Бременна съм... за първи път...

• 5 522
  • 53
  •   1
Отговори
# 15
  • Разград
Честито и от мен!
Желая ти много лека бременност и едно прекрасно бебче на финала!   bouquet

# 16
  • Пловдив
Честито лека бременност и здраво бебче на финала.  bouquet

# 17
  • София
Може и да си ходиш от начало до края на частен...но тогава не знам кой издава направлението за болницата после.
Направлението ми за раждане е издадено именно от частна болница, въпреки че ходех на женска консултация по здравна каса на друго място. Така че няма проблем!

# 18
  • Ню Йорк
Поразрови се из форума и виж отзивите за гинеколозите в удобен за теб район. После си вземи направление от личен лекар и отиди при когото си избрала. Успех  Hug

# 19
Честито и от мен и лека бременност!  bouquet!!!
Не се притеснявай, личната лекарка ще ти разясни как стоят нещата.

# 20
  • Пловдив
Честито и лека бременност мила!!! Hug Hug  bouquet
Личната лекарка наистина ще ти обясни какви са вариантите.

# 21
Честито и лека бременност  Hug
Личната лекарка ще ти обясни какво трябва да правиш и по точно какви изследвания и т.н ,но мой съвет ако имаш възможност ходи или на частно или в някоя болница на допълнителни прегледи ,че повечето гинеколози в поликлиниките са ужасни.

# 22
  • София
Мили момичета!!! Много ви благодаря за съветите, отговорите и пожеланията  smile3525
Отидох при личната ми лекарка и тя ми даде направление и ми каза да отида при гинеколожката в същото ДКЦ. Мислих да отида някъде другаде, но след като прерових целия Интернет, прочетох хиляди отзиви за различни лекари и тотално се обърках.
Затова реших утре да отида при тази в ДКЦто (за нея съм чела 50 на 50 положителни и отрицателни).
Появи ми се още един въпрос smile3555 Ако не ми хареса тази лекарка, мога ли да я сменя? Мисля след някое време да се обърна към някои роднини, просто за сега почти на никой не сме казвали до като не съм сигурна че всичко е наред...  Praynig
и може да ми посъветват някой друг и не знам дали ще има проблем да си сменя лекаря.

P.S. Много се радвам че пуснах тема тук, знаех че ще намеря подкрепа и полезни съвети, много сте мили и отзивчиви! thumbsup

# 23
Честито и от мен мило бъдещо мамче.Пожелавам ти лека бременност и едно сладко вързопче на финала.
Аз през цялата бременност ходих на частно,и гинеколога ми,ми издаде направлението за раждане.  Peace

# 24
  • София
Можеш...мисля 2 пъти да смениш гинеколога за бременността. не пречи да си ходиш паралелно и на частен.

# 25
Честито!   bouquet
Момичетата са ти отговорили вече на въпросите.
Лека и безпроблемна бременност ти желая!  bouquet

# 26
Честита бременност и от мен!
Можеш да смениш първоначално избраният гинеколог,чрез джипито,ако не си доволна от отношението към теб или се съмняваш в профисионализма му.

# 27
Честито и лека бременност   bouquet
Можеш да смениш гинеколога след като вземеш ново направление от личния лекар. Ако не намериш добър гинеколог мога да ти препоръчам д-р Гиздов и д-р Иванова, и на двамата кабинетите са във Военна болница. При единия аз следях бременността си, а другия следи моя близка приятелка и двамата са отлични специалисти. Ако искаш пиши ми на лични за повече информация
Поздрави   bouquet

# 28
Честито и лека бременност!
Момичетата са ти писали каквото трябва да направиш, а като ти определят термина може да се включиш в отчетна тема Очакващи бебета през ....., в зависимост от датата на термина и там да обменяш информация с други като теб.
Успех!  Hug

# 29
Момичета здравйте Simple Smile бременна саааааааааам  Hug Heart Eyes Grinning  От близо една седмица знам че съм бременна. На първият преглед не се видя плод още. Сега съм чак в понеделник на лекар,и би трябвало да се види,защото съм в седмица 5-та. Би трябвало да му чуем сърчицето. Много съм развалнувана. От доста време се опитвахме да имаме дете,и чак сега стана. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт