подсъзнанието може всичко 12

• 119 735
  • 493
  •   1
Отговори
# 390
  • Universe
Eхххх, колко ми е приятно, че харесвате моя роден край - Пирин и Рила Hug Благодаря Ви за споделените снимки  bowuu
И аз много обичам планините и се зареждам от тях - сега обикалям Родопите - също прекрасна планина /никога не съм била в Стара планина Embarassed/ Ето снимки и от мен:
Храмът-утроба - с.Ненково - http://bg.netlog.com/Lenny_pld/photo/photoid=22264&surr=0#photos
Храмът-утроба - с.Ненково - http://bg.netlog.com/Lenny_pld/photo/photoid=22263&surr=0#photos 
Перперикон - http://bg.netlog.com/Lenny_pld/photo/photoid=22244&surr=0#photos

На Вашето внимание - Зов бездны / Зовът на Бездната - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=39836  Документален филм за проникването в човешкото (под)съзнание и до какви последици може да доведе това

# 391
Лени албума е личен и не могат да се видят снимките.

Винце добре дошла отново и се надявам че баща ти е вече добре.  Hug

Страхотни снимки видях последните две страници.

# 392
lenny...и аз  родом съм от тоя край и всяко лято съм там   Heart Eyes Ти си от Благоевград, нали...на 50 км сме една от друга!  Hug  

Опитах се да влезна да разгледам снимките ти, но не ми се даде достъп..може би трябва някаква парола?  newsm78

A m b e r, ...estrella  благодаря ви,татко вече е много по-добре. Hug В къщи си е с мама и се гледат двамата добре  Simple Smile

A m b e r разкажи моля те, малко за Родопите и Стара планина... къде  и какво може да се види! Кои места посетихте?  Много  ще ми  е интересно, понеже и ние не сме ходили там Flutter

Дарена...съвапедние като твоето!  Hug  И аз "имах среща" на рилските езера  с малко пинчерче.  Grinning  Както си вървяхме по пътеката и то с се отдели от групата, с която беше и се затича към мен  да ме подуши с вдигната  и въртяща се опашка. Blush  Много  беше сладък и миличък и се наведох  за да го погаля и да му кажа " Колко си сладък, ти, малък бонбон! " Grinning
Тази година ми върви на  среща с  кученца  Thinking  Да не би да е знак от Вселената, че трябва да си купя куче... Sunglasses Joy

На Тевното езеро не съм ходила, казват , че е много красиво! Обещали сме си  догодина да  идем  на връх Синаница  и Муратов връх. А  август пак на рилските езера, защото точно тогава ще се играе голямата Паневритмия...и ще е много зареждащо! Flutter Искам да видя на живо танца на Слънцето... Hug

# 393
  • Tам през Атлантическия океан
Здравейте , не мога да смогна да ви изчета , но това привлече вниманието ми, защото аз пък много обичам да раздавам книгите си. Дори в момента съм дала "Подсъзнанието" на една жена. Не мога да разбера защо това не е хубаво. Моля обяснете  Hug
Wink
И аз съм от тези които си дават/раздават книгите  Hug не виждам нищо нередно т.е. щом го чуствам така значи за мен е правилно Grinning Пък и съм забеляза.а че напоследък не съм толкова привързана към вещите си  Crazy .....предполагам е за добро  Wink

Момичта чета си ви  Hug в момента съм в отпуска и не съм задушна София  Whistling  почнах да чета и "Ангелска терапия"  Wink просто на нея попаднах тъй като в местната книжарница нямаше "Четирите споразумения"  Rolling Eyes

Хубав ден  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 14:08 от Desss

# 394
  • Universe
Дано сега да го видите  Hug
Храмът-утроба - с.Ненково  - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31771&AlbumId=124670
Храмът-утроба - с.Ненково  - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31771&AlbumId=124670
Перперикон - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31771&AlbumId=124670

И още - изворът на дъновистите - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154652&pid=3477218
Скалата за медитация на дъновистите - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154652&pid=3477229
Според Дънов - тук е Шамбала - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154652&pid=3477160 /зад леда.../
Поляната на дъновистите - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154652&pid=3476902

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 14:24 от lenny_pld

# 395
  • Русе
  Родопите е първата планина, в която се влюбих. Току що бях прочела Време Разделно и заминах за един студентски лагер на Пампорово. Точоно както Антон Дончев описваше живата огромна гора. За съжаление това Пампорово го няма вече, но Родопите са просторни. Обичам Западните Родопи - Перелик, вървиш по билото с часове сред поляни с билки и цветя, а под тебе се простират боровите гори. Селата с големите родопски къщи и прекрасните родопчани.
  По на юг, след Смолян има много интересни пещери. В една от тях може да се почувстваш като спелеолог откривател, с лодка в подземна река и с въжена линия.
Източните Родопи също са много интересни, с язовирите - любим ми е Студен Кладенец и Буюк дере. Там се разхождахме около горска бистра рекичка, с вирчето, и чудесни пясъчни плажове.

Стара Планина е прекрасно да вървиш по билото , то е като голяма поляна, а от двете ти страни са северна и южна България. Трябва всеки да го изпита. Усещането е несравнимо. Ходила съм в Западна Стара планина - от Моргана до Паскал, от Вежен до Козя Стена, Тъжа до Мазалат и Соколна. Навсякъде е красиво.

На Тевното езеро е много красиво, от Каменица пътя е живописен, а после до Безбог е просто като в друг свят.

# 396
Чета ви и настръхвам - много ни е хубава родината!
darena , Не, разбира се ,че нямам лошо отношение към  България, как бих могла !-Лични премеждия  могат да те застигнат навсякъде по света!
Точно напротив!-Сега ,като гледам снимките , и чета впечатленията ви, направо ми иде да събирам багажа ,...но уви ,тази година не успяхме да се приберем  Sad

# 397
  • Варна
Момичета много ми липсвате,за съжаление нямам време да пиша и чета. Sad

Минавам за малко да си взема положителна енерия от вас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ви Hug  bouquet

# 398
Запис от един новак в сайта и в тематиката изобщо......
изчетох ви открай до край и в двете теми, има определено какво да науча от вас.........

пп имам щастието да живея между Пирин и Рила

# 399
еха от последния път като влизах сте изписали толкова много  Embarassed все си казвам ще прочета темата, ще прочета темата  Embarassed
искам да ви попитам същността на темата "излекуване чрез мисълта" или "лечение сред природата" ли е, каква е точно? Виждам пишете за разнообразни неща.. сигурно ще почна да ви следя от следващата тема, че на тази и загубих края вече  Embarassed Confused

# 400

Привет на новите!  Hug

Amber, благодаря за споделянето. Hug Запалих се от твоя разказ да посетя Източните Родопи и язовирите там. Догодина живот и здраве ще гледаме да посетим тези места! А на Родопите се оказа, че сме били...на Пампорово  Sunglasses

Фльор...не се притеснявай, защото темата като цяло  е обща, като включва всичко което си пожелаеме. Grinning Говорим си за лечение, природата, желания, работа с енергии,  книги, случки, споделяне... и всичко останало , което  свързано с нашите мисли и подсъзнание... Hug

Рени27...няма нищо нередно разбира се  Hug Всеки усеща за себе си.  АЗ лично, бих дала книга и съм давала...но не бих подарила моята си книга, сигурно е защото  както каза Мишето, свързана и пропита  с моята енергия а и е цялата надраскана с удебелени пасажи  hahaha    

Така че, с радост  бих купила  същата, чисто нова ...и тогава бих я подарила. Освен това аз обичам да препрочитам книгите си отново  и отново, затова искам да са ми "под ръка"... ако мога така да го кажа. Laughing  А ако даден човек наистина има желание за някоя книга, то той ще си я получи....дали от нас, или от книжарницата или ще си я свали от нета...винаги ще му се предостави начин, книгата да стигне до него.  Hug Така че, всеки май най-добре  усеща за себе си...няма правилно и неправилно или редно и нередно... Hug

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 02:23 от ЧервеноВинце

# 401
Момичета , четете ли все още  Крион Flutter  Много са силни книгите му! Най вече защото става въпрос точно за прехода в Новата епоха...в която навлизаме и  как да го направим.  Аз в момента съм на третата му книга"Алхимия на Човешкия Дух". Невероятно четиво...

Връщам се на него/Крион/, защото ми е интересна темата за импланта...а и защото  вие бяхте почнали да пишете за това преди известно време. Hug

Относно неутралния имплант , Крион казва, че това е Дар от Духа, на Новото Време.  Аз споделям , че при мен става автоматично, защото  не съм " поръчвала" имплант, но разбрах, че вече го имам по това, че ми се случват някои неща, които Крион описва.
Най-интересното е, че като се върнах от БГ...и влезнах набързо  в темата и вие писахте точно за това. Интересно съвпадение!  Laughing

Тъй като си бяхме обещали да споделяме резултати...бих искала да споделя моите с вас. При мен нещата взеха да се случват от преди около 3 седмици.Мисля,че стана точно  след посещението ми на Кончето и Рилските езера. Нещата се раздвижиха в мен след това.  Като начало, след  като се  прибрах, изпаднах в лека депресия! Малко се учудих, понеже  не съм имала депресия от много години...После ми изчезна гласа...и се появи ненадейно след 3 дена" отсъствие". Обикновено съм губила гласа си много рядко,  два  пъти, когато  бях много  болна и имах инфекция в гърлото и ушите! А сега не бях болна, но гласа изчезна.
  В същия този период почнах да сънувам много ярки сънища...и ги помня!/Аз принципно не сънувам...или ако сънувам, не помня сънищата си. ./ Разбира се, случват се и чудесни неща, като например запознах се с много нови  хора, от които научих много интетересни неща.  Освен това в главата ми  идват някакви екстримни идеи за бизнес и какво ли още не, което преди не ми се беше случвало... по този начин. Някак си различно е всичко....но понеже вече бях чела Крион и свързах нещата, вече ги очаквах. Само депресията малко  "изненада"... Laughing но с навлизане в нея и разнищване, защо  се появава..и какво иска да ми каже....и с  благодарности към нея разбира се,   тя премина  доста бързо!  По тези симптоми  разбрах, че това се случва...че съм "приела " импланта....което никак не ме плаши, напротив...много ме радва!   Grinning

Така че, не се страхувайте от всичко това ако ви с случва, така протича процеса. Макар че при всеки индивид усещането ще е различно,  нещата като цяло  са общи. При няко процеса е по-плавен при други по драстичен, при други или  става по-бързо , при трети по-бавно...но след като  вече го имате, нещата ще се случват. Разликата е само в начина по който всеки ще приеме промените и процесите. Важното е да няма страх, ако промените са изведнъж или драстични...знайте, че всичко  което ви се случва е за ваше  добро! Hug

Другото интересно нещо, което касае импланта е-Относно виждане на нашите"нови" водачи...При всеки е различно.  Индивидуална вибрация на всеки  и интеграция с  Висшия Аз определят изцяло способността да виждате вашите водачи. Самия Лий Каръл споделя, че никога не е виждал своите водачи.... Така че, не очаквайте на всяка цена да ги видите. Ако не ги виждате, не значи, че има нещо нередно и объркано.   Grinning Важното  е намерението, че искате своето духовно освобождение/ неутралния имплант/ и водачи ще ви се пратят и вие задължително ще направите връзка с тях. Hug

Някои писаха, че са си поръчали имплант...ще се радвам да споделите и вашите впечатления.... Hug

Много силно нещо, което ме впечатли в книгата , че тръгналите по Пътя ще искаме да помагаме общо в изцелението на Земята ни, защото ще ни боли да виждаме, как нашата планета страда и е болна...и ще искаме да и помогнем!  Но  ако искаме да помогнем по някакъв начин  на трансформацията на планетата, трябва първо да направим трансформацията в себе си. Това а много важно и Крион  казва така:
"..Искате да узнаете разликата между излекуването на вас самите и излекуването на планетата.Няма разлика. Едното ще породи другото. Ако решите да прескочите работата върху себе си и да се съсредоточите върху планетата, ще се провалите. Но като се съсредоточите върху себе си, изцелението на планетата ще бъде автоматично и ще се осъществи едновременно."

Много ми се иска да си направим нещо като общ виртуален клуб за медтация, за лекуване на Земята, като и изпращаме нашата балгодарност и любов! Hug  Груповата медитация е много силна и мощна...и знам,че ние го можем, ако го поискаме!  Sunglasses

Лека нощ и  ярки сънища ви желая!  Heart Eyes

Пожелавам го и на себе си... Sunglasses

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 02:47 от ЧервеноВинце

# 402
И аз искам нещо да споделя..цяло лято работата ми е е много слаба../както на повечето места/. Винаги в молбите си отправяни към Вселената съм искала да се оправят нещата по-бързо,и пак да започна да си работя в същият ритъм...но работата ми намаля съесем и днес ми казаха,че следващите 10-15 дни ще съм почивка/неплатена разбира се../..Стана ми много криво,но някак си не се притесних,както би станало ,ако ми се беше случило преди година например.Интересното е,че от няколко месеца си мисля за мой бизнес,който си зависи само от мен,обаче до сега все не намирах време да започна да работя по въпроса..понякога от мързел дори,признавам си... Embarassed   все нещо ме караше да отлагам,без причина...Сега седя и си мисля,че може би не са случайни тези неща,може би сега е подходящият момент да започна,защото няма да се притеснявам от факта "време',сега ще имам достатъчно...така,че от утре започвам...хич няма да губя време в самосъжаление и негативни мисли... Hug

# 403
  • У дома
Момичета, току що изгледах филма тайната и минавам да ви благодаря.  Hug   bouquet
Виждам, че има и доста за четене, но няма да успея. Утре имам друго интервю.

Приятен ден ви желая на всички!!!

# 404
Винце, привет  Hug
Да ти кажа честно, с нетърпение очаквах да се включиш с мнение по въпроса за импланта и за Крион  Grinning

Началните си преживявания във връзка с импланта вече ги споделих. Ярките сънища, чистенето на стари кармични ситуации /аз си ги наричам наум "изхвърляне на кармичните отпадъци" Laughing /. Всичко това беше много активно през първата седмица...

През втората седмица след искането на импланта изпаднах в депресия за няколко дни  Confused Депресията ми дойде абсолютно изневиделица, без никаква причина, от нищо както се казва  Rolling Eyes
Не съм си мислила, че от импланта ще изпадна в депресия, не съм я очаквала, но стана. Явно тогава са си тръгнали водачите ми...
Споделих това с моя близка приятелка, която ме посъветва "да престана да се занимавам с несъществуващи в очите на другите неща", поне за известно време. Тъй като не знаех как да постъпя, а депресията ми беше много неприятна, точно това и направих.
Спрях с Крион за известно време и се концентрирах за известно време върху други неща  Grinning
Между другото, самият Крион точно това препоръчва, за да мине по-леко депресията - да се занимаваме с обикновени неща от всекидневието, с "човешки неща"  Hug

Депресията вече мина. Усетих, че е минала по желанието ми отново да чета.
Между другото, Винце, и аз чета точно "Алхимия на човешкия дух" - още едно съвпадение  Laughing

И на мен ми допада идеята за групови медитации    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт