Престъпни намерения

• 52 079
  • 513
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мацки, за седма серия вече има български субтитри! Супер! Слагам линкове, ако има някой, който не ги е видял и изтеглил.
Сезон 5, епизод 7
БГ-субтитри

miki_ad, изтрий серията и я опитай отново. Тия дни със замунда имаше проблеми, може да е от това.

# 76
  • Ню Йорк
Вени, както винаги действаш със скоростта на светлината Simple Smile и аз отивам да си гледам серийката

# 77
Аууу, как така някой може да не знае кой е дерек Simple Smile Такъв красив мъж не се подминава лесно Wink

Аууу, тука съм уникално съгласна с тебе  Wink

Пък Вени*** за гаджосването ... Очаквах и този епизод да я видя, но не би. Но съпоставени двамата, тя му идва малко дъртичка визуално за Дерек ...

А го подмениха, защото Хоч стана нестабилен в решенията си и започна да рискува повече от колкото е необходимо. Говоря за влизането му в оная къща, от там тръгна целият обрат със смяната на шефа-звено. Но пък и с друго съм съгласна ... Уф, избяга ми от главата името на героя дето го играе Джо Мантеня, но той рече на Хоч, че на Морган ще му хареса да ръководи звеното и когато дойде времето отново да си разменят местата, това няма да задоволява вече достатъчно Дерек .... Та нищо чудно и някой да бъде застрелян по време на изпълнение на служебният си дълг ...

# 78
Има ли субтитри за 5 и 6 серия от пети сезон?

# 79
# 80
Уф, много тегав нов епизод ...

# 81
  • Ню Йорк
Уф, много тегав нов епизод ...

Кой епизод и какво имаш предвид?

# 82
Shocked Ами днешният, 8-ми епизод имам предвид. На мен ми дойде тегав, със всичко, което трябваше Прентис да направи, за да получи информация от затворника сериен убиец; с мъката на бащата, и си помислих как едно е да си подготвен за кончината на любим, друго е да ти го отнемат насилствено, и съвсем трето е като военен да те няма в къщи няколко месеца и изведнъж те връщат в родината, за да ти кажат, че семейството ти е убито жестоко; а и цялата препратка към Хоч и Фойет на финала на епизода .... Не знам, на някой може да му се стори стандартен епизод, но на мен днес ми дойде в повечко от емоционална гледна точка.

# 83
  • Ню Йорк
Той като цяло този сезон е с доста по-тежки случай от предишните.

# 84
  • София
Свалям серията и ще я гледам по-късно. Наминавам само да ви кажа, че българските субтитри са готови много бързо този път  Heart Eyes! Ето линк, за тези, които ги очакват и още не са ги изтеглили - цък!

# 85
  • Варна
Този сезон има нов преводач и стават много бързо субовете. Серията е много тежка.

# 86
# 87
Ама това било епизод 100  Shocked  Как си минава времето ....

# 88
# 89
Чак сега успях да го изгледам ... Отново изключително тежка серия ...

Общи условия

Активация на акаунт