МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 785
  • 433
  •   1
Отговори
# 210

Ето я и моята (пусти сърбеж да не остана по-назад  Mr. Green):
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2588/326078678116811136612475 … QVul2JIQ2P78L.JPG

# 211
Страшно интересна стана темата и толкова много гости. Дали нямя и мъже между тях да споделят какво мислят от тяхна гледна точка.
 Наистина, напишете с ББ какво ще предложи Джавидан, че утре няма да мога да гледам.  Praynig

# 212
Много я съжалих Джавидан.Макар,че допусна много грешки ми стана много жал за нея.Имам чувството,че тази жена е мазохистка.Много ясно осъзнава,че бракът и с Кенан не е свършил,по простата причина
че него никога не го е имало.Вече не мога да реша коя е по-малодушна Ламия или Джавидан.

# 213
здравейте момичета!
много ми харесваше сериала...дотолкова че го изгледах до края за 4 дена...и сега съм направо болна
искам да попитам тези от вас които като мен знаят финала как ще коментират това
http://www.youtube.com/watch?v=D5YFImxvbaw
и дали ще има трети сезон?

# 214
  • София
Откъде може да изтеглим сериала до края?

# 215
ами аз лично го гледах в you tube ,но къде със събтитри,къде без... Rolling Eyes

# 216
Мисля че на Ламия трябва да и връчат медал за участието в този филм. Толкова много рев му изрева тая жена.

ДА, какво ще направи Джавидан утре? И аз няма да мога да гледам, а така ме гризе любопитството. Тя ли ще е тази която ще каже на Господин бавнозагряващият че бебето на Ламия е от него? Иначе какъв е този неин мазохизъм да ходи да види Ламия, незнам. Честно, скъса ми се сърцето. Според мен се държа много достойно.

# 217
Марица, ти спомена и това, че е женен Кенан и трябва да поеме отговорност за семейството си, но аз не виждам той да има семейство. Съпругата му не му е такава още от деня на сватбата им, и това тя добре го знаеше. Джавидан усещаше, че Кенан обича Ламия, но се примири да бъде № 2 в живота му, само и само да е до великия цигулар. Тя знаеше, че когато предлага брак на Кенан той е в труден период- загуби майка си, и не знам от къде на нея й дойде идеята за брак. Човек, когато загуби близък, още повече майка си, едва ли иска веднага да вдигне тържество по случай сватбата си. Защо тогава тя го направи? Пък и преди доста серии Кенан поиска развод- видя, че нещата между тях никак не вървят. Тогава кой пак отказа- Джавидан! Защо? Защото принцесата не иска да се признае за победена- тя не успя да покори сърцето на съпруга си и не можа да спечели любовта му. Кенан се опита поне това да разреши- признай. А колкото до другите му неразрешени проблеми- Ламия бебето, творбите, за това се иска време и разговори. Не съм съгласна да го притиска продуцента му- та нали най- добрите творби се раждат от болката на един човек и то тогава, когато бъде преодоляна?
Проблемът на Кенан с Ламия няма да се разреши скоро, не защото той не иска, а защото тя го лъже!!!

И още нещо- Кенан не си избива комплексарщината върху Джавидан, просто показа гнева си срещу нейните постъпки- това са две различни неща. И аз да бях на мястото му, и аз щях да и се развикам на тая мърла, дето си вре носа, където не й е работа, пък и вместо да го разбере и подкрепи, застава срещу него.
Джавидан не е единствено заради факта,4е е велик цигулар с него.Тя го оби4а,ина4е нямаше въобще да й пука за него и щеше да си живее живота,като Нимет например.Не знам защо то4но в трудният период на Кенан го е направила,но пък той лесни периоди има ли?Друго има_тя застава и му казва какво мисли за Ламия и за неговото отношение в о4ите,показа му много пъти,4е това трябва да се оправи.Той какво прави?Кенан не е 4естен нито със себе си,нито с хората около него.Това неговото мрънкане,пъшкане...Защо един път не взе едно решение_аз е съм с ето тази и да върви и да си гради живота.А той ту при едната ту при другата.М/у другото Джавидан никой път не е говорила или правила зад гърба му кофти работи.А той все зад гърба й ходи на срещи с 4ужди жени. Mr. Green
И заради това,4е и жена му и сестра му виждат 4е е неспособен на каквото и да било,затова се ровят в нещата му.Не ги оправдавам,щото те така на себе си пове4е вредят,не могат цял живот на гръб да го носят,но пък и той доскоро не даваше признаци 4е не му харесва.
За Ламия с теб съм съгласна,писала съм го и в по_предни теми.Тя е наясно колко вреди като лъже вси4ки и въпреки вси4ко,не й пука и продължава.Защо?Защото и тя като Кенан не знае какво то4но аджеба иска от тоя живот и как да го постигне.

# 218
Днес никой няма желание да подскаже нещо за утрешния епизод...  Confused

# 219
Днес никой няма желание да подскаже нещо за утрешния епизод...  Confused

Сега ще ви кажа според мен  Mr. Green Не ми беше жал за нея. Наречете ме коравосърдечна. Тя искаше това дете, нейно си. и трябваше да се пази, щом го иска толкова много и вижда, че мъж до себе си на този етап няма да има  Peace Така че да не обвинява Кенан излишно  Thinking

Защо отиде при Ламия??? Ако наистина й пукаше за нея и бебето й, щеше да каже на Кенан. Но не го направи. И сега какво може да я провокира да го направи? Тя не е на себе си, пък да й се е отключил алтруизмът  Whistling

Според мен търсеше нещо... Искаше да я види, за да намери отговор за себе си как да постъпи  Peace Защото и тя не знае. зае уклончивата позиция "да изчакаме малко разделени". И след срещата не намери отговор за себе си. Утре ще видим дали и какво е измътила главицата й  Wink

# 220
  • София по рождение
Дами оставям ви, след малко ще се включа, че мъжо сега звънна,че ще закъснее да гледам "Сълзи над Босфора" и да му го разкажа.

тичай, тичай, да не се разбеснее  Grinning

няма я Монда, иначе веднага щеше да разкаже за утрешния разговор

# 221
Дами само да уточня,че това с чиниите беше шега Grinning
Всики човек има негативни черти в характера, моите са много. Ако трябва да се отъждествя с някой бих го направила с Джавидан. По професия съм учител - сещате ли се дали обичам да ми се противоречи. В допълнение - всичко което притежаваме е мое, и въпреки всичко знам къде е границата. Това не ми дава основание да унижавам мъжа си така, както тя го прави. Решенията свързани с работа му си ги взема сам- съгласна или не, си мълча. Семейството е за да се допълваме и да се подкрепяме, а не да налагаме на половинката си нашето мнение.

П.П. Бай бабо да не те стига-това е казал народа. Съчувствам на Джавидан защото аз също загубих бебе и знам как боли, съчувствам и на Ламия защото изпитах същите чувства, но взех решение и го отстоявам, не се лутам за да наранявам всички около себе си. Знам какво е да искаш някой и да не можеш да го имаш. Абе не е лесно да си жив!

# 222
нека monda се включи с бели букви да разясни за утрешния разговор

# 223
  • au bout du monde
Не ми беше жал за нея. Наречете ме коравосърдечна. Тя искаше това дете, нейно си. и трябваше да се пази, щом го иска толкова много и вижда, че мъж до себе си на този етап няма да има  Peace Така че да не обвинява Кенан излишно  Thinking

И на мен не ми е жал за нея. Blush
Това дете го искаше само, за да задържи Кенан и сега като го няма мн й е тежко ooooh!

# 224
  • България
Симпатизирам на Ламия,но днес искрено се натъжих за принцесата.Две бременности,две загуби,е как да издържи майчиното й сърце?Плаках заедно с нея,а и на Ламия й се насълзиха очите.Много тежка сцена (ревла на ревлите съм Wink)

Общи условия

Активация на акаунт