling EyesПо-натам ще го гледам,да нбе прекалявам с епосите Grinning

# 132
Криси`, докъде стигна Wink
аз стигнах до 12 серия с анг. титри, после чаках 2 дена, изгледах 2 епизода с бг титри и стигнах до извода, че много неща изпускам като гледам с англ. букви (а дори гледам с ръка на паузата и на всяка втора-трета реплика спирам за да прочета по-добре);
затва сега съм спряла и изчаквам да качат всички буквии да седна да го догледам на спокойствие Confused
иначе филмчето е трепач - мацката наистина много прилича на момче Mr. Green

Току-що изгледах шести епизод, но мисля да позабавя темпото и да изчакам да качат всички серии, че не ми се гледа с английски титри.
бяло:
Той я прегърна, за да й усети гърдите, нали?!  Mr. Green Как може да е толкова заспал и да не разбере, че всъщност е жена? newsm78 То не, че не прилича на мъж, ама чак пък толкова... Но в предния епизод като я натокаха  Mr. Green беше хубава Wink

# 133
  • София
в бяло: според мен, я прегърна, за да се убеди в чувствата си (или поне така ми се ще Mr. Green ) какво ще кажеш за мърлявия мениджър - дет си избърса с мокра кърпичка първо краката, после лицето и накрая мина и зъбите Joy направо виех Laughing
другия култов момент ми е когато обсъждаха запека на Хан Кьол hahaha hahaha
аа, на мен ми е по-интересно, как така всички са заспали и не виждат, че е жена, а само Хан Сонг не се обърка и за миг newsm78

сега мисля да изгледам някое и друго по-весело филмче докато чакам да изкарат всички букви на Кафето Simple Smile
може да гледам тоя за казармата - ей това тук

# 134
Аз изгледах Ергенина и му давам 5/5  Grinning Добре се посмях  LaughingФилмът бил по японски оригинал... Май корейците по-добре филмират японски истории...

Общи условия

Активация на акаунт