подсъзнанието може всичко 12

• 119 783
  • 493
  •   1
Отговори
# 450
  • Universe
 Heart Eyes  Heart Eyes Heart EyesБлагодаря Ви за хубавите думи и енергии за моето дете  bowuu
Радвам се на хубавите новини, които споделяте - сбъднати желания, нови емоции  и занапред да бъде така - за всички   bouquet
След 6 месаца ставам на половин век  Wink - чувствам се и изглаждам на 33 - без майтап  Party

Толкова приказвате за Крион, а аз  Embarassed не мога да взема отношение ooooh! Ще почна да го чета - скоропостижно Peace

Гидирани медитации newsm78 newsm78mijjjka и аз щях да пиша това Grinning
nikolexa   Hug чакаме инфо

Радвам се, че Ви има, изпращам Ви любов   bouquet

# 451
"Guided meditation" не си напрегнах мозъка да измисля добър български превод.
Ами медитации в които те водят.На музика с приятен и отпускаш глас ти се казва какво да правиш,как да дишаш,какво да си представяш.По около 20 мин са.Много са приятни.Имам на Дорин Виртю,Луиз Хей,на много други,на английски,на френски на руски.Наскоро попаднах на няколко за активация на ДНК с крион.И по теми са- за релакс,за излекуване,за богатство,за отслабване,за повишаване на интуицията,за среща с вашите ангели и т.н.

# 452
lenny_pld , миличка, в никакъв случай не започвай Крион само водейки се от нашите разговори тук  Grinning
Може да ти се стори просто  Sick и да не пожелаеш никога, ама никога повече да отвориш книга от поредицата.
На много хора не им понася. На мен също, вече бях писала, първият прочит беше пълно фиаско, а да не кажа,че и втория  Laughing
Когато му дойде времето, тогава  Wink Пробвай сега, ако му е дошло - ОК, ако не - оставяй го  Hug

Всички очакваме добрите новини
 Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Ааа, "водена медитация" е това  Grinning "Гайдид медитейшън". Ясно  Grinning
Благодаря, nikolexa    bouquet

Аз съм пробвала на Наталия Правдина и на Дорийн Върчу. Има много и най-различни   Hug

# 453
аз пък съм на 30, но се чувствам на 15  hahaha

nikolexa ,има ли начин да се сдобием с тези записи в нета?

# 454
  • Universe
Все забравям да питам, ама нали днес лунувам и се подсетих  Simple Smile
Интересува ме някой от пишещите променил ли си е чувствително визията само чрез подсъзнанието - килограми, белези, бръчки?
Много вдъхновящо ще подействат и такива разкази  Peace

mijjjka ,   не съм такъв мазохист, все пак hahaha hahaha hahaha

nikolexa  и аз искам - ако може на руски  Praynig

# 455
аз пък съм на 30, но се чувствам на 15  hahaha

Руските всички съм ги намерила безплатно в нета.Другите -някои съм ги купувала от нета(наскоро си взех медитация с ангелите за финансово изобилие на Дорин на английски), взимам си аудио книги от кварталната библиотека(СД-та които правя мп3) и после слушам.Всички по известни автори които коментираме тук имат аудио версии на книгите си и накрая винаги има по 2-3  медитации като подарък.Аз лично обожавам аудио книгите,няма дейност в къщи която да върша без да съм със слушалки на ушите.Вечер преди да заспя винаги правя медитация(гидирана) според настроението и нуждата.А сутрин в 6.00х  ходя до парка и правя бързо ходене около половин час и след него 20 мин медитация(пак гидирана).И после цял ден съм супер.

# 456
В torrents.ru има дисковете на Крийон за Активация на 12 енергийни нива на ДНК на руски  Peace
Има и страшно много други медитации, като под "страшно" разбирам наистина плашещо и като количество, и като разнообразие  Laughing
Да не кажа, че там има наистина всичко   Mr. Green

# 457
  Ето тук  freebooks -  аудио практики и медитации(руски).Това е само един от сайтовете от които намирам интересни нещица.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 02:28 от nikolexa

# 458
  • Universe
Карты Крайона - http://goldenchild.ru/oracle/mapskrayona/

Карты Намерения  –  помагат Ви да откриете новите възможности за реализиране на намеренията си, както и възможните препятствия. А също да развивиете своята информираност чрез съзнанието си - http://goldenchild.ru/oracle/cardgamesintention/

Карты Ошо Дзен Таро  - Ще Ви  помогнеат да се съсредоточите  върху това, което се случва тук и сега - http://goldenchild.ru/oracle/cardosho/

Аффирмации - http://goldenchild.ru/oracle/affirmacii/
  Аффирмация для достижения успеха и процветания - Я разрешаю себе черпать богатство из Океана Жизни - Позволявам  си да черпя /привличам/ богатство от Океана на Живота

Аффирмация для физического, душевного здоровья - Я могу исцелять себя на всех уровнях - Мога да лекувам себе си на всички нива

Аффирмация для принятия жизни - Каждый день – это новая жизнь - Всеки ден е нов живот

Аффирмация для раскрытия сердца, любви - Я люблю и забочусь о себе - Обичам и се грижа за себе

Аффирмация для принятия, раскрытия себя - Мой Ангел хранит меня - Моят ангел ме пази

Аффирмация для соединения с Высшим - Все мы – единое целое - Всички ние - единно цяло

Аффирмация для тела - Каждая клетка моего тела любима - Всяка клетка от моето тяло е обичана

Аффирмация для работы - У меня много успешных, деловых проектов - Имам много успешни бизнес  проекти

Аффирмация для взаимоотношений - Я живу со всеми в ладу - Аз живея в хармония с всички

Аффирмация семья, родители, внутренний ребенок - Мои родители меня обожают.- Моите родители ме обожават

Насладете се Hug

Танцующая мандала - http://kryoninternational.ning.com/profiles/blogs/tancuyuschaya-mandala
Мандала Магнитной службы - http://www.playcast.ru/uploads/2009/08/04/1124674.swf

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 23:20 от lenny_pld

# 459
А аз съм на 42 и съм все по-млада  Blush

А и аз съм на толкова и хич не сЪ давЪм Whistling

mimina...това с граченото сутрин ми е толкова познато... Joy Събуждам се с много дрезгав глас, та чак сама се шашкам , като се чуя Crazy

Вили2703, чудесно е, че вече има сбъднати  резултати от картата!  Hug

Елизабет...никак не е задължително това да трае 90 дни  Wink Но дори и да е толкова, все пак радостната новина е, че всичко това ще мине... Hug

Мише, къщата ме намери... Heart Eyes  Hug Много хора дойдоха на огледа да я видят, та сега се наддава за нея. Днес или утре най-късно ще знаем резултатите!  Wink  Аз изпращам намерение за къщата и казвам:"Тя е вече МОЯ!" Hug

Скоро ще докладвам....

Лени...блгодаря за полезните линкове!   bouquet

# 460
  • Добрич
Все забравям да питам, ама нали днес лунувам и се подсетих  Simple Smile
Интересува ме някой от пишещите променил ли си е чувствително визията само чрез подсъзнанието - килограми, белези, бръчки?
Много вдъхновящо ще подействат и такива разкази  Peace
...

В темата Методът на Гейбриъл бяха дадени два линка за аудиофайлове на български език, програмиращи съзнанието за отслабване - ето.

Единият се слуша вечер, а другият сутрин.

# 461
  • Варна
 Hug Hug Hug

Здравейте Прекрасни,слънчеви дами  bouquet

mijjjka Hug
vili 2703,мислех си за теб снощи,докато си пишех историята.Сигурна съм че и при теб,ще стане като при мен.Господ си знае работата Hug Hug Hug.
Lenny pld,аз не съм правила нищо специално,освен това че си казвах колко съм хубава,слаба и т. н.И смея да твърдя,че наистина се чувствам така и хората около мен го потвърждават.засипват ме с комплименти Blush.Изглеждам по-добре отпреди да забременея/4 год/,чувствам се супер.
като започнахте с годините,аз след 6 дни ставам на 31г,но се чувствам на 25 мах,а и на толкова изглеждам.даже и толкова не ми дават Mr. Green

Момичета,аз искам да ви споделя нещо.Откакто си написах списъка с желанията започнах да губя неща и страшно много да забравям.Просто това никога не е било.Оставям нещо в чантата си,сигурна съм че е там,после отварям,няма го.и никъде не мога да го намеря...и така с много неща.просто е ужас.преди няколко дни,не можахме да си влезем с детето в къщи,и трябваше да ходим да спим в нашите.какво става,незнам Thinking

А,и аз съм голяма приказливка,и често ми се е случвало да си губя гласът.Ей,така без причина....

Ох,много неща искам да кажа,много съм ентусиазирана.....едното за главата,другото за краката.Виждам как от мен струи положителна енергия.По хората около мен го разбирам,направо е неуписуемо чувството Crazy

Lenny pld,извинявай може ли да ти изплагиатствам цитата на Луиз Хей от подписа ти.Страхотен е ,всеки път като го прочета ... Crazy се чувствам супер.
Което ме навежда на спомена,как бях изпаднала в дълбока депресия/преди 10год/, и майка ми ме молеше да седя пред огледалото и да си казвам колко много се обичам,а аз исках да мра..... Shocked

# 462
  • Добрич
jorjito, а да не би да си забравила да изпълниш ритуала с угаждането след като си си написала желанията?

# 463
  • Варна
Вела,Честно казано някой дни нямах възможност да ходя да си купувам нещо и следващия си купувах няколко наведнъж.Сигурно е грешка...

# 464
  • Добрич
Не мога да кажа дали е грешка, но си помислих, че ако си забравяла да си угаждаш, може сега да забравяш разни дребни неща. Един вид Вселената ти напомня за твойто забравяне.

Общи условия

Активация на акаунт