Престъпни намерения

• 52 073
  • 513
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Ню Йорк
http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=39156 - субтитри за четвърти епизод

# 47
  • Ню Йорк
Момичета, изключително бавно излизат субтитрите Sad Предполагам, че и това е една от причините никой да не пише в темата. Надявам се че тези които не са гледали до сега гледат от 23.30ч. по нова.

# 48
  • София
Аз пробвах да гледам няколко епизода с английски субтитри, но ми е трудно  Sad. Вчера във форума на саб.бз пишеше, че буквичките са готови на 90%. За пети епизод говоря. Нали знаете, че е качен в арена, не зная защо го няма в замунда.

# 49
След едноседмичната почивка на сериала, с нетърпение чакам утрешният епизод, за да видя как Дерек се справя като шеф и върви ли му раздаването на заповеди  Mr. Green

# 50
  • София
След едноседмичната почивка на сериала, с нетърпение чакам утрешният епизод, за да видя как Дерек се справя като шеф и върви ли му раздаването на заповеди  Mr. Green
Охоо, Дерек ли е станал шеф  Heart Eyes! Аз още не съм гледала пета серия, чакам субтитрите  ooooh!.

# 51
Нали знаете, че е качен в арена, не зная защо го няма в замунда.
Добре,че погледнах в темата.Аз си седя и чакам на замунда,а то къде била серийката.

# 52
  • Ню Йорк
Брей, ще дочакаме ли субтитри за да видим какво се е случило.

# 53
  • София
Май са готови  Praynig! Във форума на саб.бз пише ето това: 05x05- "Cradle to grave" - редакция. Дано бързо мине редакцията и ги качат скоро.

# 54
  • Ню Йорк
Значи с повечко късмет довечера ще гледаме  newsm44

# 55
  • Варна
Здравейте , момичета!!
И аз следя филмчето.

# 56
Според вас как се представи Дерек като шеф?  Mr. Green  Аз съм впечатлета

# 57
  • София
Според вас как се представи Дерек като шеф?  Mr. Green  Аз съм впечатлета
Ти си изгледала шести епизод, а аз тъпо и упорито чакам буквите за пети  Confused. Сигурна съм, че ако го пусна с английските субтитри,  по законите на Мърфи до три минути ще пуснат българските  Mr. Green.

# 58
Сигурна съм, че ако го пусна с английските субтитри,  по законите на Мърфи до три минути ще пуснат българските  Mr. Green.

хахаха, ами предизвикай ги де  Mr. Green  Аз субтитри тегля накрая на сезона като го записвам на дискове. Иначе всички сериали си ги следа натурално  Blush

# 59
И аз съм фенка на сериала,кой сезон в момента върви по Нова?

Общи условия

Активация на акаунт