Престъпни намерения

• 52 080
  • 513
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Чак сега успях да го изгледам ... Отново изключително тежка серия ...
И аз сега го изгледах! Серията е... много силна и тежка, наистина!

# 91
  • Ню Йорк
Аз ще гледам довечера, че през деня сме на работа. Много ми е приятно, че нови хора правят субтитрите и стават вече толкова бързо Simple Smile
А иначе аз преди известно време писах, че целия сезон /поне до момента/ е с ужасно тежки случаи. Гледам, че и актьорите стават все по-добри и представят ролите си напълно реалистично. С 2 думи казано сериала е направо за награда. Много сполучлив излезе.

# 92
Мацки анонсиран е за днес епизод 13, което означава, че утре сутринта ще си имам занимание  Wink Но пък докато не видя, няма да го повярвам ....

# 93
  • София
Мацки анонсиран е за днес епизод 13, което означава, че утре сутринта ще си имам занимание  Wink Но пък докато не видя, няма да го повярвам ....
Охоооо! Дано! Ще го чакам с нетърпение след последната серия  Sad.

# 94
Искам линк за еп. 5 сезон 5.

# 95
# 96

Дано, ама си останахме само с чакането ... Извиниха се, че е станала някаква грешка в анонсирването и си остава тази седмица без епизод и чак на 09.12. нов  ooooh!

# 97
  • Ню Йорк
Е ама така не е честно. Как тази седмица без  Sad Тъкмо взе да става интересно.

# 98
# 99
  • Ню Йорк
Уф от работа не ми остава време даже да видя какво е излязло. Мерси за линкчето към новия епизод  Hug Сега да се надяваме, че новите преводачи ще ни зарадват скоро Wink

# 100
# 101
  • Ню Йорк
Оооо, веднага ще си го дръпна. Тъкмо ще го изгледам преди обедната ми дрямка Wink

# 102
  • Ню Йорк
Гледах, смятам че Хоч взе правилното решение. Иначе сериала щеше да се промени много.

# 103
Гледах, смятам че Хоч взе правилното решение. Иначе сериала щеше да се промени много.

Да, сериала щеше да се промени много, но тази там дето им правеше закуска, според мен е сестрата на Хейли, а не сестрата на Хоч. И хич да не се изненадаме, когато заведе дело срещу Хоч за родителските права над Джак с мотива, че от много работа не му остава никакво време за детето и точно работата му на първо място е била виновна за убийството на Хейли.... И съдът ще отнеме детето от бащата и ще го присъди на лелята ....
Ама това в следващият сезон  Mr. Green

# 104
  • София
Да, сестра на Хейли е. Уау, violetblue, дано не ни четат сценаристите на Престъпни намерения  Joy, че такова развитие не ми харесва  Mr. Green. Но не мога да отрека, че е напълно възможно!

Общи условия

Активация на акаунт