подсъзнанието може всичко 12

• 119 758
  • 493
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Мда...сигурно си права.Просто наистина нямах възможнаст да си купувам/време/,а и честно казано забравях понякога.толкова съм свикнала да не мисля за себе си.В смисъл че мисля за мъжа и детето и после за мен...
Положението е такова,аз губя нещата.просто ги няма,а съм сигурна че съм ги прибрала...и сега като се замисля,всичко което съм изгубила е на съпругът ми Shocked ooooh! Thinking

# 466
  • Добрич
А може би действително твърде много мислиш за съпруга си и не ти оставя време да помислиш за себе си. Затова Вселената те подсеща.

Можеш да си направиш утвърждения от типа на " Аз съм концентрирана, подредена. Всяко нещо прибирам и слагам на мястото му. Винаги намирам това, което ми трябва и т.н." Можеш да помолиш и ангелите за помощ.

# 467
  • Варна
Благодаря ти,мила Вела.Сигурно си права.Като се замисля,май наистина прекалено много мисля за моите двама мъже и себе си оставям на заден план.Така се получава.Ще работя в тази насока...Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet

# 468
  • Шотландия
Момичета, нямах време да ви чета и сега реших да наваксам, но не мога да видя страници 27 и 28 от тази тема - получавам следното съобщение:
Цитат
Warning: Visiting this site may harm your computer!
The website at www.bg-mamma.com contains elements from the site lines.net.ua, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for lines.net.ua.
Learn more about how to protect yourself from harmful software online.
  I understand that visiting this site may harm my computer.
ЗА който има нужда от превод, най-общо се казва, че сайтът форум.бг.мама.ком съдържа елементи от сайта lines.net.ua, който  е хоствал софтуеър, който може да повреди компютъра ви или да работи без ваше съгласие(т.е. вирус, троянец и т.п.). Само посещението на този сайт може да инфектира компютъра ви. За по-подробна информация... и т.н - и ми дава опции да продължа, съзнавайки риска или да се върна на предишната страница - не посмях да продължа.... Ползвам браузър Google Chrome от няколко месеца, но такова нещо ми се случва за пръв път. Изглежда, че някой е качил вирус там, където има полезна информация. Който е отварял тоя сайт, проверете си компютрите с антивирусна програма, за всеки случай. Може да е фалшива тревога, но си помислих, че е по-добре да ви предупредя.

# 469
  • Добрич
Искам да ви препоръчам един уникален филм - Зовът на бездната в Мастерс. Преди малко го гледах. Oписват се различни случаи, при които се влияе на хората с помощта на психотропни вещества и хипноза и те се програмират или загубват самоличността си. Споменава се също и безконтактния бой.  Филмът е руски и за някои действия се обвинява ЦРУ. Но аз се абстрахирах от политическия момент. Струва си да се гледа. Тук толкова говорим за силата на подсъзнанието и толкова се стараем, за да постигнем нещо, а за някои хора това е детска игра или бизнес.

Millla, благодаря за предупреждението.  Hug Можем да помолим ангелите да ни помогнат, за справянето с вируса.   Praynig Аз вчера посещавах тези страници, но за сега антивирусната ми програма не отчита нищо. Преди малко прегледах отново страниците - има доста линкове по тях, но не открих нещо от посочения от твоята програма сайт.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 02:22 от Вела

# 470
 аз съм пълна с вируси от около седмица  newsm78,а освен този форум и скайп-друго не посещавам  Sick

Вела, аз никак не съм просветена в хипнозата  и програмирането, слабо назнайвам нещичко около медитацията,но  ми е пределно ясно,че има много опасни елементи в тези действия.Въпросът е в какви ръце попадаш!

относно ´´гидираното ´´медитиране------сигурни ли сте ,че няма начин за недоброжелателно  влияние върху съзнанието ви?
питам тези,които вече са го практикували!-как сте сигурни в източника на аудиото?

# 471
Момичета, нямах време да ви чета и сега реших да наваксам, но не мога да видя страници 27 и 28 от тази тема - получавам следното съобщение:
Цитат
Warning: Visiting this site may harm your computer!
The website at www.bg-mamma.com contains elements from the site lines.net.ua, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for lines.net.ua.
Learn more about how to protect yourself from harmful software online.
  I understand that visiting this site may harm my computer.
ЗА който има нужда от превод, най-общо се казва, че сайтът форум.бг.мама.ком съдържа елементи от сайта lines.net.ua, който  е хоствал софтуеър, който може да повреди компютъра ви или да работи без ваше съгласие(т.е. вирус, троянец и т.п.). Само посещението на този сайт може да инфектира компютъра ви. За по-подробна информация... и т.н - и ми дава опции да продължа, съзнавайки риска или да се върна на предишната страница - не посмях да продължа.... Ползвам браузър Google Chrome от няколко месеца, но такова нещо ми се случва за пръв път. Изглежда, че някой е качил вирус там, където има полезна информация. Който е отварял тоя сайт, проверете си компютрите с антивирусна програма, за всеки случай. Може да е фалшива тревога, но си помислих, че е по-добре да ви предупредя.

lines.net.ua е сайт за линийки които се ползват в подписите.Прегледах 2-те страници,не намерих линийка от този сайт.Може да е на някоя от другите страници,не знам.

Вела, аз никак не съм просветена в хипнозата  и програмирането, слабо назнайвам нещичко около медитацията,но  ми е пределно ясно,че има много опасни елементи в тези действия.Въпросът е в какви ръце попадаш!

относно ´´гидираното ´´медитиране------сигурни ли сте ,че няма начин за недоброжелателно  влияние върху съзнанието ви?
питам тези,които вече са го практикували!-как сте сигурни в източника на аудиото?

Аз ползвам много такива медитации и отначало докато не ми беше ясно и мен ме беше страх(бях чувала какви ли неща за това какво може да стане по време на хипноза).Нещата далеч не са такива.Примерно винаги избирам известни,реномирани автори,неща които са издавани,това е лесно да се провери.Тези които имам и не са от известни автори са обикновено медитации от лекари и психолози,намерени в реномирани сайтове.Винаги преслушвам записите в не-медитиращо състояние за да се запозная със съдържанието.За мен са много важни гласът,дикцията и произношението.(Примерно медитациите от един български сайт за  НЛП който беше пуснат тук са много интересни,но не ми харесват гласът и дикцията на четеца и не мога да ги слушам.Всъщност не че не ми харесват,но не ми дайстват отпускащо,по-скоро ме дразни провлачеността на четенето)Като ми хареса дадена медитация си я слагам по тема в мп3-то и преди да започна каквато и да е практика ако ще медитирам легнала правя заземяване- това е една мини-медитация за защита или ако пък съм седнала тогава е достатъчно петите да са здраво стъпили на земята(един вид заземяване също).Много опасни могат да бъдат груповите медитации обаче,но това не е темата сега.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 02:52 от nikolexa

# 472
  • Добрич
аз съм пълна с вируси от около седмица  newsm78,а освен този форум и скайп-друго не посещавам  Sick
...

Не съм специалист, но знам, че има значение какъв браузър използваш. Когато бях с Интернет експлорер чистех доста гадинки. Чувала съм, че вирусите обикновено се правят за него. Затова някои компютърни специалисти препоръчват на клиентите си да ползват друг браузър. От както съм с Опера нещата са доста по-различни в добрия смисъл. Само дето не ми отваря pdf файловете и за тях пак опирам до Експлорера.

Извинявам се, че малко оспамих темата.

# 473
  • Добрич
nikolexa,

записвам с за темата  Grinning не ми е особено ясно за какво става въпрос, но съм в момент, в който имам нужда да променя мисленето си към позитивно и да намеря пак себе си. заглавието ми се стори обещаващо. Grinning засега захващам книгата и ще ви следя   bouquet

Става въпрос за линийката след този пост струва ми се.

# 474
nikolexa...груповата медитация не е  никак опасна, ако се води от опитен "водач".  Hug Преди да почна сама , отидох на групови медитации, за да знам какво да очаквам... и се убедих че няма опасност, за  разлика ако си сам в къщи и правиш медитация за първи път , без да знаеш какво правиш...ето това вече си е опасничко.  Confused

Вела..много искам да гледам филма...регистрирах се в този сайт и всичко уж е успешно, но не мога да сваля файла. Rolling Eyes  Като отида на" Свали "ми дава да го отворя с  Microsoft Office Word  Crazy Къде греша? newsm78 Да не би защото не съм в БГ, затова да не мога да сваля файла?  newsm78

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 05:11 от ЧервеноВинце

# 475
nikolexa...груповата медитация не е  никак опасна, ако се води от опитен "водач".  Hug

Винце, нямах предвид че по принцип груповите медитации са опасни а ,че могат да бъдат опасни ако са водени от недобронамерени  хора.Просто енергията е много силна и много лесно се манипулират хора в такова състояние.Такъв пример са сектите.
Препоръчвам ви филма  Хипноза  http://kolibka.com/download.php?mid=1355
субтитри http://kolibka.com/download.php?sid=1355

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 15:26 от nikolexa

# 476
  • Добрич
ЧервеноВинце, нямам идея как се свалят филмите от Мастерс, когато  не си в България. Но намерих филма и в Замундата, само дето не пише има ли субтитри.

Зовът на бездната

В Мастерс, непосредствено под заглавието е даден линк за субтитри извън торента, тъй като тези в торента били с една изпусната реплика. Можеш тях да си ги свалиш от там. И аз тях ползвах, като гледах филма. Най - хубавото е, че филмът е документален.

# 477
  • Добрич
Вижте каква тема открих във форума:

Съзнателно зачеване

# 478
  • Universe
На Вашето внимание - Зов бездны / Зовът на Бездната - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=39836  Документален филм за проникването в човешкото (под)съзнание и до какви последици може да доведе това
Преди няколко дни Ви го препоръчах и аз тогава се замислих, дали всички тези неща, които слушаме не ни влияят и по друг начин  newsm78 newsm78 / Mamagemelar  Hug /

nikolexa, и  мен онзи глас от сайта на Розенщайн за НЛП ме дразни - имам чувството, че ми размахва пръст като на непослушно дете  Sad Даже там има реинкарнация, пуснах го, но нещо ме накара да го спра и няма да повторя Naughty

jorjito, няма никакъв проблем - вземай подписа и си го слагай  Peace

Millla, благодаря за предупреждението   bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обичам Ви!

# 479
Момичета, да напомня, че енергията следва мисълта. Ако се страхувате, че нещо ще стане, то непременно ще стане. От друга страна, застраховката (виртуалната защита) не е лоша идея. Медитациите не могат да бъдат опасни, защото при тях обикновено се изпада в алфа ниво, което е просто отпуснато, но не сънно състояние и съзнанието е будно. За справка - запознатите с метода Силва. При медитация рядко се изпада в такова дълбоко ниво, като например хипнозата - хипнозата е опасна, ако не се води от добронамерен човек, защото при нея човек нищо не помни. Затова и го записват на касета - освен за справка, а и самият той да се чуе. НЛП (нервно-лингвистично програмиране) също не ме кефи, ако се прави от друг. Предпочитам ако го правя, да си го правя сама - там също има утвърждения и т.н. И последно - като знаем, че енергията следва мисълта, ако някой иска да манипулира, може да го направи даже и без да разберем. Но просто когато хората са в група, нещата стават по-бързо и по-силно. Я си спомнете, когато влезете в някой МОЛ или друг голям магазин. Не сте имали идея да пазарувате нищо, а се оказва, че сте купили сума ти неща. Вкъщи естествено се чудите защо сте ги взели, като е можело и без тях. Отговорете си защо  Wink

Общи условия

Активация на акаунт