подсъзнанието може всичко 12

• 119 840
  • 493
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, здравейте!  Hug
.......................
Искам да споделя с вас една конкретна техника, която е лесна за изпълняване и удивително ефикасна - техниката на 25-те желания, дано да не повтарям, ако някой е писал за нея в предните страници. Прочетох я в един руски сайт, приложих я и мога да кажа, че при мен проработи  Hug
................

Mijjjka, здравей. Би ли помогнала с още малко разяснения какво означава да формулирам желания, които се относят само за мен. Например ако искам да отидем с мъжа ми н море, как е правилно да се изразя. Би ли дала няколко примера за правилно (от гледна точка на тази техника) формулирани желания. Благодаря!

Аз съм прилагала "Законът на привличането" и има (за мен) умопомрачителен ефект. Бях написла 99 характеристики на сферата, която искам да променя, от минал опит и съответно като ги обърнах в желания 99 желания. Трансформацията е поразителна. От ноември месец насам (когато приложих техниката) отново и отново съответната сфера показва неща от моя списък.

Здравей Лампа   Hug
Отговарям ти тук, а не в първата тема, която е от миналото лято и вече е доста прашясала  Joy
Вела вече ти е дала съвет.
Можеш също да формулираш желанието си например така: "Искам да имам възможност да отида със семейството си на почивка на море" или нещо подобно.

От ноември месец насам (когато приложих техниката) отново и отново съответната сфера показва неща от моя списък

Това не го схванах  newsm78 Т.е. има още неща, които искаш да промениш в тази сфера ли?

# 361

Вела, благодаря за линка в другата тема. Аз малко погрешка пуснах мнението си там, вместо тук.... Примерът з почивката беше за това как се формулират желанията за целите на техниката с 25 желания на новолуние. Искам да разбера така формулирано отговаря ли на критиериите да не се отнася до други хора, а да е лично за мен.

# 362
От ноември месец насам (когато приложих техниката) отново и отново съответната сфера показва неща от моя списък
Това не го схванах  newsm78 Т.е. има още неща, които искаш да промениш в тази сфера ли?

Сферата има много аспекти, изредила съм в списъка си много мои детайли на желанието и много голяма част от тях са реализирани, дори и такива, които на пръв поглед през ноември, когато съм писала, не са изглеждали изобщо близки до реалността.... Да, но аз това искам и така и става. Тази сфера е свързана и с други хора и може би те трябва да извървят определен път... Трансформират се техни проявления спрямо мен, които отговарят на моите крайни желания, но пътят си го избират те как да стигнем до целта заедно. Чудя се обаче, дали аз самата не забавям процеса като смятам, че е редно да отнема време.

Дадох книгата на моя приятелка и ми се налага да водя сложни разговори с нея, защото тя очаква да й обяснявам точно кое как сякаш аз съм имам кристална топка... В резултат си затвърдих урока за непотърсената помощ и се упражнявам да не предлагам такава, което се оказа сложно  Embarassed

# 363
Здравейте, мили момичета! Grinning
Червено Винце, радвам се да те "видя". Hug
Аз 25-те желания ги формулирах така- Благодаря на Вселената, че успях да издължа заемите си предсрочно или пък Аз съм една щастлива майка на първокласник, или Благодаря за спокойната атмосфера на работното ми място

Не знам дали е правилно, но така четох в руския сайт и така го разбрах.

# 364
  • У дома
darena , и аз така.

Момичета, ако имате желание да изпратите на някого малко позитивна енергия и кураж, приемам с отворено сърце. Утре имам интервю и ми е малко притеснено.

Получих и покана за още едно, което дойде изневиделица и много ме учуди. Но пък като цяло май потръгнаха нещата с желанията и съм много благодарна. И срещам много хубави хора напоследък, стоплят ми душата и спонтанно тръгвам да раздавам прегръдки. Не знам как е в БГ, но тук не ми забелязват/сърдят на сърдечността.   Rolling Eyes

# 365
Atalanta, имаш една голяма доза от мен!  Hug

Давайте всичко от себе си. Подгответе се по-добре, отколкото смятате, че е необходимо. Ако издържите само секунда по-дълго от конкурентите си, победителите ще сте вие.

и още нещо, което много ми хареса

От ранно утро до късна вечер не бива да мине покрай теб нито една случка, колкото и незначителна да е тя, без да си съумял да извлечеш от нея някакво, макар и съвсем дребно щастие

Успешна и красива седмица на всички!  bouquet

# 366
Момичета, в тази тема има толкова позитивизъм и топлина. Радвам се, че ви открих. Особено след няколко интересни за мен, но превърнали се в кокошарник и то злобен....

Аталанта, успех и отличен резултат ти пожелавам!

# 367
  • GYM
Здравейте и от мен и честита нова седмица!
Аталанта, успех, от сърце!
На всички - прекрасни часове, изпълнени с любов и увенчани с успехи Hug

# 368
Atalanta  , изпращам ти енергия  Peace

darena , скъпа това ти ли си? снимката е обляна в светлина

# 369
  • Universe
Atalanta, и аз ти изпращам  енергия за много късмет  и спокойствие

newsm78 А това Бистрица и Бачиново ли са  Hug

Дадох книгата на моя приятелка и ми се налага да водя сложни разговори с нея, защото тя очаква да й обяснявам точно кое как сякаш аз съм имам кристална топка... В резултат си затвърдих урока за непотърсената помощ и се упражнявам да не предлагам такава, което се оказа сложно  Embarassed

Лампа, ooooh! аз все не успявам да затвърдя този урок, решавайки че помагам искрено някому

Момичета, Hug следя Ви   bouquet

# 370
И преди сме го казвали, но си позволявам пак да напомня  Wink

Не давайте своите книги от тематиката, която обсъждаме тук на други, пък било то и на ваши близки.

Ксерокопирайте книгата или я купете и я подарете, ако искате, но не давайте своя екземпляр  Peace
Тази книга е вашата книга, пропита е от вашата енергия.

Darena, много хубав аватар     bouquet

Винце, как си? Намери ли те къщичката?  Grinning

Atalanta, стискам палци!!! И да се похвалиш     bouquet

Аз продължавам с Крион. Бях си дала около седмица почивка от него  Laughing
Но сега започнах третата книга - "Алхимия на човешкия дух"

Нещо много инетересно, което прочетох там  Thinking

В епохата на Новата енергия метитацията във вида, в който я познаваме и практикуваме постепенно започва да губи своя смисъл.
Този процес тече отдавна. Правило ми е впечатление, че много хора споделят из форумите, че не могат да медитират или срещат трудности в медитациите /в това число съм и аз  Confused/. А то си било имало причина  Laughing
Медитацията според Крион е остаряла форма на общуване с Духа. Сега чрез импланта, това общуване става непосредствено. Дава пример с писанети на писма на ръка преди години и съвременните електронни начини на общуване.
Това, което препоръчва Крион са груповите медитации, целящи насочването на любовта ни към планетата  Heart Eyes

# 371
И преди сме го казвали, но си позволявам пак да напомня  Wink

Не давайте своите книги от тематиката, която обсъждаме тук на други, пък било то и на ваши близки.

Ксерокопирайте книгата или я купете и я подарете, ако искате, но не давайте своя екземпляр  Peace Тази книга е вашата книга, пропита е от вашата енергия.

mijjjka, благодаря за съвета. Аз не обичам да давам мои собствени вещи викому. Всъщност с "дадох книгата" илюстрирах, че казах на въпросната приятелка да си я купи тя от книжарницата и да си чете нейния си икземпляр.

# 372
Не съм съгласна ,че медитацията е остаряла форма.Освен общуване с духа,медитацията е и мощно средство за лечение на тялото и душата,което не бива да се пренебрегва.Пък и не съм разбрала йогите да за спрели масово с медитацията.Simple Smile
Аз Крион нещо не мога да го чета.Пък и това с импланта ми се вижда много рисковано.Искаш кармично освобождение- добре,но нали децата ти,родителите ти са в кармична връзка с теб.Аз лично не бих рискувала.Поне на този етап от духовното си развитие.Предпочитам добрата стара медитация.

# 373
Да, humanis аз съм. Наистина беше невероятно усещане. Благодаря на всички за хубавите думи за аватара ми.  Grinning Прекрасен спомен от последния weekend. Лени, не е Бистрица, нито Бачиново. Под връх Вихрен  съм, на езерото Окото, а реката е Бъндеришката река.
Следващата седмица мисля да ходя на Рилските езера с малкия или на друго място. Може и на Банско, направили са кабинков лифт и красотата от там ще е невероятна. Лятото мина, нали щяхте да идвате насам? Hug Хайде! Най-хубавата молитва е възхищението, преклонението и съзерцаването на природната красота. Защото когато се прекланяш пред нея, се прекланяш пред Божието творение  и следователно пред Бога!  Grinning

# 374
Пък и това с импланта ми се вижда много рисковано.Искаш кармично освобождение- добре,но нали децата ти,родителите ти са в кармична връзка с теб.Аз лично не бих рискувала.Поне на този етап от духовното си развитие.Предпочитам добрата стара медитация.

Рисковано - в какъв смисъл??  newsm78 Та никой нищо не губи. Само отношенията преминават в друга плоскост, на ново ниво  Grinning
Всъщност всичко е въпрос на личен избор  Hug

А за медитацията, да уточня. Крион не я отрича. Просто и тя трябва да премине на по-високо ниво  Wink
Ето малка извадка:

"...разберете, че всяка промяна протича постепенно.Някои от вас още медитират и получават очакваните резултати. Продължавайте. Посланието ми е към онези, които смятат, че медитациите им са погрешни и аз вече обясних защо. Ако вие изпитвате същото, тогава приемете вашата сила и разберете, че процесите, отнемали доскоро дълго време, вече протичат за миг...Превърнете досегашните си индивидуални медитации в групови /с двама или повече човека/ и определете енергийната задача на всеки сеанс /така че да координирате вибрационното си намерение/. Това е най-доброто, което можете да направите за себе си и за планетата.
Ако сте готови да прекарвате толкова много време пред Духа, поне го посветете на планетата! Защото в личен план вече не ви е необходимо"

Аз Крион нещо не мога да го чета.

Не му е дошло времето   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт