Отговори
# 240
Момичета да го направим като имаме новата тема.....така се надявам да не прочете тук Peace...

# 241
Хей, момичета, знаете ли, че голямата щерка на Тифани днес става на 2 годинки, ми тя родена на една дата с мен.  Crazy
Да вземем да и честитим ли ?!  hahaha

Мой Криско днес орева орталъка, такова чудо не е било. Температурата му е пак 37,1 , но реве та се къса и цял ден повръща. Това ще да е нещо вирусно  ooooh! . От къде ни дойде на главата сега това......, голям рожден ден ще изкарам, ама карай. Дано бебко да се оправи по-скоро, че ми е притеснено  Praynig

# 242
Давайте бързо да изпишем темата.... Wink Wink Wink

# 243
larakroft1 ерозиото или раничката на шийката на матката трябва да се следи много, ама много редовно! Цитонамазка на всеки 6 месеца задължително. Казвам ти го от личен опит, понеже аз имах и съм изчела всичко по въпроса /малко прекалих, но се бях стреснала много/. Раничката няма как да изчезне сама, тя трябва да се лекува или гори. Тези прегледи на 6 месеца са именно заради това. Да се види какво е положението и до къде е стигнала и дали вече не е за горене. Аз лично съм си я виждала моята раничка на монитора в кабинета на гинеколожката ми и доста се бях стреснала, понеже виждам една кървяща рана в мен, а аз нищо не усещам и нищо не ме боли. Та не се отпускай заради това че нямаш никакви оплаквания и да не ходиш на лекар - бъди много стриктна и на всеки 6 месеца в кабинета на гинеколога. Съжалявам че така малко го казах настойчиво  Shocked  ама - абе  - ами по добре да ме послушаш.  Hug

# 244
Ей, ако не беше Деси, да каже, че има теория за Тифани-то, всички щяхме да си траем Crazy
Даа, Деси подпали Райхстага... Mr. Green
Иначе като цяло не е лошо да не пускаш снимки, както установихме, в Интернет има много психари, ама пусто майчино сърце не трае... Embarassed Laughing
Аз се чудя дали да не попитам една от модките, ама не знам дали ще се навие да разбере и дали ние ще научим резултата.
Червеношийке, ми тя не влиза. И да и честитим каква полза.
Плуемпер, аз помня, че когато Толо и каза да пусне снимки, за да видим малката в избраната рокличка, тя каза, че има само една снимка качена на лаптопа. Ми то снимките не са вече на хартия, достатъчно е едно USB, толкова ли нямат в тая пуста Америка. newsm78

# 245
Хаххахаха  Joy
Голям купон си заформихме! Направо сме готови с минисериал - много забавно.
Наде, добра идея! Ама може би да е в следващата тема, за да не е така очевидно Wink

Аз да ви кажа информация на уше, да не чуе дявола: Дара днес си изпапка цялото домашно пюренце от картоф и морков, че и за още питаше  Party Дано ни мина кризата със сладкото  Praynig

Толо, разкри ме - днес предиобед си свърших всичките задачки, а следобед Дарчи спа, та мама имаше време да пощрака. А тебе що те няма на минисрещата от вчера?  Wink Я, се реванширай с малко снимки на Бо и Раличка  Hug

Гея, чудни дечица имаш! А Алекс е огледално копие на баща си (само без очилата)   bouquet

червеношийка, на Криско морето му е до колене  Laughing Голям е смелчага! А на мама бюста е... newsm81

# 246
Аз пък си мисля, нека подкачим Черил - да я питаме какво прави Тифани, че не се е обаждала... и като пише тя да я подхванем с въпросите.. докато сама не си признае Simple Smile

newsm10

Тя обаче ще види какво сме писали и ще има време да съчини нова сапунка! Laughing

# 247
Аз си спомням като казах на мъжа ми за Тифани мишел..и той веднага ми каза ....ти нали не вярваш че тя е това което пише WinkИ аз си мислех тогава да да и го кажа директно,но пак мъжа ми ме спря.Той ми каза..ако ти го напишеш директно тя ще се измъкне и другите момичета ще си помислят че завиждаш....абе луда работа Laughing

# 248
  • Варна
а според мен изобщо няма да се включи повече и да пише........

# 249
  • София
Ами нека тогава изчакаме една тема - следващата Simple Smile
И после /малко преди средата на по-следващата/ аз ще я попитам на лични Черил какво прави Тифани....

# 250
Подкрепям Ивето,

заговорим ли е ще почне да следи темата и тогава цялата консирация ще лъсне като голо д..е

Аз сам за информирай модератор , но какво да кажем и как да обясним. Защо трябва да будалка хората, все пак тук какви неща си споделяме. Кой знае ако е измислица това с близнаците /че ги е загубила/  колко хора са се разстроили. Аз като се сещам за Пити колко сълзи изревах, представям си какво им е било на момичетат в тяхната отчетна.

Да, може и да не лъже и дано е така, защото незнам как може да си измисли човек нещо подобно.

Някой по запознат с ип-та и т.н. може ли да даде инфо затова може ли да проследим ип-то й  newsm78

# 251
  • в сърцето на един мъж...
Деска, завиждаш, щото живееш в Баден Баден, а не на Сентрал Парк hahaha

# 252
Момичета в новата тема няма да пишем нищо по повода..  Peace
Гея,ама аз съм в едно предградие на Баден Баден Grinning...зинцхаим..се казва Laughingох колко завиждам само Twisted Evil

# 253
Деси и аз разказвах на мъжът ми защото ми се стори много странно и измислено всичко.
Той още тогава ми даде идеята за ип-то , но не исках да раздухвам какво си мисля. Споделих го само на една среща в края на бремеността ни.

Геия честито ви христянче, много е сладка малката мила. А цялото семесйвто изглеждате толкова щастливи и лъчезарни.

Според мен ако я питаме нещо, много лесно може да ни разконсперира.
Що да не прочете от тук от там старата тема, за да съчини своите истории.

# 254
  • София
Кате, а може ли да се прави секс с това чудо  Thinking Егати тъпото сега си мисля само за това.Ужас

Общи условия

Активация на акаунт