СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 945
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
 за кошара - на м-н Косара в кв. Българка или на стоковото тържище, бебе-центъра
 педиатър - има много деца, добрите педиатри са заети ... но добри са Шишкова, Илиева, Крайчев - тези са в д-р Миркович, до ДКЦ 1; за кой квартал ти трябва? и в 3-та поликлиника има добри, на Сиска мисля, че е там.
Оживях след първия работен ден, ама е много гадно без вас  Cry

# 136
ами на Косарата нямаше нищо интересно, а на стоковото са едни и същи кошарите. те всъщност в целия град са едни и същи и не ни харесват. а за Педиатър няма да е зле да е в 3-та поликлиника, защото ние живеем в Клуцохор.

# 137
Здравейте! Hug
Миленче, и на нас ни е тъжно за теб на кафето преди обед усеща се липсата ти. Sad  Днес видяхме малкия Раян по центъра с баба си и кака си.То и на мен скоро ще ми свърши майчинството след някой и друг месец започвам и аз работа.

Дилянче, няма страшно мила може да се обърне в последния момент.Пожелавам ти всичко да мине нормално и да се радваш на живо и здраво бебче!За кошара не мога да ти помогна ние ползваме на пламениците и не се е налагало да търся.

Кокитке, днес те мернахме по центъра с количката, ако искаш присъедини се към нашата групичка на кафето.

# 138
Rume .. Simple Smile Само да почна да си свалям сама количката Simple Smile и съм с вас ... още ме мъмрят като я вдигам Simple Smile

# 139
Здравейте и от мен, аз ще съм вече редовна- имаме нет Simple SmileSimple SmileSimple Smile
 За кърмачески срещи- аз съм ЗА, научавам много неща и разрешавам проблемите си, не се обсъжда само кърменето, а всякакви въпроси по отглеждане и възпитаване на децата. Всеки намира своя причина  Peace
 Пъзелче, уважавам мнението ти и такива срещи не задължават никого. Който смята, че има нужда да посещава такъв вид срещи- ходи.  Hug
 Кокитка, айде наистина  с нас на сутрешно кафе. И аз те мернах  Hug
 lqnka, аз си купих кошарата от един магазин само за кошари от детското зъболечение към Добри Желязков като тръгнеш по улицата, завиваш след това в ляво- магазина е на ъгъл срещу едно ново заведение/пицария  newsm78 ... ама как го обясних, а бе разтършувайте се в този район.
 Миленка, ко ши прайм без тебе и аз незнам, хеле я... че нали си моя подвижен учебник  Rolling Eyes

# 140
бреййййййййййй тука голяма пустощ бре

# 141
  • Сливен
     Ехоооооо,къде се изгубихте.Явно много работите

# 142
  bouquet
Здравейте! Предполагам, че има майки, които вземат храна за децата си от детската кухня, искам да ви попитам доволни ли сте? Аз все още не мога да се реша да го запиша. Разнообразно ли е менюто им?

# 143
Ето 2 снимки от кърмаческата ни среща  Heart Eyes

и още.....

# 144
  • Под Сините камъни
Дзак
Сисе снимките са много хубави.Как сте днес?Голяма пустош настана тук явно всеки е забягнал на някъде.

# 145
Ей и аз съм тук ама при нас нищо ново няма за разказване.Всеки ден е една и съща.Мойта снощи вдигна температура от имунизацията от вчера и тая нощ не ни остави да спим  Tired
honda_vti ние до преди месец бяхме на кухня и нямах забележки всичко си изяждаше.Долу горе е разнообразно улесняваше ме, че не и мислех за яденето само закуската.Но от както сме се върнали от море я спряхме, защото там се научи на нашето ядене и кухнята вече не я ядеше.Може да пробваш всяко дете е различно.На едни им харесва на други не.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 14:16 от rumetoo

# 146
  • Под Сините камъни
  bouquet
Здравейте! Предполагам, че има майки, които вземат храна за децата си от детската кухня, искам да ви попитам доволни ли сте? Аз все още не мога да се реша да го запиша. Разнообразно ли е менюто им?
А пък моите диванета ядяха само десертите.Иначе не е кой знае какво менюто

# 147
Здравейте и от мен! Ужасно е  sweating.
lqnka ние сме при Марианна Кирилова в трета поликлиника и съм доволна. За кошарите наистина в целия град продават едно и също, няма никакво разнообразие.
honda vti повечето ми познати са записали децата си на кухня не съм чула някой да има някакви оплаквания от храната там. Пробвай, ако не му хареса няма да му даваш.
Момичета качете още снимки от кърмаческата среща.

# 148
Ето това е нашата кошара+шкаф. От този магазин, в който я купих има най- различни модели с шкаф, с гардероб, или само кошара, има малки, големи, люлеещи, има каталог с цветове, може да си купиш в наличност може и да поръчаш и до седмица е готива, продават матраци, както обикновенни така и анти-алергични/ летни, зимни. Има и комплекти за кошари и комплекта ми е от там 100% памук.

# 149
Ето и моите снимки от Кърмаческата среща  Hug

Общи условия

Активация на акаунт