МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 768
  • 433
  •   1
Отговори
# 150
  • 221B Baker Street
извинете, че се намесвам, но се подразних че сега изкараха Джавидан като голяма мъченица, а когато направи аборта не мислеше толкова за бебето  Shocked

ами много е просто - сега искаше това бебе и е нормално да страда за него  Peace

# 151
Е,Джавидан поне предприе нещо.Айде Кенане,нали искаше свобода и независимост,да те видим сега какви пре4ки ще те спъват?  Twisted Evil

Как ще е Стоманката, като баща й ги раздели сега!!!

Това е най_доброто решение за момента.
В края на краищата и Кенан това искаше,нали?

Да, ама не го взе тя, а татко й.
и какво значение има-за Кенан имам в предвид.Никакво -сега ще го видим какво ще направи

За Кенан няма, ама вместо да го вземе тя, трябваше баща й да и помага за СЕМЕЙНИЯ Й ЖИВОТ. 

# 152
blaze_@,само Кенан си е виновен  Peace
Аз не чух нито един път да каже на Ламия ,че я обича.След това ,което чу тя имаше нужда да чуе и това  Peace Когато човек обича и иска да е с някой нищо не може да го спре да се бори за него  Peace
Хубаво бе стоманат му предложи,но защо го направи?Защо не предложи на някой друг-защото Кенан се държеше така с нея,все едно много я обича .Замая й главата ...
Не сме изкарали Стоманата мъченица,за аборта си беше виновна-справка в по-старите теми  Peace

Сега ще видим Кенан какво ще направи като вече е свободен  Peace

# 153
С риск да ме линчувате ще кажа следното-Кенан е виновен за катастрофата,но и Джавидан има вина.Моя мъж като се разбеснее аз си лягам и ставам по-ниска от тревата...не за друго ами не останаха чинии вече.
Джавидан махна бебето-тя няма ли същата вина като него?Сега видя,че ще има бебе от Ламия и сакън искам бебе. Не го ли обичаше и предното бебе или само това?

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 16:12 от vania_61

# 154
  • Атлантис, Галактика Пегас
Питбула сама си го натресе.  Mr. Green

# 155
С риск да ме линчувате ще кажа следното-Кенан е виновен за катастрофата,но и Джавидан има вина.Моя мъж като се разбеснее аз си лягам и ставам по-ниска от тревата...не за друго ами не останаха читии вече.
Джавидан махна бебето-тя няма ли същата вина като него?Сега видя,че ще има бебе от Ламия и сакън искам бебе. Не го ли обичаше и предното бебе или само това?
Rolling Eyes
моя мъж не е така  Naughty явно съм късметлийка  Whistling
Разговор трябва,а не избесняване
Когато стоманата се опитваше да овори с него след аборта,той пак се нацупи и се фръцна нали

# 156
  • 221B Baker Street
С риск да ме линчувате ще кажа следното-Кенан е виновен за катастрофата,но и Джавидан има вина.Моя мъж като се разбеснее аз си лягам и ставам по-ниска от тревата...не за друго ами не останаха читии вече.

предното бебе нямаше много време да го обича,направи аборт на втория ден,след като разбра  Peace
сега да не превръщаме темета в спор за или против абортите   Peace

# 157
  • Варна
айде 1 месец физиотерапия  ooooh! отиде албума пак  Mr. Green Joy

# 158
blaze_@,само Кенан си е виновен  Peace
Аз не чух нито един път да каже на Ламия ,че я обича.След това ,което чу тя имаше нужда да чуе и това  Peace Когато човек обича и иска да е с някой нищо не може да го спре да се бори за него  Peace
Хубаво бе стоманат му предложи,но защо го направи?Защо не предложи на някой друг-защото Кенан се държеше така с нея,все едно много я обича .Замая й главата ...
Не сме изкарали Стоманата мъченица,за аборта си беше виновна-справка в по-старите теми  Peace

Сега ще видим Кенан какво ще направи като вече е свободен  Peace

За това в червеното- може да има нещо, което да раздели двама души, говоря по принцип, не конкретно за филма.
Джавидан знаеше, че Кенан не я обича. Дори в деня, в който той се беше напил и й каза "Ламия" , тя разбра. Но по- късно той като й звънна да й предложи да изтеглят датата, тя се съгласи- с кой акъл?

# 159
извинете, че се намесвам, но се подразних че сега изкараха Джавидан като голяма мъченица, а когато направи аборта не мислеше толкова за бебето  Shocked

ами много е просто - сега искаше това бебе и е нормално да страда за него  Peace
а предния път защо не го искаше се от един баща бяха

# 160

Както обича да казва баба ми- мъжът като се разбеснее ти кротувай, като му мине го подреди и сложи на мястото му, ама нека е вече след като се е поуспокоил.  Peace

# 161
  • 221B Baker Street

казах,да не превръщаме темата в за или против аборта - имала си е причини - направила го е  Peace

# 162

Не че не искаше бебето, искаше да си отмъсти на Кенан. И то тя си помисли, че той има връзка с Нимет, благодарение на Джамилчо  Twisted Evil

# 163
е поне веднъж Афифе да ми хареса в изказването си- "проблемите се разрешават, не се бяга от тях" , както правиХА досега.

# 164
  • 221B Baker Street
Божеее,питбула иска да си наеме чистачка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт