Отговори
# 165
Коте,да ти е жива и здрава мъничката Ема!

Честити християнчета на Тони и Гея!!!

Фокси,и аз познавам много мами,които си отглеждат децата с пюретата на Ганчев!Не мисля,че щом ги ядат има проблем.Аз още от Боян съм свикнала с Хип и сега трудно превключвам.Иначе,да,двойната дневна доза Хип ще ти излиза солено,но пък може от време на време да разнообразяваш! Laughing от 2-3 дни давам каша Банан с орис на Милупа.Кутията струва 8 лв,но стига за доста време..поне засега.

Даримка,не се притеснявай за пиленето на зъба!Ако е жив задължително ще ти сложат упойка.Няма и да я усетиш.Освен че пиленето на необезболен зъб е варварство за самия пациент,е опасно и много рисковано за зъба!Това е стрес и травма за виталната пулпа("нервите"),които могат да имат доста неблагоприятни последици!След изпиляването ще ти сложат временна коронка,защото лишеният от емайл зъб е чувствителен,а и за времето,докато се изработи постоянната корона зъбът може да прорастне и още куп подробности...Оф,отплеснах се! Laughing

За Тифани... Laughing Явно повечето сме имали параноични подозрения!Аз също споделих такива с някои мами на срещите ни..Беше ми странно,че все пуска линкове от всякакви сайтове и даже един-два пъти директно и казах да даде снимки за да решим.Нали все искаше да й помогнем в някакъв избор на рокля,креватче и пр...

Това за заспиването не успях да го прочета,но от коментарите ви май схващам и не ми харесва!И за бебе и за по-голямо дете е доста садистично!Дори по-големите деца са по-осъзнати,с въображаеми страхове и да се оставят сами в тъмното да пищят и реват... Sick

Червеношийке, newsm59 newsm59 newsm59

# 166
Добро утро и от нас!

Снощи паднахме от дивана smile3538
А бях до нея, представяте ли каква патка съм ooooh!
Разминахме се най-вече с уплаха, а аз цяла нощ не можах да спя, най-вече от яд,
на всичкото отгоре гърдата ми сутринта - камък, нещо не правя като хората с намалянето на цеденето...
Та като не спах и си мислех, дали моята и на Деси теорията за Тифани М. съвпадат, даже си мислех сутринта да я питам, но ме изпреварихте  Animal Snail, сега като гледам не съм единствената мнителна.
Честно казано, аз не си спомням тя да е пускала реална снимка, не че е длъжна де, плюс това смятам, че за следващия сезон на ''Дързост и красота'' могат да я цанят за сценарист, може и да се казва Вероника, но си мисля, че е на не повече от 17.
Също мисля, че с Черил са едно и също лице, ако не съм права съм готова да си посипя главата с пепел... Но най-вероятно като ''роди'' и тя ще се покрие и ще се премести в някоя друга отчетна, ако не й писне дотогава.

ЧРД на Червеношийка, много здраве и да те слушат мъжете вкъщи!

Тони, много сте сладки, а на теб кое ти е дундестото newsm78

# 167
Лелееее, Червеношийке, сега видях на колко години ставаш......  Embarassed ! Ама, аз като гледах снимките си мислех, че си около 23 г.  doh  Много си сладка, както и Криско!

За Тифани, незнам! Струваше ми се много странна и че живее в някакъв измислен свят ( сребърна лъжичка за неродената бебка на супер цена от незнам си колко стотин долара  Money , да бе, да).

Тони, толкова е готин Криско! И как гледа с интерес попа! Сладурче! Да ви е жив и здрав!   bouquet

Честито зъбче на Поли! Да е бяло и лесно да излязат и останалите!  Hug

Инчееее, ЧЕСТИТА ПЛЕМЕННИЦА! Да е жива, здрава и расте щастлива и лъчезарна! Много да ви радва цялата рода!

# 168
  • София
Добро утрооо Simple Smile

хаха Тифани-то наиситна на всички ни е влязла под кожата Simple Smile
ламтурник, айде разкажи какво е било преди 4 години, че аз колкото и да си блъскам главата не мога да измисля причина човек да чати в някъв форум ей така за майтап.. Това си е чиста проба загуба на време...
А Черил че има нещо общо, явно има... ама същата ли е... аз нея я попрочитах, че е в отчетната на снаха ми и да ви кажа , тя е загубила бебчетата.
На мен и двете ми изглеждат много измислени, но точно това ме навежда на мисълта че са си истински...

фокси, честно да ти кажа много странно ми прозвуча твоето изкаване дето видиш ли като не стигат парите за Хип и си прецакваш децата???? Моя мъж е като теб - ако не купим най-скъпото, значи не е най-доброто...
А пюретата са си все пюрета. Както всичко друго и тука има марки и марки с цени и цени.. КОй каквото може да си позволи - това купува. Разликата в качеството надали е съществена. Пък и винаги можеш наистина сама да ги правиш...
Аз още нищо по въпроса за захраването не съм измислила... Иска ми се да комбинирам нормалното с педагогическото, но милото категорично отказва да се храним на масата - иска си човека пред телевизора /а иначе моето семейство винаги се е хранило отделно, а неговото - винаги заедно... Явно всеки иска това дето не го е имал Simple Smile/
Та май ще си остана с пюретата... Ама да мине пентаксима август и тогава...
А за кърменето... малее колкото повече врме минава толквоа по-малко искам аз да спирам.. Ако мога докато се омъжи ще си я кърмя  Heart Eyes А пък като останат само сутрешното и вечерното кърмене сигурно ще дам зор за второ Simple Smile
От друга страна нямам търпение да заслабна, че мнгоо съм се нахъсала и ак осега не направя нещо, после ще ми мине...  ooooh!

Гери, знаех си  Peace Ще се научи Гого да спи, защо не му даваш кашичка вечер... може гладно да е детето....
Ако сме смо аз и Бела тя заспива без проблем. Свекитата ксто са я гледали също казват че сама заспива. Ако милото или майка ми са тук с мен тя е много зле... мрънка до последно и само биба помага.
ако обаче само един я занимава дори когато е много възбудена за нея е достатъчно да знае че има човек в стаята... и си заспива...

А да ви кажа - тя наиситна е различна когато е сама с мен  когато сме с баща й... С мен е много по-спокойна, почти не плаче, самостоятелна е.. Когато сме с него е голямо мрънкало - весела е само ако сме двамата при нея. Аз си го обяснявам с ревност - иска тя да е центъра на вниманието  newsm78

Тони, Криско е станал голям красавец  Hug

Червеношийке, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!   bouquet

Коте, ЧЕСТИТА ПЛЕМЕНИЦА!!! /да разкажеш по-подробно защо толкова бързо е станало разждането Wink/

Хайде да ходя да свърша малко работа докато бебка спинка Simple Smile

# 169
Tака, специално за Атмосферчето и Карбо.
Преди 4 години, когато бях съвсем новак във Форума, имаше една Нана(може да бъркам с изписването на ника и). Тази Нана се представяше за българка, омъжена за германец, живееха ту в Германия, ту в родния и Добрич, тя пишеше (или илюстрираше  newsm78) детски книжки и имаше две близначета, момиченца. Много от варненските мами са си писали с нея ЛС, разменяли са си координати, телефони, някои дори са я чували. Тогава Форума беше по малък и редовните потребители се познаваха. Та тази Нана се подвизава около година- година и половина. И в един момент нейна "приятелка " пуска тема, че едната от близначките на Нана е загинала в катастрофа, пътувала с леля си към морето, където щяла да се срещне с майка си и баща си. Форума полудя, изказваха съболезнования, питаха с какво могат да помогнат, момичетата, които бяха поддържали връзка с нея плачеха... "Приятелката" редовно ни осведомяваше за състоянието и. Докато в един момент някой не зададе въпроса къде точно е станала катастрофата, защо вестниците нищо не пишат за толкова тежка катастрофа, при това със загинало дете. Тогава "приятелката" премина в агресивна отбрана и даже самата Нана се включи да обяснява. Нали се сещате, че ако нещо такова, да не дава Господ, се случи с детето ви, последното нещо, което ще ви интересува е, че някакъв си Форум си мисли, че не съществувате. После някой от модовете се сетил, че КАТ си има сайт, в който публикували всички тежки пътнотранспортни произшествия, а в сайта нямало нищо за подобна катастрофа. После май Мамма и Татти пускаха нещо в полицията, викаха ги за обяснения, за да започне разследване или нещо такова. Проследиха IP-то и накрая се оказа, че всеки път Нанна е влизала от някакъв клуб в Добрич. Съответно нея я баннаха за вечни времена, ама така и не разбраха каква е. Варненките, които и бяха давали телефони, че някои дори и адреси настръхнаха доста, подозираха я, че е психично болна или в мрежа за органи и какви ли не още неща. Ами, страшно си беше! След това във Форума се появиха още няколко Нани, с различно изписване на ника и после всичките писаха колко студено са били посрещнати отначало. Призракът на Нана още броди из край по- старите форумци и дрънчи с окови. Mr. Green
Фокси, аз съм кърмила голямо бебе. Mr. Green След година-година и половина вече не яде на 2 часа, а само сутрин и вечер и когато се превъзбуди или нещо му докривее, заболи и т.н. Накрая с Калина имахме не повече от 4 кърмения на ден, а когато сама взе от време на време да пропуска сутрешното или вечерното, реших, че е време и я отбих- много безболезнено и за нея, и за мен. И Ралица смятам да я кърмя дълго. А между другото, и на мен ми беше странно- първо си мислех,че едва ли ще издържа и до 6 месец, после хайде да мине лятото, после хайде до годинката и т.н. Не съжалявам, има си много плюсове дългото кърмене. Peace  Laughing
Диде, то тъмното не е страшно. Бебетата и в корема на майка си на тъмно и не импречи. Даже, напротив, по-възбудимите деца се приспиват по-лесно на тъмно. Аз с Калина направих грешка да я свикна на нощна лампа на 2 години, когато се преместихме да живеем отделно. Преди това си спеше на тъмно, а аз взех да и оставям лампата, ако се събуди да не се уплаши, ако не може да разбере къде е. Сега се опитвам да я откажа, защото смятам да преместя бебата като стане на годинка при нея и не искам и нея да я свиквам. Тук е мястото да се похваля (пу-пу!), че от около седмица не е плакала изобщо, а снощи сама настоя да и изгася лампата.
На всички празнуващи- честито!  bouquet

# 170
Ламтурниче,каква психарска история. ShockedЕх,тази Нанна,ама така да измисли историята с детето,вярно не е добре жената!
Но специално за Тифани Мишел,не мисля,че е измислена,наистина беше по-страннна и по-скоро наивна по детски,нерешителна,но много позитивна.Защо спря да пише...кой знае!Що се касае до покупките й-може пък наистина могат да си позволяват разни глезотии и да живеят добре,но кой знае,кой знае.Единственото,което ми направи не много добро впечатление,че винаги се отчиташе какво си е купила,каква марка-което си беше малко показно.Някой опитвал ли се да й праща ЛС?Или на тази Cheryl?Моите съболезнования за бебетата й.Много е тъжно.Тя близначета ли е имала?
За пюретата и марки-не съм много наясно,но все пак говорим за бебешка храна и всички ще са с подходящо качество.Дали на Хипп или Гребер или...няма някакво огроомно значение според мен.Може някои да имат малки вкусови различия и затова различни предпочитания от бебчетата/а и от майките Mr. Green/Обаче,оня ден видях морковният сок на Хипп,има толкова изкуствен ярко оранжев цвят... SickНе бих го купила.
Толо,мерси за подробното описание на процедурите,честно казано ми звучи ужасно,но няма как.Значи да настоявам за упойка?Понеже като споменах,че кърмя,той каза,че по-добре не Shocked
червеношийке,честит рожден ден!Да си ни жива и здрава!И много обичана.
А сега да отчета малката:И на нея вече хич не й се стои легнала.Като я сложа и тя си стои повдигната,като се обляга на лактите Joyмного е смешна!А като мрънка издава звук"Е НЕ-НЕ-НЕ-НЕ..."Направо си умираме от смях с нея.В момента е заспала по корем.
Пак не сме акали от оня ден,когато й сложих свещичката..днес пихме сок от сливи-да видим...Колко според вас трябва да изпие,че да подейства.Ние пием най-много по 10 мл.Но не действа.
Утре ще взема от круша.
Марти,наистина тази прожекционна лампичка изглежда мн интересна и задължително ще се сдобием и ние с такава само да се преместим.
Хайде,кокичета,лек ден!

# 171
  • Варна
Честит рожден ден на Червеношийка. Жива, здрава и много обичана  newsm59
Честит празник и на всички именници.
Това за ТИфани ми е малко странно, защото все още не мога да намеря логично обяснение да си пишеш по форумите и да си измисляш историйки. Тъпо е. Но пък всеки си има някакви странности.
Невнев - леко раждане. Аз също бих ти препоръчала д-р Георгиев, той беше 2-ри лекар при моето секцио. Водеше го д-р Николов, на когото съм безкрайно благодарна, защото м спести още една операция, която трябваша да е горе долу по това време. Имах също миома и то доста голяма /колкото главичката на бебо/. Той ми я отстрани по време на раждането  Peace
Днес във Варна пак много ветровито, то направо не е приятно за разходки, такива прахоляци се вдигат. Какви ще ги таралянкаме цял ден в къщи .....  newsm78

# 172
Карбо,аз и да искам не мога да купувам най-скъпото за децата си и съм съвсем наясно,че не винаги скъпото е по-хубаво.Просто забелязх,че повечето от вас хранят бебетата си именно с Хип и понеже не съм се запознавала супер отблизо със плюсовете и минусите на Ганчев реших да ви попитам за какво става въпрос.Това че съм казала на майтап,че ще си отровя децата не означава,че наистина го мисля...

Ламтурник,нямам нищо против дъъъългото кърмене.Просто си мисля как бих реагирала аз ако кърмя и детето през това време ми говори Rolling Eyes А за кърменето през 2 часа...познатата ми точно от това се оплакваше..че две години кърми детето по 11-12 пъти на денонощие и вече е започнала да изпушва,защото то непрекъснато си търси цицата...

Дано да не сте ме разбрали погрешно и за двете неща,че май стана така...Нямам абсолютна никаква лоша умисъл...

# 173
  • Sofia
Привет!

Червеношийка, честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече много здраве, любов и послушно и усмихнато Крисенце! Със сигурност по-голяма радост и подарък за една майка няма!

Мааалеее, голяма психария с тази Нана!  Shocked Направо не мога да повярвам, че има хора дето си ги измислят такива  ooooh! Ама то си има болест с това име, явно си е отклонение, което не е толкова рядко. Дано Тифани е добре, ако съществува и не ни се разсърди за вечни времена, че я обсъждаме.

Наде, снаха ми я приеха в понеделник, защото пренасяше 9 дни вече. Та в понеделник през нощта са й почнали болките, сутринта е имала 4 см разкритие, ама са й казали да си кротува. Обаче към 16-17ч вече болките са били доста силни и понеже тя все пак е раждала веднъж и си знае горе-долу как са нещата е настоявала да я прегледат, обаче познай - правили са се на луди известно време. Накрая все пак я поглеждат и се оказва, че има 7 см разкритие! ooooh! И я пращат да си слиза сама до 2-я етаж с асансьора  #Crazy Там съответно й изтичат водите и едва е стигнала до предродилна  #2gunfire #Cussing out #2gunfire Бебето е излетяло като тапа. Добре, че всичко е наред, че направо не знам иначе! Идиоти пълни! А е с избор на екип, но Ташков не е бил на работа и съответно е успял да дойде само да я зашие. Поне затова са го изчакали, че са напирали друг да я шие. Ако я бяха погледнали по-рано, можеше да си дойде както са се били разбрали, ама нейсе!

Дарима, аз давам Лактана. Много съм доволна, смятам с него да си продължа. Вчера с Ивето смятахме, че не излиза много по-скъпо от Нан например. Около 3-4 лв повече е. Смятам и кашите да пробвам, ама още не ми е ясно това-онова и ще говоря с педи първо...

Фокси, нищо им няма на Ганчев на пюретата. Доколкото знам, фабриката е много модерна и отговарят на всички изисквания! Щом сладурите ги хапват, хич не му мисли! Дано ти остава време да им готвиш, ама не мога да си представя как ще смогнеш и с това! Давай си пюренцата и си свиркай!
Ама мноооого са хубави братоците! Толкова са сладки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Отивам да пооправям, после пак ще се включа  Hug Hug Hug

# 174
Ламтурник историята разказана от теб е доказателство, че в нета/форумите се подвизават и хора с болни мозъци, които си търсят публика...а тук много лесно я намират Crazy Crazy Crazy

# 175
Мили дружки, сърдечно благодаря за хубавите пожелания и поздрави!!!
Дидерончо, няма лъжа, няма измама - чукнах трийсет лазарника!  Mr. Green  bowuu
Моля, почерпете се за мое здраве:

Малечко пак ме изненада с температура и рев тази сутрин. Не зная вече защо така се получава.  ooooh! Снощи спахме на отворен прозорец (както обикновено вече) и се чудя дали не е настинал, той много се отвива. Дано се размине само с температурата, аз направо си му дадох дозичка панадол този път.
Иначе уикенда и ние изкарахме на морето. Бяхме м/у Равда и Несебър. Не бях ходила там от преди 7 години и като видях колко нови хотели има вече  Shocked   #Crazy  Shocked........Ми то преди там бяха едни голи ниви, а сега са ги свързали двата курорта, няма празно.  ooooh!
Ето малко доказателствен материал:
пясъка е много хубав
и морето не е страшно
мама, татко и аз
цялата компания

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 20:19 от 4erveno6iika

# 176
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile))

Честито, Дони, пожелавам ти най-вече да си здрава, оттам нататък много, много успехи, любов, късмет и много щастие с малкия и неговия татко, като ти гледах снимките и особено онази, на която сте тримата, си помислих, че сте невероятно семейство, безкрайно чаровни и изглеждате много щастливи, въпреки трудностите, през които сте преминали, дано и занапред бъде само светъл света за вас  Hug Hug Hug

Инче, честита племеница, кога говорихме за последно, кога се излюпи малката принцеса, да ви е жива и здрава и майката-героиня също, голяма лдница е станала наистина в ТК, добре, че и мама и бебе са здрави Simple Smile))))

Много работи имах да пиша още, ама от адската жега ми се изпари и малкото ми останал мозък, ако се сетя по-нататък ще пиша...

В 11:30 излизах да прибирам прането на балкона и се изпотих цялата, ще бъде много горещ ден явно, а ние ще си стоим вкъщи  Sad Довечера ще излизаме и няма да мога да изведа и малчо, въпреки че като се замисля, защо пък не Simple Smile))), ще видим Simple Smile)) А утре сме на рожден ден на свеки, става на 48 да си я похваля, млада си е тя още Simple Smile))

Инче, извинявай, ако снощи не съм била много в час, ама накрая доста ме болеше главата, прибрах се едва-едва, много ми се зави свят, премерих си кръвното, 130 / 90, после след 5 минути 110 / 70, каква беше тази работа не знам, не бях обядвала, ама пих бира и кафе с мляко, както и да е, нахраних се и се оправих, все едно нищо не е било, дано само не си прецакам здравето с диетата, че тогава лошо, аз уж точно за здраве я правя  newsm78...Записахте ли баткото?

# 177
Червеношийке,страхотни снимки и супер почерпка!Да си ни жива и здрава!
Един скромен подарък  Wink

За теб остава да напълните ваната с мъжо и да се отдадете на романтика!

Ние от месеци спим на отворена врата и Белослава не я завивам.Обличам я само с едно потниче и е по памперс.Навън също не я покривам с нищо.Гледам и за да спя по същия начин и не си вадя и на мен чаршах.Ако усетя да ми е хладно - затварям вратата.Но това не се е случвало  Laughing Та мисълта ми е,че най-вероятно Криско няма да е изтинал от това,че спите на отворен прозорец.Гледайте бързо да се оправяте  Hug

Ние от 9 часа сме навън.Но многооо духа и се отбихе при мъжо да се нахраним  Wink

Относно пюретата на Ганчев и аз не виждам проблем детето  да ги яде.Доколкото съм чувала обче имат добавени сол,захар и консерванти,а кашите им имат глутен.Ама аз лично не съм проверявала дали е така.Аз смятам тях да ги давам по-късно към 6.5 - 7 месец.Засега или ще правя или ще ядем Гербер,Хип,Сънвал.

# 178
Доне, снимките са страхотни, добре сте си изкарали на морето   grinning039
Мислех ние чак август месец да ходим ама май няма да издържа дотогава, като гледам всички морски снимки и ми се прихожда и на мен, така че тези дни май ще отидем  Peace
Мартеничка, благодаря за съветите, ще се възползвам  Peace
Явно Гоги си е гивизанчо и е по-емоционален, затова се получава така, все да е наврян в мама  Laughing
За Тифани Мишел: не знам какво да кажа, на мен нали ми са слабост Щатите и много й се кефех, че е завършила там, че е успяла да се реализира, че има хубав живот, че беше малко странна, наистина, но всеки е странен, това дори понякога е хубава черта, аз съм далеч от мисълта, че всички в този форум се харесваме, но важното е да запазим добрия тон и да се изслушваме, нали затова сме се събрали тук  Peace Та не знам дали съществува или не - здраве да е  Peace

# 179
Червеношийка,честит рожден ден.
страхотни снимки.....,от моренцето

Ох,момичета как само ме успокоихте че не само аз си мисля за тази версия с Тифани Мишел Wink
За мен лицето Тифани мишел не съществува в реалността...не си спомням постовете и  точно, но имаше креватчета за хиляди долари,но снимка само от някакъв сайт newsm78,обици подарък от свекъра..пак само снимка от сайт newsm78никога не видяхме и една снимка от толкова многото партита на който ходеше и който правеше....Аз не отричам,че има хора който могат да си го позволят финансово,но как пък така нито една нейна снимка не видяхме.....
Фокси,пуснах аз бомбата и  се покрих..ааа Laughingпокрих се у дома,защото имам да превеждам 500 химични съединения от немски на български за една седмица само Shocked
Гери един съвет и от мен за заспиването,аз слагам възглавницата за кърмене като дъга около Ивко,и така той се чувства като в прегръдка Peace
Инче,честита племенница  bouquet
А снимки от срещата няма ли да има Sad

Общи условия

Активация на акаунт