МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 824
  • 433
  •   1
Отговори
# 240
Та може ли човек да е влюбен в някого от когото се отвращава?
Ами може, разбира се. В живота такива случаи са безброй.Отвращават го постъпките и, това, че се чувства лъган

# 241
Добро утро, шекеримки (много епизоди гледате без дублаж  Wink) Хайде на турските вафли, ще има и за "балкона"  Laughing

# 242
Интересен дебат за формихте! PeaceБраво!Много ми е интересно да чета мненията ви.Исках нещо друго да ви питам.Има ли такива,който мислят,че Ламия трябва да се събере с Джамил,не с Кенан.Аз колкото повече гледам толкова повече се убеждавам в това.Винаги съм мислила,че щастието е за тези,който имат смелост да го извоюват.

# 243
Благодаря за вафличките, изглеждат привлекателни и са сигурно много вкусни.
Този цигулар ме мъчи всяка серия, а да не говорим за Ламия, тя освен да мисли за
детето си, не знае какво да прави и прави глупост след глупост, така ще загуби любовта си.
Единствен от всички ме кефи най-много Джамил и баща му, при тях има емоция, всичко
останало е мъка Crossing Arms

# 244
Моля, моля  Hug На тесто са като толумбичките, но с по-едри частички и по-плътни  Grinning
Интересен дебат за формихте! PeaceБраво!Много ми е интересно да чета мненията ви.Исках нещо друго да ви питам.Има ли такива,който мислят,че Ламия трябва да се събере с Джамил,не с Кенан.Аз колкото повече гледам толкова повече се убеждавам в това.Винаги съм мислила,че щастието е за тези,който имат смелост да го извоюват.

Аз съм на това мнение! Не се трогвам лесно по филмите  Wink, но като го видях как я гледаше омагьосан и й галеше с поглед коремчето, приютило "чудото", просто  Heart Eyes Този човек единствен може да оцени чудото на живота и любовта  bowuu

# 245
  • София по рождение
МММ, МЕРСИ ThracianLina  за вафлите, много добре изглеждат, ама съм на диета. Thinking

# 246
Аз мисля, че Ламия трябва да е с Джамил,
защото представете си ги с Кенан -
двамата безхарактерни, без мнение, нерешителни...

# 247
Добро утро! Simple Smile Simple Smile
Благодаря за вафлита  ThracianLina  ето и от мен чая

# 248
искам да попитам тези от вас които като мен знаят финала как ще коментират това
http://www.youtube.com/watch?v=D5YFImxvbaw
и дали ще има трети сезон?

Rolling Eyes И на мен ми стана интересно

# 249
И на мен ми стана много интересно.Според мен това е дъщерята на Ламия и Кенан.Явно и тя е стана цигуларка като баща си.По-интересно ми е каква е тази мъка в очите и.Явно каквото и да се е случило с родителите и не е много хубаво.

# 250
Има ли такива,който мислят,че Ламия трябва да се събере с Джамил,не с Кенан.Аз колкото повече гледам толкова повече се убеждавам в това.Винаги съм мислила,че щастието е за тези,който имат смелост да го извоюват.

Добре дошла при джемилките. Засега сме малцинство, но съм сигурна, че ще се увеличаваме с напредването на филма.

Във вчерашната серия Джемил показа толкова любов и загриженост... Ламия не получи от Кенан и една стотна от това... Няма да забравя разговора му с пашата на кея, когато му призна, че обича Ламия. Такъв разбор й направи, че направо паднах. Той я разбира истински, има очи за нея. Той обича истинската Ламия, а не някакъв свой си образ, както Кенан.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 11:05 от B l a n k a

# 251
За единия ясно ама за другия  Thinking
Това и според мен е дъщеря им.
Въпроса е това нов сезон извън книгата ли ще е  Rolling Eyes

# 252
И на мен ми стана много интересно.Според мен това е дъщерята на Ламия и Кенан.Явно и тя е стана цигуларка като баща си.По-интересно ми е каква е тази мъка в очите и.Явно каквото и да се е случило с родителите и не е много хубаво.
ББ за първия рожден ден на Мелеке ( така са се казвали майките на Кенан и Ламиа) , Кенан подарява на дъщеря си цигулка.

# 253
monda, здравей! Няма ли да ни подскажеш какво ще каже Джавидан на Кенан в днешната серия, от вчера тръпнем да разберем дали ще му признае за бебето на Ламия...

# 254
  • Русе
monda,monda,monda newsm18 newsm18 newsm18Любопитно ми е и с Енисе какво ще стане,че само дразни и ръси глупости.

Общи условия

Активация на акаунт