Отговори
# 180
Тони, честито ти християнче!  bouquet
Червеношийка, да си жива  и здрава и много щастлива!  bouquet

Момичета, изчетох ви през пръсти и не съм много в час. Вчера водихме Бобчо при д-р Момчилов в Пирогов, за да извърши заветната процедура със забелването. И всичко мина ок, обаче от тогава на всяко изпишкване са писъци и ревове... Направо не мога да си позная детето и се обвинявам каква гадна майка съм, че не го правих постепенно, ами сега го боли. Но нали уж да не го повредя... Най - гадното е, че не знам как да му помогна. Мажем го с някакъв мехлем, обаче това не му спестява болката. Cry

За Тифани Мишел - не разбрах дали се е доказало, но няма да се учудя. Имаше няколко подобни случая, като най - фрапиращият беше, когато някаква психарка излъга, че едното й близначе е починало при катастрофа, а другото, заедно с баба си и дядо си, са в тежко състояние в болницата... Колко рев изревах, колко молитви, какво ли не... Не знам какви са тези хора - извратени ли, ненормални ли... Но е факт, че ги има. ooooh!

# 181
Ками, преди време една от потребителките тук беше написала в подписа си:
В интернете много психов. Каждый третий- это псих. Говори со мною тихо, может я один из них.  Mr. Green
Ричи, майка ми имаше приятелка, която има сестра, сега трябва да е над 40 сестрата, стара мома е. Та тя от карай време си измисля едни филми- че е изпратила идеята за Биг Брадър на Нова и си чака хонорара, че стилист Капанов я молел да му стане асистентка, че щяла да работи при някакъв познат в някакво министерство, че била завършила за дизайнер и т.н.Когато бях бременна с Калина тя каза, че и на нея и закъснява, сигурно е бременна, въпреки, че гадже на хоризонта нямаше и според мен бяха първи признаци на критическата. Направо очаквах, че ще и порастне корема, толкова се беше навила. И според мен го прави и за да е център на внимание, и защото сама си вярва донякъде, а и защото собственият и живот далеч не е толкова лъскав, колкото би и се искало. Пък сега има достъп и до Интернет и направо не ми се мисли Simple Smile. Разбира се, не изключвам вероятността Тифани да съществува и да е точно такава в личния си живот за каквато се е представила, тогава лично аз ще и се извиня. Аз се усъмних точно около снимките и заради историята и как била в кома почти година и мъжът и се влюбил в нея като видял как я вкарват в болницата, без да я познава преди това. Мисля, че съм гледала точно същата сцена в някакъв филм. Не, че е невъзможно, но не е твърде вероятно.
Мама З, точно за този случай писах. Дано Бобчо да се оправи скоро, сигурно му щипе на милото като пишка.
Фокси, не ти се сърдя, бе, душа! Ако ме притесняваше кърменето и ми беше писнало и аз щях да го спра. Не съм мазохист. Пък за пюретата не се кахъри. Все се чудя какви точно зеленчуци слагат тия Хипп и Гербер, та едно малко бурканче да струва толкова пари. Mr. Green

# 182
Аз също бих се извинила на Тифани мишел ако се окаже че не съм права....честно Peace

# 183
  • София
Честит рожден ден на Червеношийка! newsm67
Изчетох по диагонал няколко странички  Simple Smile оппппппссссссс малката се събуди.

# 184
Момичета,как да немеря профила на тифани мишел newsm78 newsm78 newsm78

# 185
Сега прочетох за подозренията ви относно Тифани-Мишел. Изненадана съм честно казано, наистина и на мен ми беше направило впечатление, че все се хвали с някакви скъпи придобивки, но има и хора, които могат да си позволят такъв живот. Жалко ще е ако наистина няма такава личност, защото това означава, че този който е писал е болен човек.
naiema, мерси за хубавия подарък, ама нямаме вана - банята ни е метър на метър.  newsm45, иначе питието ще си го пийнем с удоволствие  newsm03 Между другото много сте сладки на снимката с биричките, и тоалет и всичко!  Peace
Ох и аз не знам дали може да е настинал Криско снощи. Той както винаги вдига съвсем лека Т - 37,2 , но аз вече го усещам, защото е много кисел и ревлив и си личи, че не му е добре. Може и зъби да са, ако е така - дано скоро да изникнат, че ......Почвам да се чувствам много лоша майка, не се ли грижа добре за детето си ??? Tired Face
Фокси, спокойно си храни юнаците с Ганчев. Моят племенник израстна с тях, а Хип не ги близваше, определено не му харесваха. Много са порастнали момчетата и стават все по-красиви, пу-пу!!!
Гери, аз това за приспиването нямах нерви да го изчета цялото, но като ви чета сега разбирам, че става въпрос за това да се оставя детето само да заспива. Мисля, че при някои дечица лесно се получава, но при други - не. То всяко дете си показва от какво има нужда. Аз Криско не го оставям сам да заспива, или се носим и гушкаме или лягаме двамата на спалнята и той сучейки заспива. Явно Гогето спи леко и е по-емоционален, но с времето смятам, че ще си изгради режим. Чела съм тук във форума, че някои деца до 1,5 години се будят за нощно хранене, какво да се прави........Дано той не е от тях, че на теб ще ти е трудно, а и той не мисля, че се наспива добре. Аз си мисля, че трябва сериозно да започнеш да захранваш през деня, и вечер може да пробваш да му даваш малко каша, че нали засищала, а Гого си е голям мъж и явно си огладнява детето.
Коте, честита племеница, да ви е жива и здрава и да расте много щастлива за радост на цялото семейство!
Иве, мерси много - От твоите уста - в божиите уши, както се казва!  Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 13:20 от 4erveno6iika

# 186
Момичета,как да немеря профила на тифани мишел newsm78 newsm78 newsm78

Деска,тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=152196

# 187
Здравейте!
Аз съм от активно четящите  Simple Smile, много ви се радвам на всички, но за писането хич ме няма (в гората расло, там си и останало hahaha).
Сега ме провокира темата за съня на бебчетата, да споделя при нас какво помогна много. Ето тази тема. Май някой я беше пускал тук.
Има още какво да се желае по въпроса, но определено ми е много по-лесно.
Преди Самчо спеше когато си иска и по колкото си иска. Вечер беше един малък ад. Мрънкаше с часове, като постепенно засилваше децибелите и все се чудех как да го пробутам на баща му  Laughing. Сега всяка вечер заспива 22-22.30ч. Спи по 5-6-7-8 часа непробудно. Понякога се буди по-често, но това е обикновено, когато е на ново непознато място, когато му е студено и т.н. - все основателни причини.
Използвах малките трикове от статията. Последния дневен сън да е по-рано, ритуали преди лягане, но най-вече при първия признак, че му се спи, започвам с приспиването, иначе се изнервя и още по-трудно заспива. Е, за съжаление неможе да заспива сам и никога не го е можел, но аз и на малкото се радвам засега.

# 188
dessi06 снимки от вчеращната среща в София има качени тук Flutter
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=400053

Не съм писала аз активно във форума, когато се е вкл. въпросната Тифани Мишел.
Трябва да се разходиш из старите февр. теми и да я намериш . В опциите на форума има и търсене  "по потребител", ако помниш как точно е бил изписан ника и пробвай и така Whistling

# 189
за Тифани :историята за комата май съм пропуснала.Но ако е така,наистина звучи малко измислено,макар всякакви чудеса да стават на този свят!Може да имат някакви проблеми и затова да не пише,това ми дойде на ум за нея.Иначе какъв е смисълът да спре така изведнъж.
Иначе да ви попитам за пюренцата,картофено например,понеже някоя мама беше писала ,че добавя сол-дали е удачно?

# 190
за Тифани :историята за комата май съм пропуснала.Но ако е така,наистина звучи малко измислено,макар всякакви чудеса да стават на този свят!Може да имат някакви проблеми и затова да не пише,това ми дойде на ум за нея.Иначе какъв е смисълът да спре така изведнъж.
Иначе да ви попитам за пюренцата,картофено например,понеже някоя мама беше писала ,че добавя сол-дали е удачно?

Даримка
, четох че ако добавяш сол, то тя е колкото върха на ножа... Иначе аз не мисля да подслаждам или посолявам, като почна да и правя на нашата Peace

# 191
  • София
Лелеее, ама големи сме детективи Simple Smile
Една моя съученичка в 8 клас на всички ни разправяше, че майка й е умряла /а техните са всъщност само разведени/, а на нея самата /болна е от сколиоза/ не й остават повече от 2-3 години  Shocked Според мен го израстна този период и сега си е съвсем уравновесено момиче... ох.. жена... все забравям че отдавна минахме 20те  ooooh!

Фокси, не с ooooh!ъм те разбрала значи, ама нали ти казвам моя мъж какъв е /а не са богати техните... да кажеш че от вкъщи си го носи Simple Smile/... та затова  Peace

Гери , Гери... дай да ги сменим малко децата - ти с Белка ще се наспиш, а аз с Гого ще сваля някое и друго кило Simple Smile

bouquet

# 192
  • София

Аз мисля, че е истинска. Прекалено реално звучи.

# 193
Превели са ми парите от НОИ за юни и последната седмица на май. Party Малко нахално , ама кога да си чакам юлските? Simple Smile И дали ще ги получавам редовно вече?

# 194

Гери , Гери... дай да ги сменим малко децата - ти с Белка ще се наспиш, а аз с Гого ще сваля някое и друго кило Simple Smile

bouquet

Хахаха, дай да направим Размяна на децата за 1 седмица, да се понаспя малко и да възстановя сили и продължавам пак, а ти тъкмо ще си като на фитнес по 24 ч, представи си как си го размятам с една ръка милото "само" 9 кг шуши  Joy Сега работа за гръб и ръце  Joy  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт