Отговори
# 195
Иначе да ви попитам за пюренцата,картофено например,понеже някоя мама беше писала ,че добавя сол-дали е удачно?
Аз съм мамата  Peace ние само картофено не го искаме (бях го направила без сол и каквото и да било друго а и не повторих). Сега правя смес от картоф, морков и тиквичка и добавям сол и захар ама съвсем съвсем малко. незнам дали е удачно ама само така ги яде а и в пюретата на Ганчев (както вече някой писа) също има сол, захар модифицирано нишесте и т.н.
Превели са ми парите от НОИ за юни и последната седмица на май. Party Малко нахално , ама кога да си чакам юлските? Simple Smile И дали ще ги получавам редовно вече?

Честито  Hug дано по често те спохожда подобно щастие Аз обаче още чакам. Днес ми се обади колежката да ми каже че от НОИ и искали телефона ми да ми се обадят да ми се извинят че станала грешка при тях и за това ми бавят парите. Аз понеже им досаждам от доста време а те все ми казват да чакам пари във вторник, та имам извинение иии да чакам пари другия вторник  #Cussing out

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 14:09 от k.penkova

# 196
  • Sofia
Превели са ми парите от НОИ за юни и последната седмица на май. Party Малко нахално , ама кога да си чакам юлските? Simple Smile И дали ще ги получавам редовно вече?

Само аз ли нямам още превод за май и юни  Confused
Оххххх, това НОИИИИИ! #2gunfire #Cussing out

# 197
Ааа не си Котенце виж и аз си редактирах поста  Peace
Ех че съм забравана
Червеношийка  newsm59 Много здраве и късмет мила и всичко най най  Hug ...ааа и искам да допълня че много добре изглежда горната част на банския ти Wink

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 14:21 от k.penkova

# 198
  • София
Може ли някоя мама пак да ми даде линка на конкурса за Девет месеца (Честито, Жоре! Joy).

Ние имаме проблем - като го храня, му влиза пюре в носа! Joy Joy Joy Какво да правя?!?! hahaha

Аз пък си добавих мед и сметана за кафе в тиквата на Йойо и така ми се услади... Ммммм...  chef

# 199
И аз чакам, чакам, но сметката ми е празна........
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧЕРВЕНОШИЙКА! Много обичана и глезена от двамата юнаци вкъщи!
ЧЕСТИТИ ХРИСТИЯНЧЕТА!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!
Аз спрях да давам пюрета - на мойто гардже му омръзват (като и всичко останало) на 3-та лъжица и това е. Захранването се превърна в кошмар за мен и така както започнах, така и завърших - има-няма 10-на дни Sad Така че ние вероятно ще сме от тези деца, кърмени 25 год или докато жена му не роди да си го храни с нейното млекце Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 200
Гери, аз и преди ти писах, че и Краси яде мнооого често нощем, а и през деня- на 2 ч, той не заспива без да е на гърдата и аз се примирх, че нещата ще са такива и затова намерих решението за себе си и за съня - спи при нас, иначе сънят за мен е мираж. Дори и на обяд така заспива и лошото е, че не я и пуска и наистина сме като сиамски близнаци! Но да си призная предпочитам да спи, отколкото да истерясва, защото не е поспал.
Сега може да ме убиете с камъни!
За мое оправдание ще кажа, че малкият е със страшно болезнени газове през цялото денонощие, изхождане на 7-8-9 дни и това е единственото нещо, което го успокоява

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 14:46 от kuco_pate

# 201
Може ли някоя мама пак да ми даде линка на конкурса за Девет месеца (Честито, Жоре! Joy).

Ние имаме проблем - като го храня, му влиза пюре в носа! Joy Joy Joy Какво да правя?!?! hahaha

Аз пък си добавих мед и сметана за кафе в тиквата на Йойо и така ми се услади... Ммммм...  chef
заповядай: Flutter

http://www.9m-bg.com/?p=babystar

# 202
Опс и аз да се включа за днес докато дребния спи, че направо ми разказа играта.

Честит рожден ден на Червеношийка

Пожелавам ти много семейно щастие и да бъдеш винаги една обичана, обгрижвана и глезена жена

На всички новоозъбчили се бебчета едно голямо честито.

Тони честито ти Християнче

Инче да ти е жива и здрава племенницата. Да радва много мама и тати, леля си Ина и бати  Wink Венци

Laracroft
аз съм с ABC Design, но още не съм сменила коша. Преди около седмица-две пробвах, но на Йоан ми се струва, че хич не му е комфортно. Много ни е голям все още и детето се свлича надолу, главичката му клюма, а като заспи е сгънат на 8. Мисля на първо време да го понауча да седи малко по- стабилно и след това в новия кош.

Фокси не мисля, че трябва да се притесняваш за Ганчев. Аз също познавам майки дето отглеждат и са отгледали децата си с тези пюрета.
На нас алерголожката ни препоръча Хип, но те са доста скъпички. Взимам по-рядко от тях. На второ място постави пюретата на Сънвал. Те са на някаква Швейцарска фирма и ги водят с доста добро качество. А разликата в цената е огромна. Ако едно 125 мл. пюре на Хип ми излиза в порядъка 2-2.30, то същото на Сънвал е 1.20 максимум.
Сънвал ги има и във ВисВиталис ако ти е по-близо и решиш да ги пробваш.
Аз бих давала на Ганев също, но проблемът е, че пюретата, които купувам трябва да са задължително ниско алергенни, без добавен млечен протейн и глутен.

Момичета вчера срещата беше просто върха. Много добре ми подейства.
А пребирането ме размаза - отивам на спирката минава първи автобус пълен, минава втори- същата работа. И хайде с коичката бавно, бавно до вкъщи.
Добре поне, че Йоан спа през цялото време.

Но днес е такъв кисел от сутринта, че направо изперках. Даже на моменти ми се струва, че това дете реве истерично, а то спи в спаляната спокойно. Абе луда работа.

Ами поне засега не се сещам какво още имаше да добавя, но после ако има време ще допълня.

А да, за Тифани аз също смятам,че голяма част от историите са или силно, ама хипер преувеличени или измислени.
Първото нещо, което ме накара да се усъмня в истиността е това, че за всичко пускаше снимки от интернет.
В началото докато бременеехме всеки показваше какво е купил за бебо. т.е. снимаше вкъщи вече закупените неща и ги качваше в албумчето. Тифани никога не пусна снимка, на нещо снимано собственоръчно от нея. Никога не водяхме нито нейна снимка, нито такава на детенце.
Един ден дори се похвали,че ходила в ПалмБийч, ако не ме лъже паметта, на гости на някого. Обясняваше колко красиво било и тн. За доказателство ни пусна картичка на същото място
 от гугъл. А пък за комата не ми се споменава. Мисля, че до голяма степен тази история беше провокирана от историята на Албенчето, която беше доста тъжна и трагична. И може би , за да вкара повече драматизъм в нейната история я доокрасила.

Няма да крия, че я подозирам още от самото начало. И винаги ми се е струвала много измислена, по-скоро животът , който описва. Да, определено има хора, които разполагат с достатъчно финанси да си позволят това и онова, дано тя наистина е една от тях, но историите са малко ......

Мислих да и проверявам Ип-то, за да видя от къде пише, но няма начин., Единствено модератор може да го направи, но не ми се разправяше тогава. А сега смятам, че Cheryl е старата Тифани с нов ник.

Ако греша за нея също съм готова да и поднеса извиненията си както и останалите момичета.

# 203
  • София
Червеношике  newsm59 newsm59 newsm59  Gift
Коте честита племеница.Да ви е жива и здрава.

Момичета дори снимката на малкото дете на Тифани изглежда като от списание(не истинска снимка)

# 204

Момичета дори снимката на малкото дете на Тифани изглежда като от списание(не истинска снимка)[/color]

Помните ли какво ви казах вчера за некермена  Joy Joy Joy

# 205
Цитат
Аз пък си добавих мед и сметана за кафе в тиквата на Йойо и така ми се услади... Ммммм... chef
Хм, не ти вярвам! Как така, наистина ли се осмели да дадеш мед???? И сметана????

kuco_pate,  Пробвай след няколко дни пак да захраниш. Купувай различни пюрета по едно от вид и все ще уцелиш нещо, което да му се услади на юнака. Няма значение дали плодово или зеленчуково. Ако предпочита плодовите (защото са сладки), давай си му плодови, все някога ще прояде и зеленчуци, няма страшно. Въпросът е да свиква стомахчето с по-различна храна. Може и каша да пробвате направо. Все пак скоро само мляко ще му е недостатъчно.

Още веднъж БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ И ПОЖЕЛАНИЯТА! Да ви се връщат и на вас!

# 206
Червеношийке,  newsm59 Да си жива, здрава и много щастлива!

За заспиването. И ние сме от капризните. Иначе заспиваме бързо, обаче трябва да сме на ръце, да свири музика и едновременно с това и мама да пее (нищо че слон и е стъпил на гласните струни  Twisted Evil )

# 207
Мерси за комплиментите и милите думи, момичета  Heart Eyes !
ГериHug ! Благодаря ти още веднъж, ще черпя като се видим!

Мартеничка, аз имах този проблем с баткото. Отказваше да яде зеленчукови пюрета всякакви - купени, домашни, всичко плюеше. И сега ги гледа с отвръщание и му се гади като ги близне само. Та след дълги опити на 6 месеца и половина го записах на детска кухня и проблема се реши. Много му харесваше и всичко си изяждаше. И аз си улесних живота - сутрин му давах супичката, на обяд яденето, а след обяд кремчето. Мляко ядеше само вечер

За кърменето - всеки си решава сам до кога да кърми, но на мен лично кърменето на деца на 2,3,4 години ми се струва някак извратено. Това е лично мое мнение де, не ангажирам никого с него. Пак казвам всеки сам решава!

За Тифани мишел - и на мен ми беше като някакъв филм, но не мога да коментирам. Само ще кажа - всеки луд с номера си, някои с цяла програма  Crazy
И аз имах една съученичка в гимназията дето разправяше на ляво и на дясно как била болна от левкимия и всички я съжалявахме и помагахме. До такава степен беше луднала, че ходеше по булчинските магазини да пробва рокли, щото нямало да доживее да се види с бяла рокля и т.н. После се разбра естествено, че лъже и само дето не я линчувахме, понеже бяхме много задружен клас и всички го преживяхме тоя шок. След това 2 години, до завършването ни, беше някак игнорирана от всички. Та никой не знаеше, че на бала вече е била бремена и роди есента, та и сватба беше правила, че се и развела след 1 година. Беше мноого напред с материала, както нямаше да я бъде. Така, че луди колкото искаш има. Не искам никого да обидя, може пък и да си е истина това за Тифани.
Червиношийка, честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти пожелавам!   bouquet
Тони, малкият Криско е такъв бонбон, да го изпапкаш направо! Да ви е живо и здраво християнчето!
Ние май решихме да направим кръщенето догодина. Исками се Ванеса да може да ходи вече и да е с прекрасна рокля като принцеса Flutter
Леле, ако ме чуе някоя приятелка, ще си помисли, че имам температура. Понеже съм си малко мъжкарана и никога не съм си представяла, че ще се размазвам по принцески роклички и панделки  Crazy
Стига толкова, че пак ще ви досадя сигурно
Ох, днес не ми е ден - първо времето е толкова скапано тук, петуниите ми на терасата не знаят къде се намират вече, второ от сутринта нямаме нито кабелна, нито интернет. Дойде за малко към 14.00 и аз реших да пиша, ама тъкмо приключвах и тока спря и мислех, че всичко отиде по дяволите. Ядосах се и си легнах. Дремнах половин час и ето ме пак тук, че и писанията ми се сейфнали.
Айде това от мен за сега!

# 208
# 209
autumnsphere, къде ги намираш тези неща! Тази мацка е много талантлива и в същото време е и готина - натъжи ме, но е безспорен талант - кой е спечелил състезанието за таланти - знаеш ли? Впечатли ме!

Общи условия

Активация на акаунт