подсъзнанието може всичко 12

• 119 928
  • 493
  •   1
Отговори
# 435
balevski, ето и другите книги - http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%EA%E0%F0%FA%EB%2C+%EB%E8%E9
В другата тема ще оправим линка в началото  Hug

А за Норбеков има отделна тема във форума - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=286250.0 

# 436
 Hug
Благодаря много!!!!!!

# 437
Лени, изпращам ти позитивна енергия и от мен за твоето момиченце и за нейната рожбичка! Hug
jorjito,  Hug!

humanis,, страхотно е това, което споделяш! поздравления!  bouquet

А пък аз срещам все числата 777- от една седмица.   Grinning

# 438
mijjjka , картата я правих на рс-то като колажче преди няколко новолуния. Не очаквах да имам успех за нещо  което беше или бях си  блокирала сама от години. Пожелавам на всички да имат успех. Днес и второ желание от картата ми се сбъдна, него мога да го споделя /да съм здрава / и получих едни прекресни резултати от изследвания. А съм на 32 и не съм първа младост Crazy
За импланта искам да кажа, че след като ми минаха леките раздразнения се отвори една силна и много прекрасна положителна енергия. Не зная дали това е положителен ефект от него но е факт, че усещането ми за мен самата е , че съм нов човек. Нещата се нареждат без онези усилия преди това.

Много Любов и Светлина на всички  Hug

# 439
  • Добрич
... А съм на 32 и не съм първа младост Crazy
...

Как въобще успя да напишеш такова нещо?!  Shocked

Нали знаеш, че каквото си мислим, това получаваме. Едно от любимите ми утвърждения е " Аз съм млада". Според мен е много важно да се чувстваш млада - тогава и другите ще те усещат по този начин.

# 440
Момичета здравейте, отдавна не съм писала, но си ви чета и се зареждам с положителна енергия.

Леко плахо, но все пак искам да ви се похваля, че някои неща от моята карта започнаха да се случват  Heart Eyes  Hug

Пращам много положителна енергия на всички, които се нуждаят от нея.  bouquet

# 441
  • GYM
lenny_pld, много положителна енергия за Мануела е бебчето Hug
И аз съм на 32 Wink и се чувствам престъпно млада Joy
Прекрасен ден, прекрасни дами  bouquet

# 442
А аз съм на 42 и съм все по-млада  Blush

# 443
  Simple Smile
пиша от чужд профил....sorry

# 444
  • София-в сърцата на моите деца
А аз съм на 57 Laughing, но се чувствам на 38 Laughingпокрай вас ! Много ви обичам!!! Hug

# 445
  • България
       П.П. Тя има твърдото усещане, че всичко е наред   Peace

Ето това е най-важното  Peace  Всичко ще е наред  Hug

# 446
Благодаря на всички, които се отзовахте.
Явно само при мен се наблюдават тези неприятни симптоми. Като прибавим и депресията(нея си я имах), не съм особено щастлива. А импланта може би играе ролята на катализатор, не знам...
90 дни...  Tired

# 447
Elizabeth_ , просто поискай облекчаване на неприятните симптоми по време на прехода, както и скъсяване на периода.
Можеш да поискаш това и ще го получиш! Никой не е казал, че трябва да се мъчиш с главоболие и световъртежи три месеца  Confused
Няма такова нещо  Hug

# 448
Благодаря на всички, които се отзовахте.
Явно само при мен се наблюдават тези неприятни симптоми. Като прибавим и депресията(нея си я имах), не съм особено щастлива. А импланта може би играе ролята на катализатор, не знам...
90 дни...  Tired

В една от гидираните медитации които слушам,се каза че когато повишаваме вибрационните си честоти може да имаме такива симтоми като гадене и повдигане.Та може при теб да е точно това.Да не се чистиш от нищо,просто тялото ти да свиква с новите вибрационни честоти.

# 449
nikolexa, какви са тези "гидирани медитации"? За първи път чувам за такива  Blush
Ако може малко повече информация за тях?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт