На плажа - по голо дупе или с бански

• 29 734
  • 323
  •   1
Отговори
# 210
  • Бу-у-урга-а-ас
Одобрявам тези бански костюми и бих купила задължително такъв, ако детето ми ходеше на плуване в открит басейн след 11 часа. Ако детето ми е със слънчева алергия, бих се зачудила въобще какъв е смисълът от плажа и едва ли бих го водила. Ако в подобен случай трябва да избирам, да ще взема такъв бански, за да е по-закрито детето.  Не ги харесвам за плаж. Държат мокро.

# 211
  • Sofia
Лого5ка обясни на детето ти,че слънцето е вредно,защото аз на моето не мога
Също така не мога да я  лиша от плаж,защото за сметка на слънцето,пясъка в комбинация със солената вода й действа много добре и й успокоява кожата и алергията,с която се бориме 4 години без успех Peace
Мъж ми даже иска да се преместиме да живееме на морето,защото то й действа много добре
Не виждам да й е зле на Виктория Sunglasses
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=398673

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 09:22 от chocha

# 212
Винаги с бански!
А тези,които последно се обсъждат,са чудесни за децата и спокойствието на родителя,че детето е защитено от слънцето.
Мисля си,че тези,които отричат банския никога не са се сблъсквали с алергии и проблемна кожа на децата.
Не бански,ами каквото и да е ще сложа,за да не виждам никога как детето ми се мъчи,ако кожата е раздразнена по някакъв начин.

# 213
Дъщеряя ми също има 2 такива бански, като тези, които е показала m@ma+шапка. Материята съхне буквално за 3 мин. много фина материя са, естествено-без подплата.
Тя прекарва с часове във водата и е абсурд да е с разголен бански. За тренировките по плуване  е с цял бански, защото по-често са на закрит басейн, отколкото на открито.

# 214

Да ама в България съм ги виждала надянати на невръстни крачета вместо гуменка  Crazy  по време на разходка.
Щото са по-евтинки,ама пак си е марка.  Laughing

Аз съм от тези майки, които ги слагат на децата си за игра и разходка  Laughing Причината е, че крачетата на дъщеря ми се потят, а тези обувчици са с пореста материя и крачетата дишат, а и тревата не й бучи, за разликата от случаите, в които е със сандалетки. Няма нищо лошо, стига да му е удобно и комфортно на детето. Peace

# 215
  • София
На плаж с бански, но на морето голи все още. Нямала съм проблеми досега.

# 216
  • На морето!
Каква е разликата м-у "на плаж" и "на морето", че не ми стана ясно?

# 217
Каква е разликата м-у "на плаж" и "на морето", че не ми стана ясно?

Може би има предвид градските плажове,т.е. басейн.

Аз съм от тези майки, които ги слагат на децата си за игра и разходка  Laughing Причината е, че крачетата на дъщеря ми се потят, а тези обувчици са с пореста материя и крачетата дишат, а и тревата не й бучи, за разликата от случаите, в които е със сандалетки. Няма нищо лошо, стига да му е удобно и комфортно на детето. Peace

Аз не казвам,че има нещо лошо.Но доколко са подходящи за все още оформящата се детска походка?  Thinking
И на дъщеря ми крачетата все се потят,затова ходи с Geox,има ефект.  Peace

# 218

Аз съм от тези майки, които ги слагат на децата си за игра и разходка  Laughing Причината е, че крачетата на дъщеря ми се потят, а тези обувчици са с пореста материя и крачетата дишат, а и тревата не й бучи, за разликата от случаите, в които е със сандалетки. Няма нищо лошо, стига да му е удобно и комфортно на детето. Peace

Аз не казвам,че има нещо лошо.Но доколко са подходящи за все още оформящата се детска походка?  Thinking
И на дъщеря ми крачетата все се потят,затова ходи с Geox,има ефект.  Peace
[/quote]

Съгласна съм, никога не правя компромис с обувките на детето, специално гледах подметките, когато ги купувах. Peace Виждала съм и такива, които не бих й сложила на крачетата. Мерси за Geox, ще ги пробваме Hug

# 219
Задължително с бански!Така,както аз съм ходила.Нехигиенично е,наистина има хора всякакви.А и освен това на мен ми е неприятна гледката от малки голи момченца,особено като тичат ooooh! ooooh! ooooh!Да ме извинят майките,но не на всеки му е приятно да гледа голи деца.Тъпо е и оправданието,че са малки.Като бях дете една приятелка на майка ми оставяше дъщеря си гола докато тя сама не реши - е,тя реши на 12 ooooh! и то след като я скастрих,че не ми се обира срама заради нея и че си има нудистки плажове за такива.
 Ето какво купих за моята щерка тази година
 http://www.jcrew.com/AST/Browse/CrewCutBrowse/Girl_Shop_By_Categ … R~16842/16842.jsp
а този е малко по-открит(тя не дава да ходи на плаж без горнище)
 http://www.jcrew.com/AST/Browse/CrewCutBrowse/Girl_Shop_By_Categ … R~16489/16489.jsp

# 220
С бански. Не искам да й влиза пясък в дупето. Като знам какви мръсотии изхвърлят по плажа и в морето... ooooh!

Ето я, само преди два дни: Heart Eyes

# 221
  • София
това пък, че на някой не му е прияно да гледа голи деца би ми било последна грижа...и никога няма да е причина да не пусна голо  малкото си детенце.....
то грозни гледки по плажа и улиците бол....
 то и на мен не ми е приятно да гледам някои индивиди на плажа...което обаче не ги задължава да се скрият в тъмна стая и да не се показват...
И дали само голите момченца на по годинка-две са ти неприятни или и момиченцата......и дали проблема е в децата точно или в твоята глава?

# 222
Като гледам накъде отиват нещата, сигурно след няколко години няма никой да стъпи на плажа, ако не е с бански тип космонафт. Чудя се как е оцеляло човечеството досега без тези бански....В Америка доколкото знам е забранено бебетата да са голи на плажа , та ги разбирам, но честно казано тук не съм виждала така навлечени деца. Ако единствената цел е да пазят от слънцето, бих ползвала обикновена памучна фланелка вместо тях. Самата мисъл цялото ми тяло да е облепено с тази изкуствена материя докато съм на плажа в най-големите жеги предизвиква в мен чувство на клаустрофобия.

# 223
... Чудя се как е оцеляло човечеството досега без тези бански....

... Самата мисъл цялото ми тяло да е облепено с тази изкуствена материя докато съм на плажа в най-големите жеги предизвиква в мен чувство на клаустрофобия.

Към чуденката ти - годинките си минават и слънцето и околната среда стават все по-безпощадни към нас,хората.За което пак ние сме си виновни...

С второто съм съгласна.Не бих се облякла с него...клаустрофобия...като си помисля какво е чувството,когато е мокър и направо тръпки ме побиват...

# 224
  • София
...Ако единствената цел е да пазят от слънцето, бих ползвала обикновена памучна фланелка вместо тях. Самата мисъл цялото ми тяло да е облепено с тази изкуствена материя докато съм на плажа в най-големите жеги предизвиква в мен чувство на клаустрофобия.

Обикновената памучна фланелка няма фактор на защита от слънцето +50. А тази "изкуствена материя" е изключително фина и удобна. Съхне в пъти по-бързо от обикновените бански също така.

Общи условия

Активация на акаунт