Отговори
# 270
Момичета,да се похваля..Днес моят племенник е проходил newsm10 ето го и него...

# 271
Браво на племеника! Мн е сладък, Деси!  Отностно проучването на IP  адресите, мисля че справка могат да направят само администраторите на форума Peace

# 272
Здравейте! Да се включа и аз - да ме не забравите Laughing
Червеношийка, честит рожден ден! Бъди много обичана и нека усмивката да не слиза от лицето ти!
Честити християнчета на всички майки!
И аз искам да кръстим Пепчо на Седемте престола, ама няма да е скоро!
Мнго сте изписала, връщам се да чета подробно!
За сега чао от нас! Този месец ще се включвам по-рядко, но не съм ви забравила, мацки! Ако решите нещо за срещата - дата и хотел, пишете ми моля на лични, че нямам много време да чета сега! Ще съм много благодарна Hug

# 273
Айде и аз да се разпиша днес докато не е свършила темичката, че то като гледам ще трябва нова да почваме скоро  Mr. Green
червеношийке

Много ми хареса почерпката  Peace

Лелеееее ама сме опасни детективи  hahaha hahaha hahaha

Айде и от мен едно подбут за срещичката  Mr. Green Давайте да решаваме вече място и датички   bouquet

# 274
  • София
Момичета, аз предлагам НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА да е в ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА НА АВГУСТ
така чужбинските мами май ще имат най-голямо присъствие, пък и /една лична причина/ моето мило започва курс от 01.09 до 15.10 и като нищо ще ме отреже за возенето. Пък и е решил да си вземе отпуск точно в последната седмица на август, т.е. ние може направо почивчица да си направим  Peace

# 275
драма,драма една истиска форумска драма Joyа пък аз се притесних нали последно беше влязла за апендесит след раждането тази ми ти хамериканка Тифчето Whistling
айде са подред на номерата Hug
Деси тук съм цял ден ви чета на пресекулки че ми се пръска главата от болка и да не се напрягам ама сега ша попиша и ако взема да пукна да ми отгледате чавето.
Снимки ако имам сила ще пусна.
ЧЕРВЕНОШИЙКЕ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ДА ТЕ ОБИЧАТ И СЛУШАТ ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ МЪЖЕ  bouquet
ИНЧЕ да ви е жива и здрава малката рожба,много да слушка и папка  bouquet
Някой е направил първите си стъпки,честито и на вас Деска Hugа шппо между другото как е сестра ти?ако не е тайна Heart Eyes
ша да изпусна нещо ама ще ме прощавате.
а да за срещата аз съм за здравец за датата пак казвам за мен е все едно Peace
Фокси мнооо сладки двамцата юнаци Hug
след малко пак ако се сетя нещо ще напиша

# 276
А сетих се честити зъбчета на озъбилите се. и гледам някои за зъбки си мислят много,май ги сърбят ръчичките за работа HugСилве разпозна ли се душа Laughingв такива обяснения влезе за зъбчето на newsm78е не забравих на кой ще му пилят зъба,извинявам се.ако мнохо ти се работи мога да ти услужа с една разбита устна кухина(ще си плащам)ама да знаеш че аз съм ербап за много работи ама като седна на стола ей така правя newsm45 и се  пазаря много до ато отворя да ме човъркат.
за нои #Cussing outи аз нямам пари от 11май,да им ......без извинение Crossing Arms
ЕЕЕЕ Пате много сладък е станал Красунчо айде ела на някоя среща,ще си въртим кръгчета  около масата ако се налага Hug
я да видим колко пъти ще се редактирам

# 277
По актуалната тема - много различен стил на писане имат двете мацки,а и докато Тифани е писала предимно във февруарските теми,то Черил пише навсякъде.Струва ми се,че ако бяха един и същи човек и "двете" щяха да пишат в що годе еднакви като интереси теми.Вярно,че когато е спряла да пише едната,другата тогава е регистрирана,но пък може момичето за първи път да е влязло с профила на Тифани да съобщи за бебето и да и е харесал форума,т.е.да се е зарибила.Въпроса е защо Тифани спря да пише  newsm78

# 278
  • Sofia
Аууууу, каква мистерия! Crazy Голям майтап!  hahaha А от време на време ни четат разни "гости", нищо чудно Тифани добре да се киска сега... Ама всъщност няма никакво значение има ли я, няма ли я, голям праз!  Joy Wink

Деси, честити стъпчици! Ама много сладък тоя твоя племенник! Сестра ти да се стяга и да вземе да се вторачи в това хубаво дете и да не се тормози повече!  Hug

Миме, да не е болен някой бръмбар в главицата? Какви са тия стачки вътре? Сега сериозно - дано скоро ти мине, че е ужас в жегата да те боли глава  Sick И да не забравиш абонамента - целувка по дупарата за малката пчеличка! Hug

За срещата - аз бях казала, че ще се заема с резервации и т.н. Само да се преброим и да изберем дата - веднага почвам да звъня и да врънкам отстъпки и други благини  Joy

Ох, връщам се да прочета пак по диагонал, че още имах да пиша, ама забравих какво  #Crazy Така е, като чета 2 часа 5 страници....

# 279
Коте,брой ни нас трима ако срещата е до 06.09....където и да е ако няма достатъчно  двойни стай може апартамент за нас Peace

# 280
Здравейте, не съм писала от сума ти време , но за сметка на това ви чета от балкона редовно  Mr. Green.
За протокола вече сме 7 кг и 69 см високи. От 3 месец пием сокче от ябълка и морков , а от средата на четвъртия ядем и пюренца .Само сънят през деня нещо ни мъчи , но за сметка на това през ноща си спинка сладко.
Хайде и аз на всяка манджа мерудия ,димек за Тифаниту Laughing. Интересно е ,че почти всяка е имала съмнения относно тази личност, но никой не е смеел да ги каже ,евала на Деси за това. Наистина жалко ,ако в действителност има такова момиче и по този начин си избива комлексите.
Може ли някой по-компетентен да ми каже как мога да покажа  снимка на дребния Embarassed

# 281
  • Пловдив
За националната среща и аз съм в кюпа с мъжо.Ако той не може,долитам с дЯтито

# 282

Може ли някой по-компетентен да ми каже как мога да покажа  снимка на дребния Embarassed
не знам дали има по лесен начин, аз лично първо качвам снимката в уеб албум после с десния бутон на мишката кликвам на нея и избирам "преглед на изображението", после като се е отворила само конкретната снимка копваш адреса и го пействаш между [ img ][/ img ] в поста си и си готова  Peace

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 23:00 от k.penkova

# 283
  • София
Егати интригата стана с Тифани. Crazy
За срещичката мисля, че вече съм навила милото.И аз съм за Здравец.

Момичета преди няколко странички питах за плодовите пюрета.Кога се дават?Заместват ли хранене или само кашата?

Деси много сладък племеник.Да щапурка безаварийно  Laughing

# 284
Тонита,аз ги качвам снимките първо тук.....http://www.radikal.ru/ и след това  а копирам,след това там къде пишем има иконка вмъкни изображение..и слагам там снимката....дано да си ме разбрала Hug

Общи условия

Активация на акаунт