Зов за помощ

• 4 398
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Вие всички не видяхте ли че жената е пояснила че парите не и трябват за врачки,нае  а за рехабилитация.
И това че има и други с финансови затруднения  не я прави виновна че търси помощ.
Моля преди някой да реши че знае всичко и може да сложи присъда, да види дали е възможно да си свърши детективската работа
и изобщо за това ли става въпрос.
Има начин всичко да се каже и обясни без остри думи и обиди.
Коя майчица на която сега се налага да ходи по мъките ще се осмели да попита нещо като прочете какво пишете

# 31
мanka ,не забеляза ли че когато приключих темата с лечителите,предложих на майката да стане Асистент за независим живот,която програма е към Столична община,за мое огромно съжаление,защото е само за София,но пък виждам че и тя е от тук,тъй че нека си признаем колко взимаме.Аз ще призная:Разрешени 220 часа,по 3.79 на час,което прави 834 лв. на месец,без интеграционните добавки,за дете с ТЕЛК 100% с ч.п.Сама си направи сметка колко взимам и съвсем отговорно мога да заявя че аз мога да си позволя рехабилитация,защото съм направила възможното за да бъда включена в тази програма,освен това и мъжа ми работи ;-Кажи ми сега,защо аз мога,други не могат?
Не мога да разбера,защо имаме навика вечно да "ревем",когато все пак има неизчерпани възможности.
Пак казвам,едно е да търсиш помощ за скъпо струваща операция,а съвсем друго за рехабилитация,за която трябват пари "наливно",което е постижимо,поне в София вече да Peace
Пък има и друга възможност,на която още на първа страница не обърнахте внимание.Прокредит дават годишна помощ,стига да оправдаеш парите,но и там е според дохода,ако го надвишаваш естествено е че не можеш да се възползваш от услугата,но тогава значи можеш да платиш рехабилитация,нали Wink
Предложих на майката на лични да се свърже и със "Сейф Дари на",така че не ме съди прибързано,опитах да помогна,като дам идеи,както всъщност тя пише в първия си пост Peace
И нека пак да включа детективските си способности Mr. Green
Алекс,пишеш че в Благоевград провеждате ЛФК,кончета и други.Защо там,тук не намери ли подходящо място? newsm78

# 32
Извинявайте, че променям темата но Viki i mama вие на колко годинки сте, че участвате в асистент за независим живот. Нали все още има възрастово ограничение 5 ?

# 33
Вики и мама множественото число  което употребявам не се изчерпва с теб.
Съгласна съм че принципа е да се действа а не да се "реве".
Когато някой тук отвори въпроса за помощ -финансова това не значи че всички трябва да скочим и да си опразним джобовете
а точно да се обясни как стават нещата.Ти си съвсем наясно.
Нооооо когато се използува такъв тон -човек се чувства ПРОСЯК  и това добавено към  другите проблеми прави болката огромна а отчаянието пълно.Защо е нужно това,кому е нужно?

# 34
Извинявайте, че променям темата но Viki i mama вие на колко годинки сте, че участвате в асистент за независим живот. Нали все още има възрастово ограничение 5 ?
Да,ние сме на 7,а това детенце е на 4,но предвид факта че документи се подават само декември,дадох предложението с надеждата ,че и то тогава ще е навършило 5 Peace

# 35
Вики и мама множественото число  което употребявам не се изчерпва с теб.
Съгласна съм че принципа е да се действа а не да се "реве".
Когато някой тук отвори въпроса за помощ -финансова това не значи че всички трябва да скочим и да си опразним джобовете
а точно да се обясни как стават нещата.Ти си съвсем наясно.
Нооооо когато се използува такъв тон -човек се чувства ПРОСЯК  и това добавено към  другите проблеми прави болката огромна а отчаянието пълно.Защо е нужно това,кому е нужно?
Съгласна съм,затова и ще приключа въпроса .Пожелавам успех на това майче и дано успее да реши проблема си,аз лично ще се моля за това

# 36
 Peaceдано да се оправи..не зная законите как са сега в бг но знам че поради грешки в администрацията много дечица си отиват..а биха могли да живеят..и искането на пари при нужда..особенно когато се отнася за лечение на деца не е срамно..аз вярвам и в нетрадиционната медицина понеже тя при нас спаси човешки живот..успех на майката.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт