Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя размерът на майчинството в България?
Какви са причините бременните жени да предпочетат работа пред болничен?
Какво се случва, ако не родя до термина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя размерът на майчинството в България?
-
Какви са причините бременните жени да предпочетат работа пред болничен?
Предпочитането на работа пред болничен по време на бременност може да се дължи на финансови причини. Някои хора печелят повече от работата си, което им осигурява по-добра финансова стабилност отколкото болничният. Освен това, болничният може да намали размера на майчинството, което също може да бъде фактор при вземането на решение за работа.
-
Какво се случва, ако не родя до термина?
-
Как се изчислява болничният?
-
Как да изберем педиатър?

- както и да е, може наистина да е имала високо кръвно и да не е била добре, но не мога да преглътна факта, че се сеща да се обади на сина си веднъж на два месеца и то само когато са й свършили парите и иска да й се пратят по пощата, а досега веднъж не е попитала как сме. Абе хора всякакви. Извинете ме, че ви натоварвам с моите неща, но просто ми е болно.

Моята вече е 96!!!
.
.

Спим в всекидневната където е хладилника, който нещо се е разбрицал и бръмчи като луд. Събудих се в 3 ч. и до 5 го слушах как бръмчи....УЖАС
Опитвам се да обясня на мъжа и на свектрва ми че хладилника плаче за Нов те не ми вярват и си мислят че е от нивелацията...ама ще дойдат на мойта , защото вече много се дразня особенно от онази вечер когато свеки вика" то така е най лесно...нов хлаилник... само се чудите каде да си похарчите парите от сватбата!!!!
. Стана ми мн неприятно щото в край на сметка парите са си наши и ще си купим каквото решим, а й какво да правим като бръмчи така тъпия хладилник- да дойде тя да спи при него
. Отплеснах се в тази тема щото гледам че някои е спомена по горе за майки и свекърви та се замислих. Мн е досадно някои като почне да ти дава тон в живота... А моята много обича - това й е хобито, а иначе пред другите все вика" аз не се бъркам където не ми е работа"
Моята майка също реши да ми се сърди точно сега ... мнооого е тънкообидна и понякога така си тълкува нещата, които казвам , че сао тя си знае че така ги разбира.. Сега не ми се обажда много, много, ама чакам да и мине
, няма да успея, ако се има за 23-ти може да дойда...