Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 74 917
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз затова харесвам тези сериали, защото са толкова уникално направени, че ако има забозване е в допустимите граници и не дразни. Да си кажа за кучето и вълка, е уникален сериал! Уникален, просто 10 серия как свършииии.... И този Джун Ки, просто жесток актьор, такава игра, а като се сетя в Клоуна и краля колко ми беше нежничък, направо не мога да повярвам в каква светлина го виждам тук!!! Уникален е момъка, определено. Ех тези корейци, как го правят това, всеки сериал блести със собствена красота. До момента за мен няма сериал, който да съм изгледала и да кажа, че е бил на ниско ниво. Бичунмо и Гил Донг са исторически и не мога да ги сравнявам с другите сериали, но и между тях някак не мога да направя сравнение, харесаха ми по свое му и двата сериала и ги препоръчвам с две ръце. БОФ, Кучето и вълка и Марс.... ставам банална, нямам други думи- жестоки сериали.

# 166
Всичко ще изгледаме,всеки сериал си има собствен чар и красота.Завладява по различен начин,харесва ми чистотата на отношенията на корейците,много са милички Laughing
Аз свърших Кафе принцовете,лекичко беше сериалчето,предвидимо,по серийка на ден,колкото да си взема дозата.
Сега тегля Sorry I Love You ,той ще е следващия Wink

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 17:45 от mery_79

# 167
  • София
да кажеш после как е Wink

# 168
East of Eden много бавно ми върви-интересен е,но драмната ми идва в повече.
В тези горещи дни ми се гледа нещо лекичко и забавно и понеже от захванатите няколо  различни комедийни сериала нито един не ме грабна,се върнах на добре познатото старо-'Моето момиче' Grinning

Кучето и вълка наистина беше страхотен,невероятна игра на 'женчото' Джун Ки,на моменти си плаках шумно за потрес на комшиите Laughing

# 169
  • София
Кучето и вълка наистина беше страхотен,невероятна игра на 'женчото' Джун Ки,на моменти си плаках шумно за потрес на комшиите Laughing
оо, да Crazy помня и аз
особено и аз ревах с него, когато му просветнаха някои работи и човека се въргаляше пред колата в истерия Crazy

# 170
Аз май съм малцинство с моя странен вкус за филми  Rolling Eyes

# 171

И аз се чудя него ли да почвам или Снежната кралица  newsm78
Сега съм си дала малко почивка  Crazy

Из темите на Eastern-a мернах един сериал "The Devil" - струва ми се итнересен като му чета резюмето, но сякаш не ми се гледа с английски титри  Tired

# 172
Криси` на мен ми хареса как започна Sorry I Love You Peace Още в началото почнаха да се преплитат човешки съдби LaughingНе е скучен Wink

# 173
  • София
а преведен ли е?

# 174
Криси` на мен ми хареса как започна Sorry I Love You Peace Още в началото почнаха да се преплитат човешки съдби LaughingНе е скучен Wink
Значи може него да почна Simple Smile

Малката Черна Шапчица ,
да, преведен е  Peace
ето и темата в Иистърн-а Simple Smile

# 175
  • София
супер!
ще го почна после значи Heart Eyes
играе и оня перко от Кучето и вълка Crazy

# 176
  • София
Изгледах Кучето и вълка, страхотееееееееен, направо Джун Ги каква роля направи с този Кай, невероятна игра, много ми хареса и финала, има няколко въпросителни, които останаха отворени и да си се чудим, но ми хареса много. Такъв чаровник е този Джун Ги, вече съм му фенка официално  Sunglasses Не съм вярвала, че ще ми изглежда мъжествен след като го видях в Клоунът и краля, но ей на... изглежда си даже доста  Whistling

# 177
Аз започнах да превеждам Той, който не може да се ожени на български във Viikii, но нещо има разминаване на субтитрите   Confused

# 178
Започнали са да качват Sorry, I Love You в замунда  Peace
А и един японски Simple Smile Прочетох коментарите.Пише, че бил доста добър  Rolling Eyes Ама японски... Как да ги гледам като са ми грозни?  #Crazy Confused

# 179
Здравейте! Препоръчайте ми някой от тези сериали, но да е комедиен! Аз изгледах Снежната кралица, много красиво е направен, но е тъжен, гледа ми се нещо весело! Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт