Септември `09 - 31

• 11 639
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Киара ние май сме с абсолютно еднакъв вкус:"Моят комплект за изписване е възможно с най-малко части, само боди с къс ръкав, ританки и блузка, шапка и пеленка. Мисля, че това е напълно достатъчно. Взех го в млечно зелено и страшно много му се радвам. " Ние сме си запалили точно 2 такива комплекта Peace Бяхме харесали точно такила 2 кошари на Кенгуру, но както ви се оплаках вече се оказа, че не влизат в спалнята заради някакви 7 сантиметра #Cussing out

Joy Ама наистина сме с еднакъв вкус, но защо ли се учудвам, нали сме една зодия с теб!  Flutter А за болничния - за съжаление наистина е така, от лекар може да се издаде само до 7 календарни дни, ако е за повече - само с ЛКК. Но тези малоумни ли са, та не можаха да ти го кажат веднага, ами те разиграват като луда.  #Cussing out И аз щях да се разрева, то това е наистина безобразие.

kriskata, ама аз наистина смятам, че на снимките изглеждаш страхотно, истинска мадама си с тази рокля, та затова се учудих, че постоянно пишеш колко си напълняла. Явно ние се виждаме по съвсем различен начин, отколкото изглеждаме отстрани.  Flutter  Много неприятно с боята, дано майсторите успеят да оправят цветовете.

shammi абе знам, че никой не може да ме принуди точно сега, но по принцип такава ни е политиката във фирмата. И тъй като досега винаги съм се ползвала с привилегии, сега не ми е удобно пак да натрупам толкова много дни платен отпуск. Иначе когато бях по майчинство с Хриси стана точно така и когато се върнах на работа, имах страшно много дни за ползване, и бях като трън в очите на другите. Просто не искам вече да се правят компромиси за мен.

# 136
здравейте Hug
Снощи бебо не ме остави да заспа до 3ч и сега ме събуди с ретници и едва гледам..
dundito 2 дано се похвалиш с нов хладилник. Стискам палци.
kiαrrα страхотна кошара. newsm10И ние смятаме да си взимаме такава само че в син цвят.

# 137
Здравейте, момичета!

Киара, честита кошарка, много е сладка! И аз в началото исках такава, но се отказах, защото ще ми трябват шкафчета за дрешките на бебка, а за съжаление всички подобни мебели в спалнята са пълни ... главно с мои дрехи!  ooooh!
Криската, надявам се цветът да се оправи и да ти хареса!  Hug
При мен нищо ново, на работа съм, краката ми са еййййй такива - КОЗУНАЦИ!!! На всичкото отгоре, вчера шефката ми каза, че няма да ме пусне в отпуск от 01.08., трябвало да обучавам новата колежка! Ама да се бяха сетили да я доведат когато вече ще раждам, да му се не види... бясна съм  #Cussing out

За свекървите - без коментар!  #Crazy

Поздрави на всички и хубав ден!

# 138
  • София
Дундито пропуснах те, извинявай Peace Земи мъжо под мишка и купи хладилника. На теб ти трябва спокойствие и сън. Тапите за уши ще свършат малко работа. Пък и вие сте младоженци - сега е време да "си харчите парите". А свекърва ти нека мърмори. Дай й хладилника в нейната стая
Янита дигай краката вечер на по-високо. А за отпуската незнам какво да ти кажа...не смея да те посъветвам да си вземеш болничен...

Някой да знае ако кръвната захар е 3,6 т.е. под норма означава ли нещо? И кой беше писал за завишено СУЕ? Атракция? Моето е 60? От ЖК каза че при бременност до 100 било нормално, ама аз на таз жена вече вяра нямам

# 139
  • София
Здравейте и от мене!
Вече и аз не мога спа, ако беба не рита, умирам от жега или трябва да ходя до тоалетната или...Не знам вече. А тази сутрин се събудих толкова подута че направо се изплаших, направо имах двойна брадичка, ръцете не можах да ги свия на юмрук, за краката да не говоря. Сега се паникьосвах и чета за преемклампсия  #Crazy Добре, че утре сме на преглед, ще питам Цолова, тя е много мила и съм сигурна че ще ми обръща внимание. Ако пък не, нали в петък ще ходя в Тина Киркова на контрол, ще питам там. Дано е само от жегата  Praynig
Кяра, и аз харесвам такива кошарки, на мен ми обеща една колела да ми даде, чакам само да ми се обади, че го е подготвила. Само матрак ще купуваме нов. Иначе ще вземем и дървено легло, за спалнята, надявам се да е тази неделя. Само да го имат на склад в Арон, че там сме си харесвали едно за 189 лв.
Дундито, аз на твоето място бих взела мъжа ми и айде в магазина за нов хладилник. От къде на къде ще ти каже тя как да си харчиш парите? Я да си спи тя със стария хладилник.
Янита, много съжалявам за отпуската ти, и при мен беше така, исках да си взема 2 седмици преди тези 45 дена, ама ми отказаха...Беше доста досадно да си ходя на работа, като аз се бях настроила за почивка ама...някакси минаха и тези дни...Само дето на мен чак сега ми намериха човек, който да ме замести и утре след прегледа ще трябва да ходя до офиса поне да му инсталирам софтуера и да му дам там учебници да си чета...че вече не смятам да го обучавам, да се бяха сетили по-навреме  #Cussing out А като се сещам какви жеги ще бъдат утре направо не знам...дано не припадам по улиците.
За свекърва ми, дано не ставам досадна  Embarassed Тя не е лоша жена, просто прекалено много иска да командва, а и аз обичам така  Blush поне в моята къща и от там ни идват проблемите. Добре поне, че мъжът ми ме слуша и ме подкрепя, за което съм му много благодарна. Ама това с одеялца направо ме остави е така  Shocked Ако знаете от колко време ми говори как тя е подготвила всичко за бебето, аз да не се притеснявам, че ако я бях слушала и не бях искала да видя предварително всичко, за да преценявам дали е подходящо  #2gunfire Щяхме да обличаме беба първите дни в пелени на 30 години, от времето на баща й #Cussing out Разбирам, че за нея тия неща имат сантиментална стойност, но все пак.
Вчера показах и на мъжа ми как миришат тия боклуци след 2 пъти пране и той се съгласи, че не стават и ще ги изхвърлим. И им се обади да ги предупреждава, че ако искат други неща да вземат за беба, да пращат направо пари и ние ще изберем. Сега са ни сърдити, ама много ми пука.
А за помощ, и аз ще имам, само че майка ми. Предпочитам я, все пак ми е много по-близка от свекърва ми и знам, че тя ще гледа и мен в първите дни, не само бебета, т.е. ще ме остави да си почивам...
Пак стана дълго, спирам до тук.  Embarassed

# 140
Здравейте,мацки! Hug
Благодаря още веднъж на всички,които си казаха предпочитанията за име!Сваша помощ вече реших да е Ивайла.Той и мъжът ми предпочита това име!

Киара,много сладурска кошарка!Да ви е честита!А за болничният,Shami е права за тези 180 дни!И аз така знам!

Kriska,много е неприятно това с цвета!Не можете ли да го коригирате отгоре с друг,подходящ?

Гледам,обсъждате свекървите.Аз от моята не мога да се оплача!Много се разбираме!Но тя живее в друг град ,рядко се виждаме и въобще за нищо не ни се бърка!Дори винаги е на моя страна,като се сдърпаме за нещо с мъжа ми.Ама свекъра не става...!Никак не го харесвам.Добре,че мъжлето се е метнал на майка си по характер!
Хайде лек ден,мацки!

# 141
Горби, радвай се, че не живее във вашия град!
Ако живеехте заедно мисля, че ситуацията щеше да е съвсем различна, но може пък наистина жената да е добра, затова не ми се сърди, това си е мое лично мнение!  Hug

# 142
Привет!
Да ви кажа днес как ме ядоса една продавачка-влизам в скъп бебешки магазин и питам "Панталонче и блузка за новородено?" - миии,нямаме, само комплекти за изписване от ...части, ...Ама на вас що ви е панталон, ританки ви трябват, да стягате бебето в панталони, не е редно, ....има време да носи панталони.... И още купища акъл.
Бе,аз ли нещо не съм в ред, та се издразних? Влизаш, искаш да купиш и вместо да ти се предложи конкретната стока получаваш неискани съвети. Все пак всеки сам си преценява в какво да "стегне" бебето си.
Днес ми е ден на яд,ревах, Божидар подивя, не слуша, направо лудница.Оплаках се.
И в редута от новата колекция съм си харесала дрешки каквито искам, ми как да поръчам,като не знам за какъв пол бебе  ooooh!

# 143
  • around the world
Здравейте, момичета!
Честит рожден на патерици на всички рожденички Hug
Една седмица ние съм ви чела, вие толкова сте изписали Laughing. Радвам се че много от вас са успели да отидат на моренце, други са понапазарували за бебчо или са получили подаръци, или мислят върху име за бебчо - все хубави преживявания  Simple Smile. Съжалявам за момичета на които са им отказали отпуск, много неприятно, но още мъничко и всички ще излезем в болничен в очакване на бебоците ни  Peace. Извинявам не се обръщам по именно, но просто няма да успея ooooh!.

Момичета, моля ви не се преуморявайте и повече си почивайте независимо кой какво иска от вас!
След голямо напрежение, дълги часове в офиса, ремонт в къщи и малко почивка преди една седмица по спешност се наложи да ме закарат в болницата. Оказа се че бебо е готов да излиза и съм с силно контракции на всеки 10 мин. Веднага ме сложиха на системи, инжекции и какво ли още не ......Ужасно много се притесних тъй като бебчо все още няма 2 кг, но за щастие всичко се размина и д-р смятат че са успели да стабилизират нещата за сега. От тук нататък трябва само да лежа и при най-малката болка ще се наложи да се върна в болницата, но най-важното е бебчо да е добре и да остане в коремчето на мама възможно най-дълго.
Това е за сега от нас и тъйкато поста стана много дълъг спирам  Embarassed

# 144
Здравей, Bueno!

Миличка, съжалявам за случилото се и се радвам, че вече и двамата с бебчо сте добре!  Hug
Моля те, пази се и не се преуморявай, слушай лекарите и почивай повече!

Стискам палци бебчо да стои в коремчето до края!

# 145
Bueno почивай си и дано всичко да е наред с теб и бебчето Praynig Hug

# 146
Bueno пази се и стискам палци да сте добре с бебо Hug Praynig

# 147
Ох ,изпратих моите мъже на плаж и сега вече мога да пиша на спокойствие!

Ianita,вероятно си права,че се разбирам със свеки защото е далече!И аз си го знам.По принцип не мога да живея с други хора(от както съм семейна)!Дори и с майка ми и баща ми-направо се изнервям! #Cussing outАма то по принцип си има свекърви дето и от разстояние се опитват да се набъркват!!!
dundito,хич не му мисли,ами притисни мъжо и купувайте нов хладилник!Нали си имате ваши парички,какво ще слушате свекървата!
Atrakciq,поръчвай дрешки в неутрален цвят-зелено,жълто,оранжево!
Bueno,миличка,сигурно много си се уплашила!Сега трябва да се пазиш страшно много!!!Радвай се,че все пак лекарите са успели да овладеят положението!!! Hug

# 148
Mi няма как-не се предлагат в тая гама.Както и да е,че не мога да се търпя вече.От яд си направих палачинки  Mr. Green

# 149
Mi няма как-не се предлагат в тая гама.Както и да е,че не мога да се търпя вече.От яд си направих палачинки  Mr. Green
  Не се предлагат?Сериозно? newsm78
Мммммм,аз си умирам за палачинки newsm22

Общи условия

Активация на акаунт