МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 701
  • 433
  •   1
Отговори
# 330
Трите клюкарки се събраха да ръфат.  Close
ахм,ама тая Афифе да не се окаже скрита сестра на Питбула?  Mr. Green
И тя се вкарва в нЕкви паранои  ooooh!

# 331
ЛЕЛЕ големи клюкарки тия само злословят и се ровят
също като нас  hahaha

Shocked не е ли рано да ражда бе?

# 332
  • гр.София-Красна поляна
Айде Ламия раждаааа. Shocked

# 333
  • гр.София-Красна поляна
ЛЕЛЕ големи клюкарки тия само злословят и се ровят
също като нас  hahaha

Shocked не е ли рано за ражда бе?
Пак много го задържа с тия около нея. Whistling

# 334
оф егати и мръшляка тоя  ooooh! няма да остави Джавидан ,докато не я  побърка съвсем  ooooh!

# 335
оф егати и мръшляка тоя  ooooh! няма да остави Джавидан ,докато не я  побърка съвсем  ooooh!
bbбулвално ще я побърка, ще влезе в психиатрия. И там ще се засече с Питбулетпо. КАто излезе, Питбуле ще започне работа при нея. И ще разнася двупосочно интриги непрестанно. Абе в този филм никой не осъзнава кой е, какъв е и какво иска от живота, освен Джамил

# 336
Мнооого голям мухльо,мина в атака... Crazy Тая жена как го търпи бе,трябваше да е омела офиса с него,той не се търпи.То бива егоизъм и да не знае какво иска...

# 337
сега не разбрах - или съм тъпа или има нещо което не схванах: иска да се разведе,да сложи край и същевременно с това си премълча за бебето на Ламия

# 338
А Кенан как я търпеше с постоянните нападки срещу Ламия и постоянните напомняния за нея  е това е страшно изморително

# 339
bbбулвално ще я побърка, ще влезе в психиатрия. И там ще се засече с Питбулетпо. КАто излезе, Питбуле ще започне работа при нея. И ще разнася двупосочно интриги непрестанно. Абе в този филм никой не осъзнава кой е, какъв е и какво иска от живота, освен Джамил
Ох,ужас.
ББСъжалявам за Джавидан,наистина.А ще се оправи ли след като излезне от психиатрията,Монда?

# 340
сега не разбрах - или съм тъпа или има нещо което не схванах: иска да се разведе,да сложи край и същевременно с това си премълча за бебето на Ламия
Aбе не иска, бе... тя умира за него! Тя пък от своя страна така държи около себе си Намък. И той и го каза- ти идваш при мен само като имаш проблеми с Кенан

# 341

То това, че иска развод не означава автоматично, че ще му каже за бебето

# 342

ББСъжалявам за Джавидан,наистина.А ще се оправи ли след като излезне от психиатрията,Монда?
да

# 343
момичета искам да напиша нещо с бели букви но не ми излиза такъв цвят ,как става  Embarassed

# 344

Joy  Joy  Joy
Хубаво си ги кръстила.

Общи условия

Активация на акаунт