Отговори
# 225
Гея, страхотни снимки, батко Алекс е готов за Oktoberfest-a Grinning, а Мила е слънчице.

Ей, ако не беше Деси, да каже, че има теория за Тифани-то, всички щяхме да си траем Crazy

# 226
  • София
А такааааа:

Ето какво купих за моята щерка тази година
 http://www.jcrew.com/AST/Browse/CrewCutBrowse/Girl_Shop_By_Categ … R~16842/16842.jsp
а този е малко по-открит(тя не дава да ходи на плаж без горнище)
 http://www.jcrew.com/AST/Browse/CrewCutBrowse/Girl_Shop_By_Categ … R~16489/16489.jsp

И от Тифани:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368752.msg10040666#msg10040666

# 227
Мараба, аз пък от зор да се фъцна с нов аватар загубих цял ден  Embarassed
СЕга като ме заинтригувахте с таз Тифани, се сещам как и аз се съмнявах на моменти, но така и ми е минало  Embarassed явно във всяка отчетна има по някой такъв образ, защотто си спомням, че в малкото пъти, в които влизах при януарките, попаднах на друга мацка с милион невероятни истории и 4 осиновени деца и не знам кво си, не помня вече  ooooh!

Фокси, пюретата на Ганчев аз лично не ги предпочитам заради модифицираното нишесте. Не разбирам защо трябва да е модифицирано, толкова ли не могат нормално нишесте да сложат...както и да е, затова пък кашите на ганчев в бурканчета Дарко ги мааше най-страшно и питаше за още Simple Smile

Момичета, на нас утре ни предстои втора операция, стискайте ни палци  Confused

# 228
  • София
Гал, стискаме палци и двамата и аз и дребния, всичко ще е наред  Hug

Доре, точно наш'та си е, няма кой друг Simple Smile)))

# 229
Оф, хайде и аз в кюпа.
Аз не съм се съмнявала, че съществува - то е ясно, че има човек зад профила, но всичко това, което показваше и разказваше...то не бяха ски в Аспен, апартаменти на Сентрал парк...Просто хората, които могат да си позволят такъв начин на живот, не тръбят наоколо.
А относно линковете, които пускаше, аз нали един път я закачих, че не е любезно някой да ти подари нещо и ти после да ровиш да го търсиш в интернет, за да му видиш цената.
А тя ми отговори нещо май, че фотоапарата и не работи или нещо подобно. Е, сори ама ...
Както и да е! Жалко ще е ако излезем прави. Тъжно е когато някои търси така отчаяно поле за изява...

# 230
  • София
Другото което е тази Cheryl се е регистрирала на 13 март след като Тифани е родила.И спря да пише.Просто се е заместила с друго име.Егати хората има  Stop
Преди малко бях на гинеколог и ми каза, че имам ерозио на шийката на матката, което не било страшно .Трябва да се следи с цитонамазка.А тя ще ми излезе чак на 23.07.Друго всичко е ок.

Ние направо заформихме темичката около Тифани и Черил. Crazy

Много сте хубави от срещичката.Кога ще е в Борисовата?

Е супер Деси , че не е шарка.

# 231
  • София
А ние не можем ли да информираме модератор да провери?

# 232
  • София
Сигурно можем.Хайде Доре действай  Heart Eyes

# 233
  • Варна
от сутринта нямаме нито кабелна, нито интернет.
и ние нямахме кабелна предиобед. Да не си и ти в щата Възраждане?

# 234
  • София
Аааа не съм аз клюкаркатааа! Аз не съм сигурна каква е тук историята все още.

# 235
v.pluemper ами скъпи са фотоапаратите Joy
Аз се позачетох в публикациите на Черил и си мисля, че много години й/им дадох, пише в темата на седмокласниците, там някъде ще да е, гледа Перла и е влюбена в Мехмет Joy, а ''мъжът й'' французина нещо се ядосва, а да и мрази баба си, защото не била за нейния фаворит на финала на Мюзик Айдъл Joy Joy Joy
Ех, тия деца нямат ли си забавления ooooh!

# 236
  • София
Аз пък си мисля, нека подкачим Черил - да я питаме какво прави Тифани, че не се е обаждала... и като пише тя да я подхванем с въпросите.. докато сама не си признае Simple Smile

# 237
  • София
Аз пък си мисля, нека подкачим Черил - да я питаме какво прави Тифани, че не се е обаждала... и като пише тя да я подхванем с въпросите.. докато сама не си признае Simple Smile

Да но кой ще го направи?

# 238
carbo,да това е интересно...... Peace

# 239
  • София
Хехе, момичета, аз тази история за бабата я бях чела, ама не съм забелязала, че е от Черил, иначе много инфантилна ми се стори и доста недостоверна Simple Smile)))

Наде, добра идея, ама тя, ако прочете какво сме писали тук и пак ще се измъкне, не мисля, че ще си признае сама, най-много да спре да пише Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт