Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя размерът на майчинството в България?
Какви са причините бременните жени да предпочетат работа пред болничен?
Какво се случва, ако не родя до термина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя размерът на майчинството в България?
-
Какви са причините бременните жени да предпочетат работа пред болничен?
Предпочитането на работа пред болничен по време на бременност може да се дължи на финансови причини. Някои хора печелят повече от работата си, което им осигурява по-добра финансова стабилност отколкото болничният. Освен това, болничният може да намали размера на майчинството, което също може да бъде фактор при вземането на решение за работа.
-
Какво се случва, ако не родя до термина?
-
Как се изчислява болничният?
-
Как да изберем педиатър?
! 
скоро да се похвалиш

стискам палци!
Формулите не са толкова елементарни в действителност. Смята се средно дневно възнаграждение за 1 година назад и от него се смята 90% и после ти превеждат сума равна на броя на работните дни в месеца по така изчислената сума. Проблемът е, че за да се сметне средно дневно възнаграждение за една година назад не е достатъчно да си напишеш само заплатата за един месец, защото влияние оказват болнични и брой отработени дни и т.н. А и ако имаш месец с по-голяма сума и той променя нещата. А да не говорим, че това в калкулатора - заплата /максимум 2000 лв/ според мен не е коректно. Защото ако взимаш над 2000 лв. ти се осигуряваш до 2000 лв., но и средно дневното възнаграждение мисля, че се смята не след приспадане на осигуровките от 2000, а е максимум 2000 лв за месец. Ако има специалисти ТРЗ може да ме оборят
.... Ама сега иска да идва на гости и след като боядисаме детската стая ще я поканим
Направо ми писна! А и татито нещо се чуди по този повод
А тя се казва Тянка
) та да кръщавам детето на нея.
)
Вчера бяхме на ФМ във Фемина,прегледа мина чудесно,доктор Славкова е чудесна!
За жалост обаче прегледа на шииката не мина много добре,оказа се,че се е скасила с около 1 см и ми изписа Утрогестан,за да позабавим скасяването,поне до 32 г.с,а на там каквото дойде 
Както и на юнака на Анита

,но ако съм забравила нещо ще пиша пак,че сега си донесе обувките и ми ги остави на клавиатурата та да го извеждам на вън.А на мен никак не ми се ще,че е малко настинал,но от мен да мине........

То е Виктор, майка му Венета и се опитваше да предлага Валентина
Сега го бъзиках, че ще го пиша Пешо сина