Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 18

• 12 820
  • 376
  •   1
Отговори
# 60
Фиорче честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива! Лека и безпроблемна бременност до края и така с твоите христови годинки спокойно може да се класирате и за още едно! Успех и в работата ти!

Тази темичка много хубаво потръгна, само поводи за радости и веселби! Дано така и да продължи  Praynig

# 61
Паполино, нареждам се и аз на опашката за детелинки  Simple Smile
Зази, уви оказа се най-големия проблем-харда се е скапал.
Изуми ме обаче срока, в който ще ми го сменят-30 работни дни  Shocked
Добре, че имаме резервен вариант иначе пубера вкъщи щеше да ми мърмори по цял ден.

Надявам се утре да се видим с варненската дружина.Никол-че какво стана  Rolling Eyes

# 62
Мили мои,благодаря на всички ви за милите и хубави пожелания!  bouquet  bouquet  bouquet
Дано всичко се случи,което ми пожелахте!
Трогнахте ме много,нямам думи!Благодаря ви от сърце!!! newsm51
Ахххх, Паполино, искам и аз детелинка! Heart Eyes
И аз искаааммммммм истински!!! Praynig
И нали ви обещах  да ви почерпя и с моята"уж торта" Wink Да не кажете ,че съм стисната Mr. Green.
Заповядайте!!!

Хич не е торта,но снощи правено в 2 часа посред нощите-това успях да направя само Confused
Колкото да зарадвам малката,че остана разочарована като разбра,че мама няма да има торта. Sad
А това е Покрив със сирене тип Крема от Наталина.

(Бъни,имах удоволствието да се срещна и запозная с Нат-страхотна е!!!)

# 63
И аз и аз и аз, че нещо много се замотках.
Тя Зази ми каза, че към есента ме вижда ама все си мислех така нещо да изпреваря.Да ама нъцки Sad
Нищо де...сега Паполинка ни повдигна духа на всички и като се юрнем да я стигаме Heart Eyes
Паполинче усмисли ли мисълта вече, днес не си толкова шашната нали...,че вчера беше като шайбичка Hug
Деми браво на детенцето Hug.Само бъдещи успехи пожелавам Peace Peace Peace
Фиорче любимо Честит Рожден Ден   Hug Hug Hug
Подарявам ти този букет

с пожелание да си жива и здрава, много обичана и на финала на твоите вълшебни 9 месеца да получиш на живо още по голям и красив букет от любимите си хора Hug
Цвети за кървенето момичетата са ти казали.Аз нищо не знам по въпроса Sad по принцип съм шаш паника, не ми се е случвало ама ако се случи ще търся доктор newsm78.Ти казваш, че при тебе това трудна работа.Някой даде идеята за консултация по телефона с Бг доктор newsm78 не знам това дали е осъществимо при теб newsm78.За Анабел какво да кажа...мома разбойничка върви Hug.Това в кръга на шегата.Бая притеснения си отнесла с тия диагнози...,че и свински грип.
Добре, че е се е оказало период на израствене Hug.
Зази нищо по така не съм сътворила с печката...само допекох едно пиле печено недопечено от времето когато избуха дъртата ми мечка предателка #Cussing out.
А  ooooh! ooooh! ooooh! да сетих се още какво исках да кажа.Фиорче давай бързо твоята торта и не ни залъгвай с картинки от нета, че...а бой бой Heart Eyes Hug Heart Eyes.
Хора пригответе се за тортата на Фиорката нашата факирка Hug
Хайде чао от мен за сега Hug

# 64
Ауу Фиорче що така ма душичко...буквално баш в края на деня.Ще ми стане нещо - ммммммммм мляс мляс страхотно.
От кога му се каня на това рулооо ooooh!.
За Нат мога само благородно да завиждам

# 65
  • там където мога да си закача хамака
Каритас според свекито трябва да се изчака есента и луковичките да се разделят и да се посадят следващата година. Страх ме е да ги разсаждам сега. Аз така или иначе съм обещала на всички. Ако има някой, който разбира от цветя и да си каже мнението. Ако може да се разсаждат сега - да говори сега или да замълчи до есента Grinning.

Паполинче, как си днес?
Много странен ден. Сутринта тръгна много накриво. Вчера се оказа, че не са взели резултатите ми /защото трябвало да се обадя - аз се обадих както беше уговорката да проверя дали са готови, но никой не ми каза че трябва да се обадя още веднъж, за да им кажа да ги вземат/ и днес докито ме вика в болницата да ги видим там - за пояснение аз ходя в частния му кабинет и затова така става - сестрата с която работи е пълно куку според мен. Вчера на тръгване ми дадоха бележка за още изследвания и ми казаха на 2 етаж да дам кръв в същата болница. Та тази сутрин в продължение на един час обикаляхме 2-я етаж ,на които визуалната комуникация е под всякаква критика и след няколко питания и чакане на грешните опашки намерихме вярната лаборатория. Там чакахме 40 мин. една госпожа да си изговори ЛИЧНИТЕ разговори като всеки път бяхме помолвани да почакаме още малко - и всичко това за да ни кажат че те там кръв не вземат, а на втория етаж в другата сграда където се и плаща и после се носи при нея. А в това време става време да ходя при докито - пък той професор важен и много трудно се лови. Хукваме към асансьорите - един не иска да спре на етажа - че като побеснях - та набегом до 11 етаж - горе щях да припадна - едва си поемах въздух. Голямо съм куку. Дано не съм си навредила. Та там поне хубавата новина е че изследванията са ми ок - даже много.  Докито каза да престанем да обмисляме засега закупуването на парче земя с размери 1/2/2 метра - нищо че било на проветриво място и под китна върбичка - от негова гледна точка щяло да ме бъде още неизвестно време Grinning - не че съм щяла да се размина с това - то всички сме затам но по-натам Grinning. После нещата тръгнаха значително по-добре - дадох кръв - занесох я и се уговорихме кога да взема резултатите. Всичката тази разправия заради едни резултати от Англия. Най-вероятно разменена кръвна проба - друго обяснение нямам. Уж много внимават. За осем месеца остарях с 10 години от притеснения и неизвестност. Сега съм много щастлива newsm44 newsm44 newsm44.
Иначе се чувствам много странно - все едно всеки момент ще ми дойде лелката. Утре чакам да ми дойде най-добрата приятелка с гаджето си за три дни на гости. Направо нямам търпение.
Това е засега. Рапорт даден.
Маргаритката страшна си - това се казва дух. Чакам да направиш заканата реалност и да си дебелеем двечките.
Гушкам ви всичките.

# 66
Маргаритката страшна си - това се казва дух. Чакам да направиш заканата реалност и да си дебелеем двечките.
Маргаритич забравих те миличка в предните си писаници.Старост не радост ooooh!
Ама как ти се радвам да знаеш, че пак започваш Hug и като застискам тия палци та няма да има отпускане.
Много ти се радвам да знаеш и така се моля тоя път да успееш.И за Зази също се моля Praynig
Зази ти кога си пак?Защото знам ,че и ти ще успееш Hug Hug Hug

# 67
Миличка Нежна Прекрасна Фиорка[/size]

Честит Рожден Ден!!! Желая ти много здраве и сбъднати желания. Бъди много обичана и обичаща. Лека Бременност и Прекрасно Раждане. Здраво Бебче- Юначе за най- щастливата мама.

каритас добре са. Благодаря ти, че никога не ме забравяш  Hug  Hug  Hug

Бъненце къде се скри бе пиле? Ти видя новата печка и айде да и вземеш душата.

Паполино как си днес?  едит: виждам, че си писала докато аз пишех  bouquet

МаргарЕтка от сърце и душа  newsm17  love001 smile3525 ще се моля. Възхищавам ти се!!! УСПЕХ!!!

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 17:40 от Vanhorne ๏̯͡๏)

# 68
  • там където мога да си закача хамака
Леле Фиорче - страшна майсторка си  bouquet.
Милото каза че близането на монитора надали е най-хигиеничния начин за почистването му.
Добре че си дала и рецептата.

# 69
Милото каза че близането на монитора надали е най-хигиеничния начин за почистването му.
Добре че си дала и рецептата.
Ами  какво да ти кажа-освен милото да тича до кварталния магазин и да купува продуктите-друго не се сещам!
Че все пак ти си  preggo ,да не ти се прияде е на теб! Бързо да го спретнете-близането няма да свърши работа! Mr. Green
Vanhorne ๏̯͡๏) ,Бъни ,благодаря и на вас момичета!  bouquet

Vanhorne ๏̯͡๏),миличка,ти вече си точно на половината от бременността-остава още толкова!
Дано е така лека и безпроблемна! Praynig

# 70
Vanhorne ๏̯͡๏),миличка,ти вече си точно на половината от бременността-остава още толкова!
Дано е така лека и безпроблемна! Praynig

Praynig Дано!

Ти си само 5 дни след мен  Hug

# 71
 Hug
Аууу девойки какви са тез скуснотии  Flutter Flutter Flutter, както казваше малкия.
Отивам да разуча рецептата, че ме грабна вида на завършеното творение на Фиорчето  Hug

Днес в отчетната тема се народиха цели 5 бебешора дотук, 4 мъжа и една нежна дама та пак си наминавам да ви нагледам и си пожелавам и тук да настане такъв бебевалеж в най-скоро време Hug Hug Hug
Vanhorne, Фиорка - на шега на майтап - стигнахте средината   bouquet
Стискам палци и от тук нататък да минава леко и безпроблемно - пазете се и почивайте момичета  Hug

# 72
Честит рожден ден желая ти много здраве щастие и едно прекрасно бебе на финала.

# 73
Здравейте ненагледни,

Веднага поздравления и най-добри пожелания за рожденничката. Мила Фиорче, бъди здрава, усмихната, щастлива с това което си постигнала, пожелавам ти приятен празник в компанията на любими хора. Букет цветя и от мен. Много ми хареса тортата , изглежда лесна и вкусна, но не и диетична. Понеже имам възбрана за приготвяне на сладко- любимия е диета и той -  ще се задоволя само със слюнкоотелянето и представата как се топи в устата .. мммммммммммммм... мерси !

Ленка като гледам лентичката ти , ми то има още много - къде те засилиха да раждаш - три седмици са си три седмици, за тях цигането ще набере още като минимум половин килограм. Така ще се роди здрав як мъж. Все пак както знаете друго си е. За теб лично знам че много ти припира, вече ти е омръзнало, тежко, задушно, искаш по бързо да свърши .. аз така с малкия се приготвих да раждам на Коледа при термин 18.01.Все си казвах- днес е  дена, че нямам сили.. Но НЕ, малкия си имал характер и се роди точно на термина. Последните две седмици се чувствах направо като мечо-турист- четвъртита. Търпение Ленка - как ви планират- голямо бебе предполагам...

Прасковче очаквах и днес да ни зарадваш с някоя от картите, харесвам такива сентенции - карат те да се замисляш и да намираш нещо повече зад простите неща и привидните истини. Онова за щастието също много ми хареса, освен за вибрациите. Споделяй с нас по-често какво се е паднало а ние ще тълкуваме.

Иф-че радвам се че и ти цъфна. Забелязвате ли че при нас всяка с коремче си има дружка - по двойки са- коя ли ще е двойката на Паполинчето...

Паполинче, как е сърцебиенето, днес денят по различен ли изглежда. Радвам се на добрите ти резултати, явно ти е добър период- едното - сега  другото, да вземеш да пуснеш тото...

Тцвети , при нас в БГ , първото на което се обръща внимание при каквито и да са грипни симптоми на вашата възраст са зъбите, нормално е Анабел да има широк спектър на оплаквания именно заради това - от температура, хрема, кашлица до разстройство. ПО принципно тези оплаквания се получвата защото при никненето на зъбките детския организъм е с толкова ослабена имунна система че всичко го поваля. Така че първо се вкарва хомеопатията и ако до три дена няма подобрение на общото състояние едва тогава влиза тежката артилерия с други лекарства. При нас най-трудно, с подобни симптоми, излязоха кучешките и последните 5-ти подред зъбки. Така че малката принцеса в момента е просто много податлива на заболявания и трябва да се пазите.

Марги четох за това че нищо за момента не пречи на плановете ви, дано всичко мине по мед и масло.

Рослем от теб също чакаме новини за това как се чувстваш, как е здравословното ти състояние, кога планирате следващият опит, имате ли нужда от подготовка.

Зази ти нещо също се таиш, само работиш ли , работиш, даже снимки от Цюрик не сме видели...

Бънка честито печка, то ние докато обсъждаме ти вече си си купила. Хаирлия дае, още по вкусни да стават нещата макар че от твоите ръце просто няма накъде повече. А за "онези работи"  се стягай, хич не чакай до есента, без разни пораженчески настроения.

Деми, честита ви френска гимназия. Хубав език е френския, казват че не с голямо приложение но не съм съгласна. Французите са националисти, в червата си мразят англичаните и затова трудно и отвратително говорят английски. При нас, на златните за тях се изискваше специално кадри с френски, надписи на френски и прочие. Има и друг плюс - ще ви пее шансони -- Аux Champs Elysees   ( http://www.youtube.com/watch?v=OAMuNfs89yE )

Приключвам че стана дълго.
Прегръдки на всички неупоменати по горе.
слънчево настроение ви желая
  bouquet

# 74
Момичета забравих
мразя спама, но моля ви заинтересуайте се от по-долния линк и ако имате мнение по въпоса за трагичната смърт на Запряна Колледарова го изразете

http://bgpetition.com/Zapriana/index.html

Общи условия

Активация на акаунт