Отговори
# 255
  • в сърцето на един мъж...
Деси, знаех си аз, че ти е мътна работата, щом и в предградие живееш Mr. Green
Десика, благодаря Hug

# 256
laracroft може, може. та ние дете си направихме.

Аз имам от няколко години, но нито един гинеколог, при който съм отишла не иска нито да я лекува, нито да я гори.
Просто трябва наистина да се наблюдава.

Но сега като ида на цитонамазка, ще говоря и за раничката пак. Защото по-рано не искаха да я лекуват заради това, че не съм раждала още, а раничката е малка. Понякога при горенето и др. манипулации има вероятност от сраствания.

# 257
Десика, аз имах, но ми я лекуваха и не съм имала проблеми, нищо, че не бях раждала.

# 258
Ей, нямате догонване ..............  ама и тази Тифани такава сапунка спретна .............
Фокси, и аз не мисля, че трябва да се обижда, че не е вписано детето й на 1-ва страница, но може да е оправдание това за нея. Според мен момичето си съществува, но повечето неща са фантазии, а не реалност. И аз си спомням когато Толо й казваше да ни се покаже, но ..... глас в пустиня  Wink

Гея, много е сладка малката, такава красавица е в тази рокличка, пу-пу, да ти е жива и здрава  Hug

Червеношийка, честит рожден ден! Бъди много обичана и желана! Ето подаръците

# 259
Ау, много съм разсеяна ooooh!
Червеношийка, да си жива и здрава, много любов, много късмет и щастливо детенце!  bouquet

# 260
Момичета ами такъв човек в действителност съществува, но какво се крие зад този ник е въпроса  newsm78

# 261
Няма какво повече да я нищим...нямаме "храна за размисъл" повече... Laughing

Карбо даде добра идея.В другата тема няма да я споменаваме,а в по-другата,по някое време ,Надето ще пише на Черил на лични и ще я омагьоса както само тя си умее!Естествено,тя няма да се изправи пред нас като пред народен съд и разкаяно да си признае,но ще измисли все нещо,а ние ще я разнищим! Laughing

# 262
Да напиша преди да съм забравила ooooh!  За пюренцата на Хипп, който мисли с тях да кара може да си ги взема по изгодно от Метро.
Тези по 125гр са 1.79лв, по 220гр са на 2.87лв, сока 200 мл е на цена 1.91 Hug

# 263
Geia и Тони, честити ви християнчета! Да са живи и здрави и много да ви слушат и радват!

И аз замислям вече да правим кръщене, ще ми се август да е, след като навършим 6 месеца. Ще видим, дано не се провалят плановете

# 264
Ками,така е за Метро,но изборът е много ограничен.Но пак е нещо,де...

# 265
Ками,така е за Метро,но изборът е много ограничен.Но пак е нещо,де...

Нямаш възможност да мина да видя по- подробно. За др неща бяхме тръгнали, а и още не съм почнала да захранвам, само оглеждам къде какво има  Sunglasses Flutter
 Мисля, че ги продават като в стекче по 3 /различни вида/.Аз пак тея пюрета на Семплер никъде не съм ги виждала Tired
 Гледах какво продават в Билла и Кауфланд, там главно пазаря с малката заради количката. Има на Хипп, Ганчев, Малечко, Бебевита...Little bee

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 19:31 от kamelllia19

# 266
larakroft1  може да се прави секс. Поне аз си правех редовно  Embarassed  След като лекарката реши да я гори и я изгори всъщност известно време не трябваше да се прави и не трябваше да се къпя във вана или басейн и никакви тампони - ама това беше за около месец.
А за Тифанито -  направо сте номер едно - трябва новата тема да си я кръстите "Ако във форума си фантазираш ти Февруарската следотърсачка ще те излови!"   smile3533  
Милото ми има един приятел, които си живее в някакъв си негов свят - слуша разни истории на хора и после ги разказва като преживени от него. Моят мъж в казармата е скачал с парашут и една вечер се бяхме събрали и той спомена нещо за тези скокове и този негов приятел му стана страшно интересно - започна да го разпитва с най малките подробности - какво е усещането, как става точно, всичко и после го разказваше навред като преживяно от него. Казваше - Аз като скачах с парашут..........    #Crazy   Не беше лош човека - просто живееше в паралелен свят  Outta Joint  Мисълта ми е че може и Тифани да си вярва на това което е писала!

# 267
Да ви кажа..попрочетох сега малко от последните публикации на Черил...стилът на писане изобщо не е като този на Тифани....А и пише,че е била на плаж в Маями с приятелка... Laughing

# 268
 newsm62Ех,голяма загадка се заформи за Тифчето.Идеята на Карбо я подкрепям,а за ай пи-то, тази информация само модовете могат да разберат/понеже тя е лична и недостъпна за другите,от съображение за сигурност/.
Така че нека пробваме да заговорим Черил,тя дори може и да не чете и пише тук,а само да отговори на Карбо и ова е.Наистина много интересно стана.
Аз утре ще купя първото ни пюренце-тиква WinkУж мислех към 6-ия да захранвам,но сокчета и пюрето от ябълка ни се отразиха добре и много ни харесаха,така че лека полека смело напред.
Хайде,лека вечер и нощ  love001
п.п.И аз сега попрочетох някои постове на Черил-Шерил,наистина няма нищо общо с начина на писане на Тифани.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 20:37 от Darima

# 269
Момичета,кой се е заел като организатор на срещата..ако няма никой да се хващам аз Wink
Спрягаха се имената на Котето,Мартеничка,мама Петти..или бъркам.Върти ми се в главата идея, че май някой трябва ада се обади до хотела и да се направи запитване,за целта трябва да знаем някаква бройка..Ами да се броим Laughing
Днес ми се губи Алхимика newsm78

Общи условия

Активация на акаунт