МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 753
  • 433
  •   1
Отговори
# 255
Джавидан да признае на Кенан!Че откъде толкова доблест и чест у нея.Ще поиска пак да се съберетът и кой знае може още едно дете да поиска.

# 256
Привет банда!
Гледам вкусотийки,чайчета не си губите времето!Мерси!
Маре,къде се губиш бре?Взе ли изпита,или Кенан те омая и не можа  Mr. Green
Нещо много станаха напливите към Джемил  Mr. Green ,Бубата да вземе по-често да се включва ,че едвам удържам фронта  Crossing Arms ,добре,че е Анубис,Тониак и другите.
Маре,накрая Кенан ще си остане само твой  Mr. Green ,освен ако и ти не дойдеш в нашия отбор  ooooh!
И понеже пия кафе,ето от мен  Wink

# 257
  • 221B Baker Street
geradost ,мерси за кафенцето,пу за мен бисквитката,да обреа каймака с нея  Mr. Green

понеже вече е обяд,ако има гладни, днес  правих гювеч Laughing

# 258
леле geradost
 не така бе джанъм   #Silly

п.п мерси за почерпките  Heart Eyes
обаче ми е много любопитно какво ще каже джави на кенан  newsm78

# 259
geradost ,мерси за кафенцето,пу за мен бисквитката,да обреа каймака с нея  Mr. Green

понеже вече е обяд,ако има гладни, днес  правих гювеч Laughing

Аууууу....... newsm22 И една турска бира му гюля  beer

# 260
monda,monda,monda newsm18 newsm18 newsm18Любопитно ми е и с Енисе какво ще стане,че само дразни и ръси глупости.
BBНимет ще хване Шукрю с гадже и ще каже на Енисе. Ще има панаири и там, но после ще се оправят

# 261
geradost ще видим за изпита скоро ще излезнат резултатите
да права си Кенан ме омая и много ми се искаше да се падне тема за любовта ама на не стана

# 262
Mалее,какво стана бре ,джанъмки  ooooh! Ние ще пируваме или филм ще гледаме   Rolling Eyes
Хайде като сме почнали -ха наздраве   Crazy

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 12:53 от geradost

# 263

Марица, не съм искала да кажа, че Джавидан е с "великия цигулар", просто не исках да дублирам името му два пъти последователно, а не се сетих за местоимението "него".  Wink 
Кенан не че не знае какво иска, ами го е страх да го признае пред самия себе си- иска да е с Ламия, но тя такива ги сътвори под вещото ръководство на пашата, че думи нямам.  Mr. Green След тези нейни лъжи, той не иска да си признае сам на себе си, че е влюбен в една "лека жена" - май ще да е скаран с аритметиката, макар скоро да се беше ориентирал правилно.  Laughing
Джавидан не я оправдавам- жена с положение в обществото  hahaha  да търпи да я сравняват с една слугиня. Ама и тя хубаво си му го каза на Кенан- "Аз не съм Ламия!" Защо й е на тази дама, тази принцеса да иска да задържи мъж, който не отговаря на чувствата й- не е ли по- лесно да го пусне??? Не, по- добре "играчката й" трябва да е само нейна и на никой друг. Поне за сега.
Да ти кажа,не е наистина приятно да гледаш Джавидан как се мъ4и и с какво се примирява,за да е с този 4овек.Най_логи4но е,щото и те двамата се мъ4ат взаимно и не им е добре,да се разделят.Оба4е никой от тях няма воля да го направи.Или ако правят опити,те са толкова плахи,4е се потушават още в зародиш.От друга страна Кенан също не мога да го разбера.Въпреки лъжите на Ламия и вси4ки интриги,които се завъртяха около тях,ако беше 4естен със себе си досега щеше да напусне жена си и да иде някъде,където да прецени в спокойна светлина нещата как стоят.А той иска да е на сигурно,щом Ламия отказва,той продължава да стои при жена си.Всъщност при него най_дразещото е липсата на характер,воля и правилна преценка.
Ина4е визуално много пове4е ми допада да е с Джавидан,много добре изглеждат заедно,отколкото с Ламия.А като характери пак го казвам,4е според мен с принцеситата е по_добре.Това,дето тя го деби и му върши работата е защото е иззела от него ролята на глава на семейството.А е така,тъй като Кенан не му е до това семейство,нито е поел някакъв конкретен ангажимент.Той всъщност май цял живот някой се е грижил за него,незнам защо 4ак сега се осъзнава 4е където го бутнат,там ходи.
Не знам,да видим какще се развие филмът,но аз мисля,4е Кенан с никоя не може да изпита щастие и никоя няма да направи щастлива.

geradost,mерси за кафето,много яко.  Grinning  Hug

anubhis,mareto_che, ThracianLina  ,благодаря за по4ерпките!

# 264
Според мен Ламия все още не е и за Джемил - не го давам. Тя е толкова неориентирана още, че само ще го измъчва. А вече знаем какво е тя за него - "Цялото земно кълбо, не можеш да не я забележиш." Това си беше поредното обяснение в любов за Ламия, закодирано от Питбулето с кода на Джемил     Mr. Green

Много благодаря за почерпките, момичета.   bouquet

# 265
здравейте момичета и от мен! Hug
аз съм ЗА КЕНАН С ЛАМИЯ.... само дето няма да стане
и кой е виновен- егоистите Джеми и Джави обичали ламия и кенан - г лупости само себе си обичат.
джемил може и да обича ламиа ,но плете интригите ,за да защити политическата кариера на пашата.иначе защо не се ожени  за ламиа ...кажете...свободна е почти!да я грабва и да я обича,ама не му стиска нали ще го изгони пашата...готованец смотан...от къде тогава пари и дом!!!!!
ами джавидан - да я съжалявааааааам!как ли пък не ..."никога нямало да прости на кенан за бебето"
ама мърлооо кой те кара да се качваш в колата.айде от мен да мине кенан има ...известна ..вина ,ама първия аборт пак кенан ли го направи ма овца!щеше ли да иска пак да забременява ако не разбра че ламиа е бременна от кенан....ааа друг път!
ЗАЩО ги нападате кенан и ламиа 4е са слабохарактерни ,ами ако и вас постоянно ви манипулират и лъжат няма ли да се пообъркате ,направо ще се чудите от къде ви е дошло.и вие ще ревете не амииииии Grinning
ооооооооох олекна ми Laughing
П.С.ама скарах ли ви се ,а Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 266
За какво му е Ламия на Джемил,още една влюбена в Кенан жена. Забрави ли болката от последните думи на Лейла. Да не иска всичко да се повтори?

# 267
# 268
  • гр.София-Красна поляна
Ха добър ден,сега сколасах да седна,че дятиту е болно и само тичам около него. Tired
Малеее какви почерпки лигите ми потекоха newsm22.
МАРЕ,браво за изпита ще стискаме палци за отличен. Peace
Айде сега ще чакам да видя какво ще стане днес във филма. atwork

# 269
ooooh!
май не си гледала всичките серийки,доводите ти ги бистрихме вече в задните теми,
иначе нИ моЖ ни скара  Naughty -с момичетата сме близки и няма как да стане  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт