Септември `09 - 31

• 11 639
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Момичета на 29.07 ще има "Отворени врати" в Шейново, ако някой не е ходил да заповяда. Има група от 2 часа и от 2 и 30. Аз се записах от 2 часа. Ще се радвам да се видя с някои от вас Hug

# 151
  • Испания и Стара Загора
Здравейте всички,
аз днес бях на лекар и видяхме бебка.Вече е сигурно,че е момиче.Отговаря си на седмиците и сега тежи 2.214кг.Всичко е нормално.Другата седмица имам час за разговор с анестезиолог,за да решаа дали искам епидурална упойка. Peace
Днес цял ден ме мъчат киселини,направо не се издържа. Shocked
Сега отивам да ви чета и пак ще пиша.

# 152
здравейте. първо, честито на рождениците на патерици!  newsm51
bueno, съжалявам за преживяването ти, пожелавам ти бебчо да не бърза да излиза!
относно Тина Киркова, това не е слух, а аз ви писах в понеделник след като бях на ЖК там при Ковачева. от 01.08 ще има увеличение на цените, защото им се е сменил шефа. и мен това ме притеснява много, изборът на екип се увеличава почти двойно...
за свекървите няма какво да коментирам,това ми е "любима" тема. като беше Дамяна малка, моята свеки ми се обиди че съм отказала да ползвам някаква тениска на сина й от преди 25 години  Crazy
та така....ще разгледам и аз нещата на mothercare, щом толкова ги хвалите  Peace

# 153
  • София
Анита, разбира те, днес и аз съм с ужасни киселини и само  Sick през час...Радвам се, че всичко е наред с бебето!
Еден, това е наистина притеснително, то изборът на лекар ще стане колкото целият ВИП пакет сега  Shocked Как може да имаме такъв лош късмет?  ooooh! Не можаха ли да изчакат още два месеца?  Whistling
Атракция, аз засега съм купувала почти само дрехи в неутрални цветове, не за друго ама много мразя това с розовото за момиче и синьо за момче  Crossing Arms Направо ми прилошава като влизам в магазин и гледам дрешките за момичета, всичко розово  Crazy Аз мисля да си обличам детето с всякакви цветове  Peace

# 154
покахонтас, наистина ужасно. а както се оплаках в понеделник, моята даже ме убеждаваше да не я избирам, защото не може да гарантира дали ще ми обърне достатъчно внимание  #Crazy а съм платила 400лв абонамент! според мъжа ми иска и "нещо под масата". много съм се ядосала на тези лекари-търговци!  #Cussing out

# 155
Здравейте момичета!
Прибрах се в неделя от дъъълга почивка на морето. Направо се размазах! Няма такъв кеф - морето беше прекрасно, никакви вълни, топла вода. Учудващо добре ми понесоха жегите, ама и докато не гъбясам не излизах от водата. Хубавото беше, че нямаше голяма навалица. А и мъжът ми налови доста риба, та си отядохме.
Тия дни имах доста работа, а и докато ви изчета.  Whistling
Добре дошли на новите мами  Hug
МамаТ и аз ходя в Токуда и на 07.08 съм от 10часа на ЖК.
Миринда включи ме и мен в списъка за срещата. Мястото ми харесва, а за деня нямам претенции.

# 156
  • София
Еден, може мъжът ти да е прав, аз вчера говорих с една приятелка, която преди няколко месеца е  родила в Шейново и тя ми каза, че са платили освен ВИП пакет (около 900 лв) още 300 лв на ръка на лекаря, който им бил казал, че на него болницата от тия 900 му дава само 200 и това не било достатъчно  #Crazy Та тя е плащала около 1500 лв общо Shocked Аз и казах, че е луда, с толкова пари щеше да роди в Токуда, в пълен лукс. Само като ми разправеше как след клизмата са я пратили до една тоалетна, която представлява дупка в пода, без осветление вътре и на мен ми прилоша...Кой знае какво не чака и нас...Ама си е грехота да искат толкова много пари и да предлагат такива мизерни условия  #Cussing out

# 157
Eden аз съм с "уговорка"-официално ако не е на смяна 200лева - на болницата #2gunfire и още 250-300 под масата.
А относно киселините някоя от вас да е чувала за Ulco gel- на мен ми го изписаха ама където отида никъде не са го чували и направо #Crazy

# 158
Момичета като ви слушам за цените направо съм потресена от сумите които давате за преглед и ще дадете живот и здраве за ражгдане. Аз при моята доки нищо не плащам освен 20 лева за видеозон. А в АГ Ева Сливен където ще раждам аз се плаща само 2.40 престой на ден и това е. После ако си доволен може да дадеш нещо но никой не те задължава да плащаш. Моята кръстница роди там и е супер доволна от обслужването на лекари и акушерки.

# 159
  • София; Дружбето
Девойки, незнам защо си мислите, че като си плащате ще заварите нещо по-различно в болницата от такива като мен, които не плащат  Rolling Eyes Това си е ваше решение, парите ги гушват лекарите, а условията са еднакви навсякъде в бг болници. Който иска лукс може да го получи само в частни клиники, не и в държавни Rolling Eyes Така че ако някоя от вас наистина ще дава тези пари, за които чета, по-добре да се насочи към Токуда. Защото после ще пишете ама аз платих пък мизерията беше пълна.  Rolling Eyes (Нищо лично, просто изказвам мнение, защото почти във всяка тема някой се възмущава от условията тук или там)

Аз днес след пълно неправене на нищо ще ходя да си забера детето, което с надявам поне днес да слуша малко Crazy

# 160
 tsveta и аз знам че няма да получа кой знае какво отгоре като дадем пари, но какво да се прави.Една позната роди миналия месец и докато не кихнат лекаря не дойде да  я види а бебето вече се било показвало...на миличкия му били прекъснали следобедното кафенце с цигарка и за 300 лева станал... направо #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 161
аз искам да ви попитам... мисля да раждам без уговорки и тн в майчин дом.. това означава ли, че ще мога да ползвам самостоятелна стая и таткото да присъства на раждането? как мислите?

# 162
  • София; Дружбето
За да присъства бащата трябва да си платиш за Вип зала и избор на екип до колкото съм запозната Rolling Eyes

# 163
  • Габрово
tsveta , сигурно сама съзнаваш, че си една от малкото късметлийки, които са попаднали на свестен екип без да плащат. За жалост навсякъде почти всички доктори са се изродили и ако не си с уговорка рискуваш да раждаш дълго и мъчително  Sad
И аз мислих да не плащам, ама след толкова мнения на мами каква мафия са тук в родилното набързо се навих да кихаме.

киара, много хубава кошарка, а количката кога ще снимаш да покажеш?
Аз вече избрах два модела колички, ама на моя му се виждат скъпи и каза, че повече от 300 лв. не дава, а те са по около 500 и двете.

# 164
Здравейте Hug Благодаря за пожеланията Simple Smile

aguto, и аз мисля като Цвета, само не съм сигурна за избор на екип дали се плаща, но за ВИП и да присъства таткото - да. Най-добре питай в болницата.

Аз пък се насочих към Шейново, и искам да попитам, тъкмо виждам, че Цвета е тук Simple Smile Какво трябва за бебето, докато е там? Освен памперси, дрешки и пелени искат ли?

Аз днес накупих някои неща за бебчо  Heart Eyes - бодита, ританки, хавлийка, взех си и шише....Каталясах в жегата, ама съм доволна.

Сега трябва да поизчета какво сте писали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт