Подарявам дете - безвъзмездно!!!!

• 2 337
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
  • Кори Селести
Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да я взема...но безвъзвратно:)))))
Споко:)
Остави я да падне няколко пъти (от избрани за целта почтибезопасни места) и може и да и влеза малко акъл  главицата:)

Обясни и красноречиво...с жестове, отвратени физиономии и плюване ако щеш, че тези неща от земята са гадни и че кучетата правят "пиш" върху тях...или нещо от сорта...нещо, което и е гадно и може пък да попрестане....

..ще видиш ти какво е на разходка с колело....някой ден:)))

# 16
  • Варна
Не си сама изобщо. Аз съм 8 кила надолу откак моят кроттушко  Rolling Eyes се опитва да ходи . Е сега ве4е ходи и си мисля , че може и да ги закръгля на 15  #Crazy. Ама той е като турбина и понякога не знам дали ще издрапам деня изобщо  newsm78 . Доста крещя през деня ама ко да го прая  Hug Mr. Green Heart Eyes .
За количката той не иска да седи в нея още преди и да му дойде на ум , че може да ходи , но аз се правя на разсеяна и на него му стана ясно , че ще трябва да се примири поне до площадката.  За по-дълги разходки не се и опитвам . Абееееее ooooh!

# 17
гони и бездомните кучета

Това го има и при нас,но освен кучетата гоним и  -  котки,гълъби,връбчета и мравки..........

Завиждам много на майките, които спокойно си бутат количките, децата им си кротуват, а дори могат и на кафе да поседнат някъде.
Не си спомням от кога не съм сядала сама на кафе newsm78.Май беше миналото лято.
За по - дълга разходка и дума не може да става.Това си е направо мечта.
А не дай боже да спра количката за нещо,дори за много кратко време - настава едно крещене ,едни чупки в кръста,направо лошо ми става.
С нетърпение очаквам мъжо да се прибере от работа,за да излезем - когато сме двамата положението е по поносимо.
Сама излизам само в двора на кооперацията.Това е единственото място на вънка,където имам рахат.

Даниел - 21.04.2004г.

# 18
и при нас е така , вече не ходя на места където се посещават от много майки защото ми е много трудно да се спавям с малкия човек (1.10м.) голям е инат когато не е на неговата става страшно .

# 19
Съвсем нормално ти е детето, историята познава много такива слу4аи.Ако го подаряваш, взимам го, не се дърпай сега  Flutter
Моята хубостница и фасове ядеше и канала в банята ближеше и стъклени 4аши гризкаше с апетит....асфалта е полезен, има витамини.  Mr. Green
Пък тва 4е нещяла да стои на едно място, ми нормално,пак нормално. То сега детето е разбрало 4е има кра4ета и дааавааааааааай. Ще свикнеш, няма къде да отидеш  Flutter Laughing

# 20
Като проходят децата - така става. Изведнъж стават неудържими и им е интересно да правят всички забранени неща. Това е то детското любопитство и желанието да изучават света  Hug Не мога да ти съчувствам, защото на мен това поведение ми се вижда нормално от страна на едногодишно детенце Simple Smile

# 21
  • Linz
Нормално. А при нас какъв е купон! Crazy
Не завиждайте на майките, на които децата им си стоят спокойно в количките и не искат да излизат от тях- това не е нормално!  Naughty

# 22
Взимам я - с Йоан ще са си прекрасна компания. Може и по някой бой да си хвърлят профилактично или да си чешат венците един на друг  Mr. Green. Пък току виж много се харесат и се оженят и заедно заближат де що им падне по улицата. Едно е ясно - семейните скандали ще са я за някой фас, я за някой боклук  ooooh! Laughing.

# 23
  • София
 hahaha hahaha hahaha
Извинявайте мами, ама се посмях с вашите приключения  Hug
Ние отдавна сме го минали нози етап и вече съм забравила какво беше. Помня само, че моята много пасеше, де що види - трева, цветя, всякакви растения. В къщи пукнато цвете не остана, няколко години карах без китки от нея.
Та нормални работи са това, какво да ги правиш - деца  Heart Eyes

# 24
Хубаво е дето на някои деца им преминава, защото на моето - Ц.

Другия месец става на 4 годинки, обаче дори тази сутрин я видях да се опитва да бърка в контакт. Редовно вадя от устата играчки, монети и др. Прави каквото си иска. Изобщо няма никакви угризения и страх за каквото и да е.
 #Crazy

Какво е това чудо -  не знам. А батко и е толкова кротко дете  Praynig- всички ми завиждаха. Ама явно в този свят нещата се уравновесяват - кротък батко и дива дивна дива.

# 25
  • София
  И аз още чакам да й мине на моята дъщеря, но уви! Кротка беше до момента на прохождането. Седеше си мирно и тихо в количката и я отгледах едва ли не по кафетата. Ела да видиш като проходи какво стана - та до ден днешен.
  Първо чаках да минат 3-те год.- уж след това се укротявали, после чаках 5-те год.- уж преставали и си намирали други занимания освен тичане, пакости и т.н., сега чакам първи клас, пък дано и аз да видя едно кротко момиченце в къщи.
  Аз като видя кротко дете и се чудя да не е болно.

# 26
 Joy И аз доста се посмях, но все едно пишеш за нашето сладко слънчице, което явно има моторче, а не крачета

# 27
И аз като теб се оплаквам, но всички ми отговарят с въпроса - "А защо ти са заспали деца? По-добре да са ти такива живички и енергични!
Да, ама аз вече не им смогвам! Особено сега и баткото като започна да се "Вбебенява"/мой термин! Mr. Green Rolling Eyes- /! Вечер преди лягане е истинска лудница - играят на криеница, борят се, катерят се по диваните, леглата. А кошарата за игра се чудя как още е здрава/събира 11 кг. + 30 кг/! Една вечер показваше на малкия как да удря с лъжици по една метална кутия - невъобразим шум Mr. Green! Направих им клипче с обещанието след години да го подаря на внуците. Мразя да им подаряват всякакви музикални инструменти.
И да те успокоя! Сега започват трудностите! Мъниците стават толкова изобретателни! Още ми настръхват косите като се сетя как баткото беше успял да си отключи вратата на детската, беше се покатерил върху раклата и надничаше през отворения прозорец! 

# 28
  • София
Пандора, аз не мога да го взема детето, не че и ти ще ми го дадеш, но те разбирам. Гголемият ми син беше същата фурия. Когато бях бременна втория път една приятелка съвсем насериозно ми каза да не се притеснявам, че не може и двете ми деца да са толкова бесни. Честна дума жената ми е много близка и го каза с най-най-добри чувства и ... съчувствие  Embarassed
Да знаеш, че те разбирам, но и да знаеш, че периода минава. Сега той е на 8 години и като гледа 11 месечната си сестра, която е сравнително спокойна не може да повярва, че е вършил подобни неща. Ако само имаше представа колко по-луд беше  Mr. Green Беше ми стопил лагерите, бях станала кожа и кости, ама ей мЪ на, оживях. Гледай да прекарваш известно време без детето - помага много.

# 29
  • sofia
imam predlojenie Wink

v edin kvartal sme,podoziram,che se razminavame po ulitzite Rolling Eyes,tvoita e DEVA,moia ubavetz i toi Deva!!!ey,niama takiva inati Crazy

dai da pusnem stadoto na niakoia polianka Twisted Evil

ne iskam da stava 17.00 h.,zashtoto do 20.00 h. mi razkatava familiata.......niama kolichka,niama kafe,niama mira Close........a i moite maje v kashti ne sa ot golemite pomagachi,ta mi e malko nanagorno,no............davai shte ia vzema,moma niamam Party

shto da ne ia vzema Nia,moje dvamata vzaimno da se opitomiat Crazy

v T market pazaruvash li s neia na ratze??????

Общи условия

Активация на акаунт