Бременна съм... за първи път...

• 5 516
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
  • София
хаххахаха, казвай смело.....
аз още след теста почнах....на работа казах още след първото ехо....да не пушат при мен не за друго.....
въобще...никога не съм го крила....
това с 3-те месеца се прави, защото те са най-критичните уж, за това дали ще се задържи бебето.....но на мен такива мисли, че може нещо да не е наред изобщо не ми и минаваха през главата Simple Smile

# 46
  • Варна
Страхотни сте, аз имам още време до прегледа още събирам информация при кого да ида, но това за суеверията е доста консервативно. Аз казах естествено първо на таткото на роднини, колежките ми, за другите има време то ще ми проличи. Имам въпрос в 3-4г.с. нали не е късно да се пие фолиева киселина. Понеже до прегледа има време, но мисля да изчакам нека да ме видят и тогава да ми изпишат. Радвам се за всички бременни във форума. Много сте мили и отзивчиви.

# 47
  • София
колкото по-рано по-добре.
ако се планува бременност е хубаво да се почне няколко месеца предварително да се пие...няма какво да чакаш иди я купи....

# 48
  • София
Indigo, аз казах на мама и на една приятелка веднага след като видях 2те чертички Simple Smile
После и останалите разбраха Simple Smile Не съм крила.
И в работата казах веднага.
Нямах лека бременност, но не съм се подавала на суеверия.

# 49
Имам въпрос в 3-4г.с. нали не е късно да се пие фолиева киселина. Понеже до прегледа има време, но мисля да изчакам нека да ме видят и тогава да ми изпишат. Радвам се за всички бременни във форума. Много сте мили и отзивчиви.

Не е голям проблем ако я почнеш сега или по-късно,аз почнах да я пия в 10г.с. и си пия и до сега
А за казването всеки както си го чувства,аз лично не помня кога казах,но не съм се усланяла на суеверия.
Леко бременеене и здрави бебоци на финала  Hug

# 50
  • Пловдив
Хубаво е фоливата киселина да се взима по - рано, мо ако не си то е добре веднага да я почнеш. Леко бременеене!  Hug

# 51
  • Варна
Здравейте, в събота ми се наложи инцидентно да отида на гинеколог слава богу всичко е наред видяха бременността. Обаче освен тази фолиева киселина ми изписаха Дуфастон. Някой знае ли нещо повече и дали някоя от вас го е пила. Гинеколога не ми каза колко дни да го пия, но смятам като свърши блистера да спра.

# 52
  • Бургас
Дуфастона е прогестеронов препарат.Изписва се при прокървяване,или докторите го изписват ,като застраховка.Няма да ти навреди,като квърши блистера се оабди на лекаря и го питай дали да продължиш.

# 53
  • София
пила съм дуфастон.
какво значи - смятам като свърши блистера да спра. - обади се и питай колко време да пиеш...
аз имах леко кървене в началото....3-4 дни. дуфастона се пие за да помогне задържането на плода, защото кървенето така и така не е нещо безопасно.

Общи условия

Активация на акаунт