Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от преживяванията на участниците във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането и грижите за новородени, включително теми като преждевременно раждане, нормално раждане срещу цезарово сечение, колики при бебета, кърмене и предизвикателства, майчинство след раждането и впечатления от лекари и болници. Форумът също така обсъжда рождени дни на бебета, първите преживявания на майките с тях, проблеми като колики и рефлукс, подготовка за раждане, кръщенета, идеи за подаръци и лични преживявания и съвети за грижи по време на бременност и след раждането.
-
Какви са някои от преживяванията на участниците във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какво е пъпна херния и как се лекува?
-
Какво представлява слингът и как се използва за новородени?
диването е по боди с къс ръкав и боси крака. Метнала съм му една пелена и толкова. Какви са тия моменти - не знам
Блазя ви за къщата , искам и аз... 

ще направя нов опит да го мушна в леглото....
Дори Сисето дето обикновено е толкова изчерпателна ме е прескочила...Е , нищо, искаше ми се някой да ми вдъхне малко увереност, но явно сте заети с други неща.Ще се успокоявам самичка. 

Как ще свикне не знам.

Нека да се напълни с много усмихнати бебчета и щастливи новоизлюпени мами!!!
А за това, че няма да остана разбрана, то е ясно. Не очаквам от някой, който не е изпитал нещо на собствен гръб, да успее да ме разбере напълно. И аз не съм се представяла в аналогична ситуация, но сърцето не пита. Споделих, защото някой попита, а и защото може би имам нужда да говоря с някой по темата. Аз лично се опитвам да не квалифицирам нещата, дали са добри или лоши, защото всяка монета има две страни. А още по-малко мога да съдя някого. Мога да си взема поука от чуждия опит и да си направя за себе си някакви изводи, но не си позволявам да влизам в ролята на съдник, защото утре аз може да се окажа на подсъдимата скамейка. Човек никога не знае каква изненада му е подготвила съдбата и какво ще му сервира утрешния ден.
Може да усеща че в живота на семейството предстои промяна и това да я прави емоционално нестабилна. Да събужда в нея някакви страхове, че няма да е достатъчно обичана примерно. Хубаво си се ориентирала да потърсиш професионален съвет.
Някой хора са оперирани от чувство за такт. Явно целта й е била да те замисли за предизвикване на раждането, но бива ли чак по този начин. Вече нищо май не може да ме учуди.