Юли 2009 - Тема 67

• 12 118
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честити синове и на Карелия79, Коте Дани и Евита. Днес наистина момченцата ще изравнят резултата Mr. Green
За почистването на срамните устни - на нас ни казаха да го почистваме в болницата с тампонче и физ.разтвор. Аз досега съм го правила само 2-3 пъти, не всяка вечер, но мисля, че трябва да се прави отвреме навреме, че се събира кремчето за памперси

# 166
ЧЕСТИТО НА АМАНИТКА, КОТЕ ДАНИ, КАРЕЛИЯ И ЕВИТА! НЕКА МАЛКИТЕ ЧОВЕЧЕТА РАСТАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Юлско бебе - май ти си наред...  Hug

# 167
Емили, Медула се надявам, че ще влиза и ще освежава, а в тази връзка Квазимодо нещо изчезна, не ни е навестявал newsm78.
Ехо, дано. За сега само това беше, чакам да видя дали ще почнат контаркции или ще чакам няколко дни докато почне наистина Thinking. За всеки случай почвам да си стягам багажа, че все се каня, но още не съм го подготвила.
Чочо- сан, тогава ще ви разкажа една надявам се на изпроводяк. Дано скоро да родя, че верно ще си изям боя някъде. Оня ден се звъни на пожар, ама направо помпаше този, който звънеше, а аз много се дразня на такива, все пак нормлано е човек да не стои на домофона и да чака да звънне. Отивам и раздразнено питам кой е и ми се отговаря, че търси Денков (съседа под нас) и аз съвсем се раздразних и му казах да звъни на него тогава, какво звъни в нас. Персоната ми отговори, че не му отговарял и аз вече съвсем се издразних и му казах, че явно близко да акъла, него го няма и аз не виждам с какво мога да му помогна. Последва безмислена размяна на думи, сигурна ли съм, че го няма (няколко пъти) и почнах съвсем да се нервя и го попитах за врачка ли ме взима и почна да ми се отяжда, че все пак ще трябва да му отворя и аз няколко пъти му казах, че няма и той пак, е ще се наложи и аз пак продължих и защо ще се наложи и каза, че бил полицай Joy. Мен къде ме напуши смях, къде си бях подела инерцията и за малко да кажа, че с това е трябвало да почне, а не да ми дрънка глупости 15 минути и наглеца се качи до нас и аз седя и го гледам в поза буквата Ф, а той като видя, че съм бременна почна да заеква и само попита дали не са на почивка и си тръгна  Joy.

# 168
  • София
ЧЕСТИТО НА АМАНИТКА, КОТЕ ДАНИ ,КАРЕЛИЯ И ЕВИТА   bouquet
Аманитка,видя ли след толкова притеснения какъв голям излезе Габриел.
Джиджито,при нас Филип и маха беличкото на пилето.Всяка вечер по малко и снощи нямаше нищо вече.Като я мажа след баня с измиващото мляко на Веледа и той с тампон или клечка внимателно избутваше насъбралото се.Нашата педиатърка каза,че и да остане ,и да го махнем нямало  проблем.
Галето,май ти писа,че в понеделник сте при Драганов?Аз последно разучих,че не преглеждал с направление,но ти писа,че да.И нашия преглед е тогава,от 15:45 ч.Ако е така,та тичам и аз за направление?
Аз от вчера си мажа зърната и с дефламол.Много ме болят,като от изгорено и са много чувствителни.А докато суче ,не.Може би не я слагам правилно понякога на гърда  newsm78.
Снощи почетох малко и темата на юнките да насъбера информация.Много полезни неща научих.
Какво е вашето мнение?Дали трябва да и сменям памперса абсолютно всеки пък?През нощта ,за да не я разсънвам,дали ще се подсече ако пропусна?

# 169
Честито малчугани на Коте Дани, Карелия и Евита!
Да са ви живи и здрави юнаците и много да ви радват!

Леле, Драга, ти си му взела акъла на човечеца  hahaha Joy
Ако не си родила до петък, ще се видим в ЦУМ!

# 170
Честито на Аманита, Коте дани, Карелиа79 и Евита! Да са им живи и здрави Габриел, Михаил, Нико и Мартин! Да порастнат силни, умни, красиви и с добри сърца мъже. Да бъдат опора на мама и тати и много радости да им носят!!! На мамите желая бързо възстановяване!!!

Драга, май и твоя ред наближи! Айде стискаме палци всичко да мине лесно, бързо и безпроблемно!!! И като гледам до последно не скучаеш...
Джиджи, аз почиствам всяка вечер след банята срамните устнички с тампонче с преварена водичка. Опитах с клечка, но нещо не ми е удобно. Моя приятелка ми каза, че тя пък почиствала интимните части на девойката си с бебешко олио. Само че аз олио не съм купувала и не съм пробвала.
Полина, много се радвам, че не се е оказало херния.  Grinning И браво на малката Борянка, все така да папка добре и да наддава на килца!!!  Hug
Поля, много ти е добричка Марина, дано все така си спинка през нощта и оставя мама да си почине!  Hug  И бързо да ти се оправя окото!!!  Praynig Нещо май накриво си гледала свекитата.  Heart Eyes
Джил, къде го намери тоя мъж-мечта! Все така да ти помага и много да те глези!  Peace
Светли, страхотна поличба е тая бяла лястовица! Дано ти донесе много късмет! Очакваме снимката.  Hug
Миме, аз сменям преди всяко хранене памперса. Понякога и след хранене, ако по време на цоцането вземе че свърши някоя миризлива работа. Може да пробваш през нощта да не сменяш и да видиш каква ще е реакцията.

# 171
  • София
Момичета, някой справи ли се с еднократната помощ за раждане. Освен молбата / и дали се попълва на място или предварително попълнена/, копие от акта и личната карта, искат ли нещо друго. Аз гледам сега да ги оправя тия неща, да ми се махат от главата. Сега трябва да подам при работодателя втория болничен и копие от акта като излезе, и като изтекат 42-та дни - третия, издаден от педиатъра, заедно с някаква декларация за отпуска до 410 дни, молба за ползване към фирмата и декларация 163.
Нещо дали пропускам newsm78

# 172
Живи и здрави да са Габриел, Михаил, Нико и Мартин! Честито на майчетата им и бързо възстановяване   bouquet

nellyr при нас се подава молба за еднократната помощ месец след раждането на бебето. Освен изброеното от теб, ни искат бележка, че това дете е наше. Която се издава от кметството  Peace
Светле днес по новините дадоха една бяла лястовичка в някакво село, много мило ми стана. И ти казваш че си я видяла. Хайде дано е на добро  Peace

Снощи реших да претегля колко е качило бебето и останах доволна. Кантара закова на 3333 гр. А от болницата го изписаха 3070 гр. Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 14:36 от Radina

# 173
nellyr - когато подаваш за еднократна помощ, подай и за детски. Бланките ти ги дават там, ти където искаш ги попълни. Искат и дохода за 1 година назад., както и сметката, по която ще ти ги преведат. Освен копие на акта за раждане, на нас ни взеха и самия акт, защото на него се удряли печати, че помощта е изплатена. Ще ни го върнат към 20 август, тогава и ще я изплатят.

# 174
Честити момченца на мамите.Пожелавам ви  Габриел, Михаил, Нико и Мартин да ви радват много Hug  bouquet

# 175
Честито на Аманита, Коте дани, Карелиа79 и Евита

bouquet

# 176
nellyr , до колкото знам взимаш от там където и акта за раждане, документ кое дете ти е под ред и тогава отиваш в социалните.
Момичета , нямам контракции никакви. Но не можеше да не минем и без вуйна ми, ей сега пак звъня да ме "окуражи" , както само тя си знае. Разбира се нищо не й казах. Така или иначе и сега полу ме погреба, представям си ако знаеше, че може и да е скоро, сигурно щеше да чака пред болницата с цветята, ама не за честитене. Не пропусна да ми каже, че съм млада и гледам много леко и с надсмешка над нещата и съм прекалено спокойна, а нямало защо Joy. Тя само ме мислила и треперела напоследък, ама не смеела да ми звънне и слава богу Laughing. Вече наистина отивам да си оправям багажа, забелязах, че баща ми е лишил куфара от дръжката и от закачалката, ама тя за какво ли ни е.

# 177
Честити бебченца на Аманита, Коте Дани, Карелия79 и Евита! Да са им живи и здрави, красиви и послушни Simple Smile

djidjito, aз почиствам на бебка с памуче и преварена вода или топла вода, всеки ден, и то май махам само крема против подсичане Simple Smile не мисля, че би могло да се възпали от почистването.
julsko bebe, успех с предстоящото раждане, хайде по - бързо да става, че знам какво е да чакаш с нетърпение  Crazy

# 178
Честито на Аманитка, Коте дани, Карелиа, Евита! Желая здраве, късмет и много радост да ви носят дечицата. На мамите бързо възстановяване!

# 179
  • Кърджали
Julsko bebe много загрижена вуйна имаш, няма що. Аз в началото имах една също толкова обичлива леля, която най - невинно беше казала на майка ми, че най - вероятно ще зарежа бебето на майка ми тя да го гледа. Идеше ми да я грръмна с ножа, ама и се размина.
Събирай си багажа, аз пък си държа на своето - до края на деня очаквам СМс, че си родила  Laughing Да не кажеш, че съм нахална... Просто мерак...

Общи условия

Активация на акаунт