Септември `09 - 31

• 11 645
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • София; Дружбето
tsveta , сигурно сама съзнаваш, че си една от малкото късметлийки, които са попаднали на свестен екип без да плащат. За жалост навсякъде почти всички доктори са се изродили и ако не си с уговорка рискуваш да раждаш дълго и мъчително  Sad
И аз мислих да не плащам, ама след толкова мнения на мами каква мафия са тук в родилното набързо се навих да кихаме.

Не, не, не говоря за избора на екип, а за идеята, че като си избереш такъв и болницата магически ще се превърне в луксозно място. Точно затова казвам, че това, че си плащаш за екип не значи, че условията ще са по-различни ако не си платиш. Все си е мизерийка

В Шейново искат памперси и мокри кърпички, друго не.

# 166
  • София
Аз искам да си избера лекар защото искам да знам кой ще ме наблюдава там. Така ли иначе си умирам от страх, та поне в тия моменти да виждам позната физиономия  Rolling Eyes И искам и мъжът ми да присъства, а май затова пак трябва да си избера лекар и да плащам допълнително...Иначе Цвета е права, сигурно ще е пълна мизерия, въпреки парите, които ще плащаме. Но аз лично не мога да си позволявам 2000 лв за Токуда...Та всеки си прави сметката...

# 167
valkata78  и на моя мъж 500-600 лв за количка му се виждат мн (и той най много 350лв)  и нз какво да правя...не мога да си харесам количка до 300-350 лв #Crazy newsm78
Аз в Бургас до колкото знам бащата не се допуска в родилната зала....?!? newsm78

# 168
цвета, абсолютно си права-накрая може да се окаже че за тези /никак не малко/ пари не сме получили нито отношение, нито условия. затова клоня към неплащане на никакви екипи.... миналия път бях без избор на екип...ми не бях доволна,но явно съм имала късмет и не беше толкова страшно. лекаря дойде 2-3 пъти за по 2 мин и това беше. май около 4 часа раждах. сега обаче ме е страх повече от тогава, и ми се ще по-специално отношение.
покахонтас, преди се плащаше /доколкото си спомням/ 100лв за самостоятелна зала , и толкова за присъствие на таткото. та като си направиш сметката, май пак толкова ще дадем,колкото в токуда. направо ме хваща яд, че не отидох там от началото.

# 169
Виждам, говорите си за избор на лекар и екип...
Аз миналия път, когато ходих на преглед в частния кабинет на АГ ми, говорих с него, че искам той да ме изражда, живот и здраве, и той каза - Естествено, нямаш проблеми! Ама пари ще иска ли още кой знае?  newsm78 То остава и още да иска, всеки път му плащаме по 25 лв. само за видеозон... Утре като ходя ще го попитам отново, да видим какво ще каже.

Аз си тръгвам след малко от работа, краката ми са като козунаци, не мога да си закопчея обувките и не знам как ще се прибера до вкъщи!

bouquet за всички! 

# 170
  • around the world
Девойки, не знам защо си мислите, че като си плащате ще заварите нещо по-различно в болницата от такива като мен, които не плащат Rolling Eyes Това си е ваше решение, парите ги гушват лекарите, а условията са еднакви навсякъде в бг болници. Който иска лукс може да го получи само в частни клиники, не и в държавни Rolling Eyes Така че ако някоя от вас наистина ще дава тези пари, за които чета, по-добре да се насочи към Токуда. Защото после ще пишете ама аз платих пък мизерията беше пълна.  Rolling Eyes (Нищо лично, просто изказвам мнение, защото почти във всяка тема някой се възмущава от условията тук или там)
Благодаря ви момичета за куража и милите думи Hug Hug!
Tsveta,
до някъде си много права, но за съжаление след 1 седмица лежане  в болница моето наблюдение,че има  разлика в отношението ако си плащаш и ако не си плащаш. Много е жалко, но в повечето случаи е самата истина..... #Cussing out
Аз лично дълго обмислях варианта за Токуда, въпреки цената- от около 2500-3000 лв., но това което ме разубеди са следните две неща:
Информацията , която получих от д-ри работещи в Токуда е че болницата няма 24 часа педиатър, както и че ако си секцио, но тръгнеш да раждаш по-рано( посред нощ -например) почти е сигурно, че нямат да извикат д-ра който ти си избрала, а ще те изражда д-ра, който е дежурен в момента.
Още веднъж казвам,че това е информацията която получих  когато се интересувах за раждане в Токуда преди 1-2 месеца.
За съжаление колкото и да е луксозна обстановката в болницата проблема с педиатъра веднага ме отказа, но пък вече може и да са се променили нещата  newsm78.
Мога да се поинтересувам, но не знам дали вече не е малко късно за преориентиране, тъй като от болницата ме предупредиха изрично миналата седмица, че ако не си тяхна пациентка( тоест не са ти следили там бременността) и отидеш за раждане имало "риск да те пренасочват към друга болница дори и да си си избрала д-р и той да е съгласен"...нямам думи просто  #2gunfire #2gunfire

# 171
Включвам се само за да ви кажа,че  ви чета,но не мога да си събера мислите да пиша на всяка една от вас Sad
Оказа се,че проблема с венци-зъби-уши-глава идва от 2 дясно разположени мъдереца(горен и долен) единият с пулпит и със съмнение,че е стигнал до коста,а за другия няма видимост и трябва да ме види хирург.Сложиха ми арсен само на горния мъдрец,а за другия нищо не може да се направи.Ако някой знае добър хирург-моля за препоръка    bouquetОсвен това се занимавам с гадните гъби,заради които смених Клотримазола с Гино-дактарин,но и от 2-та медикамента имам ужасен сърбеж Close но ще търпя няма как.
И на всичкото отгоре АГ,вчера ми каза,че ако искам да я избера за раждането-900лв. другият вариант бил да мина през комисия,да лежа в болницата,да ми правят преоценка дали наистина съм за секцио или не-при което има голяма вероятност да ми откажат секциото или да ми кажат,че капацитета на болницата е запълнен,абе всичко могат да ми кажат ooooh!
Вече ми идва да се #2gunfire и ще помня бременноста си до края на живота Cry
Надявам се поне вие да сте добре Praynig
Радвам се,че доста мами са се завърнали Hug
На Мечтание искам да и пожелая в най-скоро време да се зарадва на + тест за бременност,безпроблемна бременност,а по-късно и на здраво бебче Hug
Честито със закъснение на всички рожденници-да сте живи и здрави    bouquet
Болничките да оздравяват(ако има такива)
Аз ще ви чета и когато си събера ума ще пиша пак.
Целувки на всички Hug

# 172
  • София
Ето нещо весело  Laughing
http://vbox7.com/play:4d3a2956

# 173
Привет!!! Никои ли няма да дойде на "отворени врати" в Шейново , нищо не казвате???  newsm78
Искам да питам как точно се прави тази "уговорка" с доктора, някакви пари на него предварително ли се дават??? newsm78
Аз знам че няма да  ми откаже , ама не мисля да си платя повече от ценоразписа на болницата и не ме интересува колко взима той от тая работа  Rolling Eyes Все пак 900 лв са си 900 лв- не са малко ooooh!

Какво става с Малта- загуби се нещо, а е от редовните newsm78. Дано всичко е наред с нея и бебчо!!!

# 174
pocahontas80  мн е готино   bouquet

# 175
  • Бургас
Прибрах се от работа току що и нямам сили да стигна до банята, а се нуждая отчаяно от душ. Ще изчакам мъжа ми да се прибере, за да стои с Краска на двора и аз да я свърша тази работа.

Като става въпрос за Отворени врати и аз си мислех днес да отида в нашата болница да видя новите ВИП стаи, но не ми остана време да отскоча в обедната почивка. Другата сряда непременно ще отида де, защото се оказа, че новата бургаска частна болница няма да е отворена за мен през септември. Аз не че държа толкова на лукс де. За мен е важно да е чисто, моята докторка да е наблизо, и така. За 5 дена изобщо не ме интересува какъв ми е телевизора и  има или няма хладилник в стаята. Хубава остановка си имам у нас целогодишно, както се казва! Важното е професионалисти да има и недей си Боже ако има проблеми с бебчо да има съответната апаратура и адекватно лечение.
Така или иначе където е докторката ми там съм и аз, но все пак. Тук за самостоятелна стая в Родилно, след секцио  за 5 дневен престой ще платя 900 лв. Ако докторката ми е на смяна няма да платя нищо допълнително, на болницата, но ако ми тръгне раждане и тя дойде ще трябват още мисля 500. Отделно ще й дам пари и на нея задължително, защото съм много благодарна на тази жена. С предната ми бременност при все, че бях по желание секцио нито веднъж не ми намекна за пари. А я питах няколко пъти. Затова й дадох- от благодарност! Нямало е случай да й звъня и посред нощите и да не вдигне телефона и да ме нарече по име- което означава, че ме има вкарана в контактите си. Обичам я тази жена толкова много- получавам наистина страхотно отношение и ще й дам пари, защото ги заслужава! Вече дори съм ги отделила в пликче!  Mr. Green

maliby , съчувствам ти искрено за проблемите ти със зъбите! Знам колко е неприятно и от сърце ти пожелавам скоро да минат! Praynig

kiarra, честита нова придобивка! Още малко и ще ги ползваме!  Party

Ставам, че мъжа се прибра и като ме види на компа и му става нещо!  Confused

# 176
LaDiDa  при коя докторка ходиш?

# 177
  • София
Има ли някой да е поръчал бебешки неща от ларедоут? Какъв размер взехте? Аз се чудя дали да взема 50 или 54-ти номер  newsm78
Утре ще измерим беба във Фемина и после ще поръчвам, едвам чакам!

# 178
Здравейте момичета! Аз от 2 месеца не съм писала но ви чета редовно... Аз да ви кажа за Тина Киркова инфо от тази сутрин - все още има надежда да въведат цените по-късно за сега само датата не е сигурна иначе на 100% ще ги вдигнат както някой по-горе писа имат нов шеф, вдигат цените и на ултразвука от 20 става 30 лв и записа на тонове също но не рабрах колко ще стане. Ако може и мен да ме запишете за срещата ще съм благодарна  Wink Някоя от вас ходи ли на училището за родители на списание 9 месеца че не помня да е обсъждано, аз съм там всеки път и ще се радвам да се видим там. От мен за сега е това отивам до магазина да си купя газирана вода че тия киселини пак ме нападнаха Sick ...

# 179
ladysunny, ние с tsveta също сме там всяка седмица  Laughing

Явно просто трябва да се уговорим нещо да се познаем.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт