Честити християнчета на Тони и Гея!!!
Фокси,и аз познавам много мами,които си отглеждат децата с пюретата на Ганчев!Не мисля,че щом ги ядат има проблем.Аз още от Боян съм свикнала с Хип и сега трудно превключвам.Иначе,да,двойната дневна доза Хип ще ти излиза солено,но пък може от време на време да разнообразяваш!
Даримка,не се притеснявай за пиленето на зъба!Ако е жив задължително ще ти сложат упойка.Няма и да я усетиш.Освен че пиленето на необезболен зъб е варварство за самия пациент,е опасно и много рисковано за зъба!Това е стрес и травма за виталната пулпа("нервите"),които могат да имат доста неблагоприятни последици!След изпиляването ще ти сложат временна коронка,защото лишеният от емайл зъб е чувствителен,а и за времето,докато се изработи постоянната корона зъбът може да прорастне и още куп подробности...Оф,отплеснах се!
За Тифани...
Това за заспиването не успях да го прочета,но от коментарите ви май схващам и не ми харесва!И за бебе и за по-голямо дете е доста садистично!Дори по-големите деца са по-осъзнати,с въображаеми страхове и да се оставят сами в тъмното да пищят и реват...

Червеношийке,

, сега като гледам не съм единствената мнителна.
Много си сладка, както и Криско!
, да бе, да).

А пък като останат само сутрешното и вечерното кърмене сигурно ще дам зор за второ
Ще се научи Гого да спи, защо не му даваш кашичка вечер... може гладно да е детето....
/
много е смешна!А като мрънка издава звук"Е НЕ-НЕ-НЕ-НЕ..."Направо си умираме от смях с нея.В момента е заспала по корем.
Там съответно й изтичат водите и едва е стигнала до предродилна

пясъка е много хубав
и морето не е страшно
мама, татко и аз
цялата компания
Довечера ще излизаме и няма да мога да изведа и малчо, въпреки че като се замисля, защо пък не