Зов за помощ

• 4 390
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
е добре кво плащаш тогава къде отиват тия 600 лв?

# 16
  • гр.Гоце Делчев
Еми ти не разбра ли ,че плащаш за квартирата и.Аз се сещам коя може да е ,но ако е същата и нямам много доверие на моята колежка беше търсила пари да помогне на неин близък ,който беше с рак на дебелото черво,а той почина на другия ден след разговора и с нея.Тая същата спи в най -скъпия хотел в Гоце Делчев и затова и трябват толкова много пари.Даже и беше казала ,че и на моята Елена щяла да оправи заболяването само срещу 25лв.,а може пък и да е друга ама такова съвпадение за сумите.Ще питам утре моята колежка дали не е същата за ,която пишете тук.

# 17
Малко инфо … 78;ка
Много шарлатани станаха та не се знае ...вече не може да се има вяра много,много на тaкiва хора.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 23:20 от kevi_geri

# 18
Това съм го чела но дали е вярно,много ще се надявам да е така,но ........!

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 12:04 от emа-диди

# 19
За тези,които не вярват да прочетат статиите за Юлия Логодажка.Другото,което искам да ви кажа е,че аз лично се срещнах с родителите на въпросното дете Маринчо,което е било жив труп и Юлия го е излекувала.Не можах да повярвам като го видях да кара колело......Неговата диагноза е ДЦП(атрофия,микроцефалия).На три години не е могло да прави нищо,бил е само на легло,даже не е говорил.Започнали да ходят при Юлия Логодажка на масаж и след продължително лечение започнало подобряването:говор,ставане,сядане,ходене и т.н.Спестили са шест операции.Сега когато го видях не мога да кажа,че това дете е било с ДЦП,той е напълно здраво дете.С Юлия работи екип от доктори,те следят работата й и състоянието на детето.След всичко,което видях мога да кажа,че вярвам на такъв вид лечение.Преди и аз бях скептично настроена,мислих си ,че е някой шарлатанин,който иска да трупа пари за сметка на твоята болка,но когато се уверих с очите си,че не е измама,а истина съм готова на всичко за да продължа да ходя при нея.......

# 20
Не разбирам защо продължаваме да обсъждаме Логодажка?
Както казах и преди,всеки има право да вярва в каквото си иска.
Аз също чух ,че тя явно има способности,пък и пари не взимала изобщо,евала,чест и прави.
Но темата ти е Зов за помощ,с това не съм съгласна и ако не съм права,моля кажете ми.
Знаеш ли Алекс,това е вид лечение,което обаче е по твой избор,защото ти си решила че традиционната медицина не помага,а тази напротив.Но в такъв случай,ти си длъжна да осигуриш средствата за въпросното лечение.Да не говорим ,че ти търсиш пари за престоя си,което е нелепо PeaceВсе едно сега аз да искам да заведа детето си на море,защото за моето дете плуването е супер полезно,наистина,но да търся помощ,защото не мога да си платя хотела.Ами разлика не виждам.Това ме подразни,иначе нека тази жена помага,нека някой ден заболяване като ДЦП,просто несъществува.Нищо лично и ви желая пълно оздравяване Hug

# 21
Да си кажа честно тази година аз също нямам възможност да карам детето на  рехабилитации  по санаториуми,миналата година смогвах,но за сметка на това пък детето се развива добре и с всеки изминал ден прави все повече нови неща  дай боже всеки да намери това което иска да види детето живо и здраво,пожелавам го на всеки.

# 22
  • Варна
Сори, че се намесвам в темата, ама искам да кажа, че съм на едно мнение с Ина, аз даже мисля, че е малко нагло да търсиш зов за помощ, да събираш пари не за да плащаш рехабилитациите и масажите на детето ами хотела на въпросната госпожа. Колкото и да помага такъв вид зов за помощ за мен е нереден

# 23
  • гр.Гоце Делчев
Момичета аз разпитах за въпросната лечителка,но никой нищо не е чувал за нея .Аз също съм на мнение ,че не е редно да се събира помощ за плащане хотела на въпросната госпожа.

# 24
  • София и там където не се пуши
Споделям мнението ви, но искам да питам и нещо друго.

.Спестили са шест операции.

Как може да знае човек, колко операция може да спести.

# 25
Обръщам се към всички във форума.Може би не съм се изразила правилно.
Юлия Логодажка не взима пари за масажите,и аз не търся пари за хотел и път.В Благоевград дъщеря ми посещава салон за ЛФК;водо-терапия;кончета;логопед и физиотерапия.Здравната каса поема само десет процедури гимнастика и физиотерапия,а останалите си ги заплащаш ти.Всяка една процедура е по 10-15лв.за 1час.Аз съм безработна,и ми е непосилно да осигуря всичко,затова реших да пиша във форума,но явно не съм преценила как да опиша своя проблем.За първи път посещавам такъв форум и споделям проблемите си........
Моля,ви да ме извините,ако има нещо................

# 26

Знаеш ли Алекс,това е вид лечение,което обаче е по твой избор,защото ти си решила че традиционната медицина не помага,а тази напротив. Но в такъв случай,ти си длъжна да осигуриш средствата за въпросното лечение.

Изумена съм, че има хора, които да разсъждават така... "Традиционната" медицина е на възраст около 200 години, може да няма и толкова. Масажите, билките, природолечението са известни откак свят светува. Хората, които го прилагат заслужават своето възнаграждение много повече от алопатите.
Майката има право на помощ, за да помогне на детето си. Виждате до къде е стигнала с "традиционната" медицина...

Към авторката - посочете банкова сметка да помогнем с каквото можем

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 15:05 от temida

# 27

Знаеш ли Алекс,това е вид лечение,което обаче е по твой избор,защото ти си решила че традиционната медицина не помага,а тази напротив. Но в такъв случай,ти си длъжна да осигуриш средствата за въпросното лечение.

Изумена съм, че има хора, които да разсъждават така... "Традиционната" медицина е на възраст около 200 години, може да няма и толкова. Масажите, билките, природолечението е известно откак свят светува. Хората, които го прилагат заслужават своето възнаграждение много повече от алопатите.
Майката има право на помощ, за да помогне на детето си. Виждате до къде е стигнала с "традиционната" медицина...

Към авторката - посочете банкова сметка да помогнем с каквото можем

Не се изумявай прекалено,защото мила,аз самата се боря с проблемите на тази майка,че и още един отгоре,и ще ти кажа само едно:
Всеки има право да лекува с каквото си иска,но в свят когато умират деца от нелечими заболявания,а в БГ умират и от лечими но не тук и единствено много пари биха решели съдбата им,не бива ние да търсим пари за лечителки.
Аз съм търсила пари чрез медиите,но за очна операция в Германия,защото тук очите и са нелечими,въпреки това детето ми е и с ДЦП,което лекувам по онзи трудния начин описан от тази майка,но не търся пари,няма и да го направя,просто защото не е редно.
Да ме разбира който иска,все ми е тая.Щом цитираш от колко години е традиционната медицина,дай да помислим за тогава а,защото пък тогава когато я е нямало,нямало е и ДЦП,тогава освен бабините илачи е имало и естествен подбор,тези нашите деца тогава просто  са умирали,много преди да проявят симптомите на ДЦП,още на етап хипоксия.
Алекс,щом си безработна ,защо не опиташ да станеш личен асистент на детето си.Новата програма към столична община определено ще ти плати разходите на месец при Логодажка  Peace

# 28
  • Варна
Ина е напълно права, и аз съм използвала не традиционната медицина, но не ми помогна. Помага ми всичко традиционно. И ако не беше традиционната медицина детето ми нямаше да до живее първата си годинка и сега да ми е жива и здрава и ние сме дцп, проблеми с очите и други неща, но не мога да разчитам на не традиционното, че ще излекува детето ми.

# 29
Съжалявам че ще го кажа госпожо,аз също съм безработна само на една заплата на мъжа ми,на квартира живеем и заеми и лекарства да купуваме на малкия аз също водя сина си на рехабилитации в санаториум и с пътни и плащам всичко в санаториума защото сина ми е с епилепсия и няма клинична пътека и ми излиза 700 лв път,всичко.и това е за 10 дена а не за един месец е тая година един път не съм го завела нямам възможност сега на 18 ще го карам,така че напълно подкрепям Ина знаете ли колко деца се нуждаят от рехабилитации е всеки ако сложи банкова сметка,аз нямам нищо напратив нека детенцето на алекс  да се оправи и всички други но.... не така има фондации да опита да се свърже ако я одобрят ще се радвам че е успяла. Peace

Общи условия

Активация на акаунт