МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 827
  • 433
  •   1
Отговори
# 195
  • au bout du monde
Ах,тоя Джемил  Mr. Green
"Няма как да не забележиш Ламия тя е като земното кълбо" Joy  "Ламия,приличаш на варел" Joy

Макбуле седи и слухти ooooh! мале как вися на прозаореца  Shocked

# 196
И друго да кажа-вече си мисля че най-добре двете - Джавидан и Ламия да отгледат детето, то такова мекотело за къв им е и на двете. Загубени жени, не си знаят цената. Вече незнам Кенан обичали Джавидан или просто иска да успокои гузната си съвест?И като разбере за детето какво- пак ли ще проговори гузната му съвест? Направо плужък, както казах кучето ми е по обичливо и има повече хъс и живец. Този Кенан на коляното да ми няма да му дам, с една плюнка ще го удавя...

ето я моята целувка

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 16:39 от vania_61

# 197
отначало си помислих че джавидан ще поиска развод от кенан и ще каже за бебето.... ама нещо почнах да се разколебавам  newsm78
по клоня май към това че ще поиска да се съберат
или пък ако отиде при афифе .. тя нещо да не се намеси ooooh!

# 198
И друго да кажа-вече си мисля че най-добре двете - Джавидан и Ламия да отгледат детето, то такова мекотело за къв им е и на двете. Загубени жени, не си знаят цената. Вече незнам Кенан обичали Джавидан или просто иска да успокои гузната си съвест?И като разбере за детето какво- пак ли ще проговори гузната му съвест? Направо плужък, както казах кучето ми е по обичливо и има повече хъз и живец. Този Кенан на коляното да ми няма да му дам, с една плюнка ще го удавя...
Joy vania_61,напълни ми душата  Joy  Hug   ,но си права -двете най-добре да го отгледат  Peace

# 199
Ваня, недей да обиждаш хубавите животни  Joy Joy Joy

Държа се наистина откровено просташки с Ламия в болницата... Дори да е лепка като макбулето, няма право да се дъриж така с бременна жена  Peace

# 200
Ваня, недей да обиждаш хубавите животни  Joy Joy Joy

Държа се наистина откровено просташки с Ламия в болницата... Дори да е лепка като макбулето, няма право да се дъриж така с бременна жена  Peace
А бе Афифе ви вади очите,а Кенан как се държа с нея?!По същия начин  Peace

# 201
Venetat, vania_61, anik79, silas_83, sisi_87, slan4ogled, buba_bs, toniak, Хенриета-Анна, eddy6, marianna, zayak3, pam, otmiana-Diana, B l a n k a, vania_j_m, raliko, desi dd, mariel444e, qninka, doni972, denigali, nadejdata, Kitikett, reinalda (+ 7 Скрит/и) и 56 Гости преглежда(т) тази тема.

Да не падне балкона   Flutter  Wink

# 202
  • Burgas
Много гости бре...
На мен ми се струва че Джавидан ще каже за бебето на Кенан.

# 203
  • София
Не знам дали биха били щастливи.
Ламия е била цял живот потъпквана и все е била жертва. За мен е по-странно защо Джавидан е с тоя Кенан и защо се измъчва. Баща й беше много прав в началото, като й каза, че ако не е сигурна, не трябва да се жени.

# 204
Никой не казва какво ще стане с бели буквички... Tired чак сърцебиене получих от тоя сериал...  Embarassed

# 205
Дами оставям ви, след малко ще се включа, че мъжо сега звънна,че ще закъснее да гледам "Сълзи над Босфора" и да му го разкажа.

# 206
въпроса в анкетата е много интересен, но аз мисля, че Ламия и Кенан биха били щастливи заедно ако ги нямаше цялата сган от роднини, псевдороднини и псевдоприятели...не мислите ли? но при това положение тяхната обич за мен е невъзможна, а че Кенан е вид мекотело....ми май е така, ако беше мъж на място ,нямаше да е на това дередже. Джемил ми става все по-симпатичен въпреки че е играч....но явно любовта му към Ламия може да извади по-добрата му половина на показ....

# 207
Ох много го нападате Кенан но на мен ми се струва че сега ще напише най-хубавата си музика като разбере за бебето

# 208
desi dd, виж пост 162

geradost, съгласна съм, че му трябва разговор, но едната страна като крещи и не те чува, какъв е смисъла да говориш на стената?
смисъла е да не допускаш да се стигне до там  Wink

Няма такъв филм, камо ли истински живот.  Wink Ти в реалния живот никога ли не си се скарвала сериозно било с мъжът ти или некое бивше гадже? Ама сериозно, щото аз такава случка не знам да е ставала.

# 209
desi dd, виж пост 162

geradost, съгласна съм, че му трябва разговор, но едната страна като крещи и не те чува, какъв е смисъла да говориш на стената?
смисъла е да не допускаш да се стигне до там  Wink

Няма такъв филм, камо ли истински живот.  Wink Ти в реалния живот никога ли не си се скарвала сериозно било с мъжът ти или некое бивше гадже? Ама сериозно, щото аз такава случка не знам да е ставала.
естествено,че сме имали спречквания,но не съм допускала да се стигне до крещене,чупене на чиний и т.н. и като не ме чува правя така ,че дааа ме чуе  Peace
защото монолога не помага на никой,независимо дали е негов или мой  Peace

Общи условия

Активация на акаунт