Новата премиерша

• 15 302
  • 331
  •   1
Отговори
# 285
Кристалина Георгиева го отряза като прясна краставица.
Не знам дали няма вкус за мъже, или мисли с главата си.

Shocked Кво му става на Борисов?????  Shocked Аз не бих си поискал от въпросната Кристалина дори и на кило ракия... Naughty

ама виж я с русите кичури - младее

# 286
  А за "женския вариан на Бойко Борисов" какво ще кажете? Или два остри камъка брашно не мелят...

Иначе съм и фен на Т.Дончева,изключително чувство за хумор има:

Първо си изсърбваме Бойко, а до две години 5-6 души вадят страната

"Първо, никакви спасители. Сегашният спасител трябва да бъде консумиран от нацията. Тя си го искаше, медиите го искаха, едни политически инженери се упражняваха... Това трябва да бъде изядено - както се казва, каквото си надробил, това ще сърбаш"

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 15:47 от maraidara

# 287
Вие искате да ме откажете от жените с тези снимки, нали  Crossing Arms И тва е само заради Мира  Heart Eyes

# 288
  • София
Някой може ли да ми обясни каква е тази трансформация  Shocked Shocked Shocked
http://liternet.bg/publish5/vtoncheva/radio2/image/84.jpg
и
http://bulgaria-news.bg/public/files/news/2009-06/2071/big.jpg

Възможно ли е да е просто съвпадение на имената
или не знам някоя клюка  newsm78

# 289
  • София
Вие искате да ме откажете от жените с тези снимки, нали  Crossing Arms И тва е само заради Мира  Heart Eyes

Ти пък, чак сега ли се светна  ooooh!
Щом разбраха, че те губят - гледай какво става  Mr. Green
Нали знаеш - на война и в любовта, всичко е позволено  Wink

# 290
Кристалина Г. му отказа да стане вице и да оправя забатачената ни икономика.
Не му е отказала нещо друго, нито пък той си е поискал нещо друго.
При което го затрудни максимално в реденито по министерски кресла.

# 291
Ааааа, ясно. Вълк, мерси за уточнението. Аз помислих, че на Борисов така спонтанно му се е доеб@ло и дамата е била наблизо...

# 292
  • Galaxy 13197853088
ако му се е доебало докато тази дама е била наблизо .... много лошо.

# 293
  • София
Четвърто - Карла Бруни - не знам селянка ли е гражданка ли е, но не може да стъпи на малкото пръстче на Г-жа Саркози. И Чарлз се изложи, но поне в аристократични среди.
Карла е наследствена аристократка.

Ази, сравни шлифован и необработен диамант. Сравни човек с вроден интелект с обучаващ се природно интелигентен човек. Във всяка област съществуват т.нар. естествени заложби, но без съответната работа върху тях, те не могат да развият потенциала си. Новата примиерша може да е с вроден стил. Но не мисля, че и най-големият аристократ се ражда със знанията си за обличане или поведение.
Красивата жена за мен е съчетание, комплекс от природни външни качества и външен израз на вътрешни характеристики. Фина, грацилна, с не "подчертан", но задължително с наличие на сексапил, излъчваща топлина и емоционалност, с щипка кокетност, изразена в грим, аксесоар или прическа, с доза интересност, оригиналност и уникалност, видяна в собствения й почерк примерно в облеклото и т.н., и т.н. Не съм привърженик на показната, нито на елементарно красивата външност. Повече ценя онази, която е не само естествена красота плюс мода, а изразява и личност. Която създава в теб отношение. За нея няма възраст, мисля.

Съгласна съм. И по мое мнение тази жена до голяма степен е олицетворение на гореизложеното описание.
За мен също не е красавица, с риск да се повторя, но е красива в обективния смисъл на понятието.
И понеже съм я виждала и наживо няколко пъти, /мисля, че имаме сходен вкус, по отношение на заведенията, защото я виждам в заведения /тази жена определено носи сексапил.
В този ред на мисли, както казах, виждането за сексапил, излъчване и прочие е до някаква степен индивидуално, колкото и да има обективни критерии.

# 294
В момента не говорим за гадже на БББ, а за премиерша. Тогава за какъв чеп отваряме дума за сексапил? Ще гласим премиершата ли? Без мен, не ми стиска.

# 295
е , може и без премиерша , все пак имаме президентша , не сме толкова консервативно общество , та да не можем без премиерша , а и те не се заедно , доколкото се чу

# 296
Ех, ние, българките, много го обичаме тоя сексапил  Laughing И смятаме, че най-ценното женско качество е да си "секси", даже го употребяваме като синоним на всички нюанси на женската хубост. Сексапилът обаче е напълно неприемлив (според мен) за жена на такава позиция и несъвместим с понятия като "дама" и "класа" въобще. "Сексапил" означава да събуждаш у мъжете желание за секс - ни повече, ни по малко. Е, от какъв зор една премиерша трябва да събужда желание за секс?
Забележете трансформацията на Карла Бруни - при цял куп нелоши актови фотосесии, в момента последното нещо, което излъчва, е сексапил. В най-добрия смисъл на думата.
цък, цък, цък, Мишел до Карла изглежда като Надка Караджова, с извинение.

# 297
  • София
Абсолютно подкрепям Дона за сексапила,
но на снимката, Мишел ми е по-симпатична, определено  Hug

# 298
така е , за нас е важен сексапила най-вече - да предизвикаме у мъжа желание , а еманципация е мръсна дума ,
Карла ми прилича на скумрия

# 299
В този ред на мисли, както казах, виждането за сексапил, излъчване и прочие е до някаква степен индивидуално, колкото и да има обективни критерии.
Peace Аз изказах моето. Напълно субективно.

п.п. Малеееей, човек да не спомене "секс" в този форум. Една дума, пред която всички останали думи избледняват. До степен, че не се четат.

Общи условия

Активация на акаунт