Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 75 019
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
castanea,в кучето и вълка е страхотен Grinning

А иначе моят любимец (по външност) е Song Seung Hun(East of Eden)
1 , 2 , 3

# 226
凤Феникс凰
 хаха приятелчето на Джи-Соп Party

аз така и не съм намерила все още г-н перфектен...  Heart Eyes но любимец си ми остава Вик( марс, тишина и тн)

castanea
мен Ги не може да ми разтрепери коленцата, освен с актьорско майсторство...  Flutter
Досега където съм го гледала, ако не заради сюжета, съм доглеждала единствено заради добрата му игра Heart Eyes

благодарение на castanea Heart Eyes Heart Eyes  днес изгледах secret, наистина филмът е добър...успя да ме изненада и развълнува Heart Eyes
 явно човек като се поразкърши в дадена сфера и почват да го дразнят разни неща... та субтитрите на Тайна се нуждаят от една хубава редакция Rolling Eyes

аз да се похваля с филма, който преведох и почти не се нуждаеше от редакция -  мисля, че си заслужава гледането : A Love с бг субс Whistling

# 227
  • София
Звезди сюжетът така ме грабна
тегля направо! Wink

# 228
Звезди сюжетът така ме грабна
тегля направо! Wink

тегли и чакам впечатления Whistling

# 229
М/у другото това е сериалът,в който за пръв път видях Джун Ги и бях дълбоко отвратена от женчовския му вид.Сега,.след като съм го видяла и в други роли и с по-различна прическа Mr. Green,смятам,че става момчето,но пак не е мой тип.Актьорското му майсторство -и преди съм казвала- е неоспоримо Grinning

Напълно подкрепям. И мой тип не е, но наистина като актьор впечатлява. (не, че съм го гледала в кой знае колко неща де, но засега съм на това мнение  Mr. Green)
благодарение на castanea Heart Eyes Heart Eyes  днес изгледах secret, наистина филмът е добър...успя да ме изненада и развълнува Heart Eyes
 явно човек като се поразкърши в дадена сфера и почват да го дразнят разни неща... та субтитрите на Тайна се нуждаят от една хубава редакция Rolling Eyes

аз да се похваля с филма, който преведох и почти не се нуждаеше от редакция -  мисля, че си заслужава гледането : A Love с бг субс Whistling
Ами според мен субтитрите на Secret не плачат за редакция, ами направо за нови, просто развалят удоволствието от филма.
A Love, ако позволите ще си го оставя за малко по- нататък, че сега съм решила да гледам някое сериалче. Но като го изгледам, обещавам и аз да си кажа мнението. Не, че някой ми го иска де Wink

А сега да ви се отчета какво гледах последните дни... Всъщност мислех още снощи да го направя, но след последната серия на ББФ, нямах сили просто. Да не си мислите, че съм проспала 3 дена, а?  Mr. Green И така...

Догледах за втори път BBF! И не се разплаках нито веднъж!  Laughing Обаче без срам си признавам, че ме стягаше сърцето доста често... Сериалчето за мен е пълна 5-тица! Задължителен откъдето и да го погледнеш! Дори Джан Ди, която съдейки по темичките за сериала, събира най- много негативи според мен си беше сполучливо избрана за ролята, в крайна сметка не можеше някоя суперкрасавица да я изиграе. Музиката бе перфектно подбрана и скромното ми мнение е, че сериала нямаше да е и наполовина толкова добър без нея. Само не съм съгласна с мнението на Parab в края на поседния епизод (поне си мисля, че е нейно, защото първия път го гледах с англ. субтитри и там го нямаше), за сродните души... Отказвам да приема, че след всичко, което преживяха Джан Ди и Джун Пьо не са сродни души!  Mr. Green Лично мнение не задължавам никого с него. Имам само една молба към вас... Ако в близките 5-6 месеца кажа или намекна, че ще почвам пак да гедам ББФ, да ме спрете... Просто ще е нечовешко да си причиня това за 3-ти път за по- малко от половин година. Много го изживявам и ми става едно тъжно, тъжно... Особено като свърши!  Confused Настоявам за втори сезон пък! *хлип*... *два реда сълзи и един сополи + сърцераздирателен рев* Тоя продуценти сърца нямат ли?  Cry

Да мина нататък... Прясно, прясно от тази вечер ви споделям впечатленията си от A Millionaire's First Love. За романтичните души като мен, филма е 5-тица, т.е. "задължителен за гледане". Официалното резюме общо взето е това: "Разглезен наследник на милиони трябва да завърши гимназия в малко село, или ще загуби наследството си". Личното ми резюме е, че това е история за първата любов, саможертвите и израстването на личността. Не се заблуждавайте от подвеждащото начало, че ще гледате романтична комедия! Филмът си е романтична драма, в която за цвят са ни сложили и няколко презабавни образа, като директорът на гимназията, който освен това е и градинар и какво ли още не Wink , глуповатичкия добряк- съученик, който все яде шамари от който го докопа  Joy и някои други. Трогателен е момента, в който момичето: (ББ) поиска от майка си да и прости, че я е мразила, защото иска да отиде в рая.Всъщност имаше и други душевадни моменти, но и без това постът ми става прекалено дълъг, затова спирам дотук. А и да не забравя- противно на очакванията не плаках и не ми горчеше на финалните надписи... Някой ден непременно ще го гледам пак.

He Was Cool е сладък и неангажиращ. Истината е, че историята ми хареса много и си мисля, че би излязъл страхотен сериал по сценария, но... като филм ми дойде малко... Ъъъъ... Не мога да намеря точните думи, наистина. Давам му оценка 4. А имаше много хубави сцени, като например, когато hahaha (ББ) той си обърса лицето със зайчето, или когато тя си завря главата в решетката на оградата и др. Въпреки бозавата и предвидима финална сцена, корейците пак ме изненадаха с една малка ретроспекция в една детска градина, която ме наведе на мисълта, че каквото и да правим всичко е предопределено. Wink

King And The Clown... Останах разочарована.  Confused Ще се въздържа да дам оценка, но наистина очаквах повече. Филмът е цветен и преводът на Крал е много много хубав, но нещо не ми достигна за да го харесам. Нямам какво повече да кажа за него освен, че не ми влиза в графа: "Препоръчай на прияте, който не е върл азиатски фен".

Virgin Snow. Тук също останах разочарована. За разлика от по- горе споменатия обаче за този имах очаквания... Резюмето обещаваше да е интересен, но истината е, че едвам го издържах!  Sad Ако не бях толкова голям инат да завършвам нещата си, нямаше да го догледам и до половината сигурно... Филмът не ме докосна, а с такова удоволствие се бях наканила да го гледам.  Confused

Sweet Lie е също корейско (не ме съдете признавам си, че съм пристрасна  Mr. Green) и обратно на очакванията си останах приятно изненадана! Накратко главната героиня още от гимназията е влюбена в човека, чиято кола случайно я блъска един ден. Ограбена само секунди по- рано тя е приета в болница без документ за самоличност и се възползва от ситуацията да изиграе ролята на момичето с амнезията Laughing. Приятна забавна комедийка, която обаче бърка малко по- надълбоко в душите и ни (ме Wink ) кара да си зададем въпроса дали първата любов е голямата любов и колко далеч трябва да стигне човек в борбата си за нея, и дали не съществува граница, която не бива да се прекрачва? Героинята преминава през такива унизителни моменти, докато приятели и познати и преразказват миналото ѝ. След този филм, не дай Боже да получа амнезия!  Whistling Давам му 5, донякъде и заради факта, че ме изненадаха на финала... След токова холивудски бози Sweet Lie ми дойде като глътка свеж въздух. Препоръчвам.

Има и още от това, което гледах последните дни, но ако продължа да пиша рискувам никой да не ме дочете докрая  Blush, затова спирам засега. Утре нова порция впечатления от мен. А аз отивам да гледам някое филмче (корейско  Mr. Green) и да почна да тегля сериалчето.

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 02:38 от Коралче

# 230
. Не, че някой ми го иска де Wink

аз държа на всяко мнение.. особено относно "творчеството" ми Whistling

# 231
  • София
Здравейте момичета, и на новите попълнения добре дошли Simple Smile
Аз да кажа, че намерих малко време да изгледам Тайната, страхотно филмче! Ама наистина страхотно. Само още не мога да свикна с този език, и това си е. За момента като звучене най-много ми харесва японския, корейския и накрая мандарин. Японския, сигурно заради аниметата, с които започнах да се докосвам до тази култура, от там много си ми харесва как звучи. Корейския в началото ми звучеше странно, но после свикнах с него, ама с този мандарин нещо не ме кефи и това си е. Но филмът си струва! Определено. ББ: до последно си мислих, че ще е нещо като шесто чувство, но слава на Бога не беше  Sunglasses Изненадаха ме с хепи енда, и че те си се събраха накрая.  Пиано дуелът беше страхотен, и като цяло ми хареса, че подбраха пианото за главен инструмент, то допринесе сякаш за мистерията във филма. Много интересен сценарии, накрая отново си имаше въпросителни, но вече свикнах Simple Smile Музиката беше удоволствие да я слушам, и дуетите на пианото... Грабна ме!

Сега не знам дали ще имам време да гледам друг сериал, може би ще наблегна на филмчетата и ще докладвам.

# 232
догледах си снощи Yasha - много добър сериал за мен ... заплетен сюжет, научна фантастика ама не е никак много, съвсем умерено ... и не мога пак да не спомена много добра игра на Ito Hideaki
препоръчвам ви го ... ако сте решили да гледате нещо различно от романтика, комедия и тежка драма ... и все пак въпрос на вкус (но това условие винаги си стои)

звездичка
 Hug радвам се, че Secret ти е допаднал ... A love вече си го дръпнах   bouquet

Коралче
сподели на кой сериал се спря, че филмите си ги избирам лесно, но за сериалите голямо чудене пада

оф топик ... много
castanea
мен Ги не може да ми разтрепери коленцата, освен с актьорско майсторство...  Flutter
Досега където съм го гледала, ако не заради сюжета, съм доглеждала единствено заради добрата му игра Heart Eyes
и аз съм така Crazy Flutter  
исках да кажа, че просто първо го гледах в Илджиме, което ми спестява момента да се  Shocked  Shocked от женчовския му вид  Rolling Eyes сега като го гледам в неща, които е снимал няколко години по рано ... и както си писала наслаждавам се на играта и не обръщам внимание на физиономията ... после гледах негови интервюта от тази година ... мисля, че умее да направи добро впечатление и да очарова (поне мен) ... явно като характер е готин може би

аз си казах вече ама нищо ... предпочитанията ми са за Такеши Канеширо ... първия азиатски актьор, който ми направи голямо впечатление и ми беше любопитно да науча нещо повече за него ... и все още си ме впечатлява и очарова   Heart Eyes
и сега след като напоследък гледам само азиатски филми извода, до който достигнах за себе си е че ми е трудно да кажа кой харесвам най-много (по външност) ... примерно Гонг Ю не ми е нещо особенно на пръв поглед  Rolling Eyes обаче усмихне ли ми се от екрана усмихвам му се и аз, т.е вече ме е очаровал  Crazy ... друг е въпроса и че според мен много добре си изигра ролята в Кофи Принс ... само там съм го гледала за сега
добре, че една част от актьорите са си деца и се осъзнавам навреме  Whistling ... иначе щеше да е голям хаос  ooooh!

凤Феникс凰
с тези снимки, които постна на Song Seung Hun избутах East of Eden малко по напред в списъка за гледане ... защото 56 епизода малко в повечко ми се виждаха, но ме изкуши сега...
 Hug

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 18:59 от castanea

# 233
аз да се похваля с филма, който преведох и почти не се нуждаеше от редакция -  мисля, че си заслужава гледането : A Love с бг субс Whistling

Това го изгледах  Heart Eyes ... хареса ми - силна драма, като всичко корейско ...  Crazy И Мо ми хареса  Mr. Green Звездичка, чакам си бонуса  Whistling

Доглеждам и "Легендата за Четирите Бога" и съм силно впечатлена от приказчицата  Party Нямам търпение да я довърша ...

Добре дошли на новопишещите в темата ...   bouquet

# 234
  • София
и аз да си кажа Simple Smile изгледах  A Love - Звездичке, трябваше да предупредиш, че е такава драма - скъса ми се сърцето Cry Cry
иначе мн добре си се справила thumbsup

още се моткам с Кафе принцовете - днес изгледах 15 еп и направо се попиках от смях Mr. Green

Доглеждам и "Легендата за Четирите Бога" и съм силно впечатлена от приказчицата  Party Нямам търпение да я довърша ...
тва всички мн го хвалят, чудя се дали да не му се метна утре-вдругиден newsm78
Шмети, уелкъм бек Hug

... примерно Гонг Ю не ми е нещо особенно на пръв поглед  Rolling Eyes
оо, Гонг Ю засега ми е фаворит на мен.. Heart Eyes

# 235
Вчера гледах Първата любов на милионера.Понеже не съм чела резюмета,очаквах да е нещо тип "Как богатото арогантно хлапе си намира майстора в лицето на бедна девойка",а то се оказа много по-дълбоко.Общо взето ми беше леко скучен до момента,в който (бяло) се разбра за болестта на момичето.Оттам нататък като се разциврих,едва догледах илма с премрежен от влага поглед.Но пък финалът навява някак си оптимистично,положително настроение,така че на финалните надписи прибрах кърпичката и си останах с едно приятно чувство.Оценка-4,(просто защото много трудно давам петица,трябва да е шедьовър Twisted Evil )

А,сега отивам да гледам трети епизод на Taka Care of the Young Lady.Много било яко да следиш сериал едновременно с излъчването му по ТВ.Понеже от години не гледам въобще телевизия,бях забравила какво е да тръпнеш в очакване да дойде денят и времето за поредния епизод Sunglasses

castanea,East of Eden лично аз го гледам само заради този пич и заради още един-два образа.Нещо не ме хваща прекаленото драматизиране на нещата за семейната мъст Rolling Eyes
М/у другото  Донг Чъл(леле,ич ме нема в транскрибирането!) като юноша се играе от друго любимо сладко хлапе-Ким Бум от Ф4:
http://wiki.d-addicts.com/Kim_Bum Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 21:42 от 凤Феникс凰

# 236
Schmetterling
верно бре... ей сега ще ти го дам Mr. Green

castanea

чакай да направим субс-а за рая Crazy

честно казано на мен Song Seung Hun ми харесва с дълга косичка повече...ама е вярно, че е красив и много чаровен.
да ви кажа и ОСТ на Рая е веднъж -  страшно добри песни Heart Eyes

Малката Черна Шапчица
мерси    Blush

凤Феникс凰

вместо ъ -  у в името му... аз го знам,ч е ми е пресен от превода и мен хич ме няма по имената Mr. Green
 Ким Бом играе и в сериала Dream заедно с Мо( от филма, който преведох) -  спортен сериал( ама гаден за превод)

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 23:06 от звездичка

# 237
Много било яко да следиш сериал едновременно с излъчването му по ТВ.Понеже от години не гледам въобще телевизия,бях забравила какво е да тръпнеш в очакване да дойде денят и времето за поредния епизод Sunglasses

Точно това си мислех и аз днес докато следях нвата серия на Swalllow the sun. А каква тръпка е да чакаш превода! Как ме е яд, че не знам корейски и не мога да превеждам!
Taka Care of the Young Lady превежда ли се на български? Мноого ми се ще да превеждам нещо, а той таман започна.
Как им запомняте имената на корейците, на мен ми е трудно  newsm78 затова ги помня кой къде е играл.. е и от време на време ги бъркам, както се разбра  hahaha
Повечето корейски актьори са ми симпатични. Поне а така си харесвам сериалит за гледане - трябва актьорите да са ми симпатични. Джун Ги в My Girl има супер женски вид, ама някак си докарва образа и му забравяш за вида. Обаче гледах малко от кучето и вълка и си признавам, че леко ме отказа с вида си.
Някой ден ще му дойде реда  Laughing

# 238
Коралче
сподели на кой сериал се спря, че филмите си ги избирам лесно, но за сериалите голямо чудене пада
Ами аз, понеже съм по- назад от повечето тук, реших да си наваксам със "Snow Queen" и въпреки, че още от първата серия ми е ясен края му се насаждавам максимално. Не ми е муден, досега съм изгледала 6 епизода, тази вечер ще изгледам още 2-3 поне и смятам в събота да го свърша. По принцип мислех, че по- бързо ще го догледам, но бях извънредно заета последните дни и не успявам да гедам колкото обикновенно.
Освен "Take Care of the Young Lady", който въпреки, че не съм изгледала и серийка все още, но от превютовече ми е фаворит, но ще изчакам да изязат повечко епизоди, че каквато съм зарибявка няма да мога да спя от серия на серия. Хвърлила съм око и на онова японското, дето сега го превеждат, ама името му звучи като *манджа с грозде* и не мога да го запомня  Mr. Green ( hahahaза момичето дето припадало при вида на голо мъжко тяло). Изчаквам и субтитрите на My Girl, за да му се насладя отново, този път на БГ (за мен е 5-тичка сериала и си го слагам на 1-во място наравно с ББФ, който ако трябва да съм напълно честна, ако не ми беше първата любов, щеше да изостане от "Моето момиче"  Rolling Eyes ) Хвърлила съм око и на още 1-2 сериалчета, ама да видим кога ще им дойде реда.

Иначе аз си избирам основно по резюме, ако има превю още по- добре, чета коментарите и така... Единствения път, когато съм била подведена досега е с "Coffee Prince", от който останах леко разочарована, в предвид факта, че беше много хвален, а на мен не ми допадна чак толкова  Confused Мисля евентуално някой ден и него да го изгледам с бг субтитри, ама едва ли ще ми се промени кой знае колко мнението при условие, че от 4-те сериала които съм изгледала до момента (и сега гледам 5-ти), той е единствения на който ми се е случвало да превъртам напред цели сцени...

Днес няма да ви се отчитам.  Grinning Ще си взема дневната доза *азиатско* и ще спя, че утре пак имам работа за вършене, а може като довърша "Снежната кралица" да досподеля за всичко що съм изгледала до сега, т.к. констатирах, че ако не си кажа мнението веднага след гледането, нещата после ми се позамазват и не мога да си спомня неща, които съм искаа да споделя, но са ми излетели от прегрялото мозъче  Blush Лека от мен   bouquet

# 239
  • София
Хвърлила съм око и на онова японското, дето сега го превеждат, ама името му звучи като *манджа с грозде* и не мога да го запомня  Mr. Green ( hahahaза момичето дето припадало при вида на голо мъжко тяло)....
кой е този сериал Crazy Thinking Mr. Green

... т.к. констатирах, че ако не си кажа мнението веднага след гледането, нещата после ми се позамазват и не мога да си спомня неща, които съм искаа да споделя, но са ми излетели от прегрялото мозъче  Blush Лека от мен   bouquet
и аз съм така - после хептен забравям..

Общи условия

Активация на акаунт