Новата премиерша

• 15 177
  • 331
  •   1
Отговори
# 15
Богата - да. Но, ако се съди по снимката от линка, по въпроса за стила и елегантността, ще трябва да положи повече усилия.

Не съди само от тази снимка (въпреки, че и на нея според мен изглежда много добре), виж в гугъл има много други нейни.

# 16
  • София
                               Харесвам Цветелина, но доколкото знам няма да е премиерша: нали са разделени. Все пак дано се разберат, че ако Ивана стане премиерша...
А коя е Ивана?
Нещо не съм в час със светските клюки.

# 17
  • Galaxy 13197853088
приятелката я бива.
интересно ми е каква ще е съпругата.

# 18
Че те нали се бяха разделили,
доколкото съм дочула/от доста сигурен източник/
имаше нова звезда.

Снимката е от пресконференцията на Борисов в изборната нощ. Ако са се разделили, едва ли щеше да е там.

дошла е да го подкрепи
в името на старато пирятелство Whistling

По темата--на мен ми харесва
умна богата
с излъчване

# 19
                               Харесвам Цветелина, но доколкото знам няма да е премиерша: нали са разделени. Все пак дано се разберат, че ако Ивана стане премиерша...

А стига бе  Shocked Нима има такава вероятност????  ooooh!

# 20
...
Какво пък има да се чудиш не знам.
Всеки има вкус и по вкус и цвет, товарищ нет, нали ?
Аз също харесвам Бойко Борисов като мъж !

Ми нали и аз това казвам - въпрос на вкус.

# 21
  • София
Ма вие да нямате предвид онази Ивана, дето беше с шампанското и сълзите  Shocked

# 22
Ма вие да нямате предвид онази Ивана, дето беше с шампанското и сълзите  Shocked

...и която се напива в някоя квартална кръчма.  Ако е тя, ще накара Борисов "...да кара бясно на червено", да "направи за нея нещо откачено" и да "пие  и да се бие заради нея".  Ужас

# 23
От дамите с подобна биография повече ми допада Петя Славова.
Цветелина ми е малко като мишка Confused , не  е мой тип.

Ако си говорим за Ивана, защо да не е Цеца  Laughing

# 24
Ма вие да нямате предвид онази Ивана, дето беше с шампанското и сълзите  Shocked

...и която се напива в някоя квартална кръчма. Ужас.

Joy
Според мен не е достатъчно руса, ама кой знае...

# 25
Цветелина Бориславова изглежда като простакеса. А комбинацията простакеса и власт е мама мия. Нямам информация да е и много кадърна и начетена.

Харесвам Елена Йончева като жена, журналист, независимо, че изпитвам неприязън към половинката й.

# 26
Харесвам Цветелина.Виждала съм я на живо,
изглежда също толкова добре,колкото и в
медиите.
Не съм чувала да  са се разделяли, а че
просто не живеят заедно,заради ангажиментите
и на двамата.

# 27
Цветелина Бориславова изглежда като простакеса. А комбинацията простакеса и власт е мама мия. Нямам информация да е и много кадърна и начетена.

Харесвам Елена Йончева като жена, журналист, независимо, че изпитвам неприязън към половинката й.

Кое намираш за просташко в нея? И според теб как некадърен и не много умен човек може да е богат колкото нея?

# 28
Като дете на дипломати Цветелина Бориславова
е получила доста солидно образование.

# 29
И според теб как некадърен и не много умен човек може да е богат колкото нея?

Тоя въпрос сериозен ли е или просто липсва емотикон, който да ми подскаже, че се шегувате?

Общи условия

Активация на акаунт