СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 946
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Предполагам, че ще му хареса храната от кухнята, досега всичко, което съм му предлагала е харесвал. Обича да си хапва. Надявам се да е и достатъчно разнообразно и да няма кренвирши  Thinking . Не искам от малък да се учи да яде такива храни.   chef

# 151
Здравейте!Търся мнение за неонатологичното отделение в окръжна болница.Благодаря предварително!

# 152
Забравих и за лекарите който работят там.

# 153
Добро утро от мен

Дидке, снимките са много хубави, особено там, където децата рисуват- многоооо сладки беее  Heart Eyes Heart Eyes Аз по скромно се оказа, че съм го дала в "цъкането" Simple Smile

sisi99, ако мислиш да раждаш в Окръжна болница- там раждай. Добра е неонатологията, имат нови кувиози, добра им е техниката. Имена на доктори немога да ти кажа (в неонатологията), но като идваха на визитация всичко ми обчсниха най- спокойно за бебето.

# 154
Забравих и за лекарите който работят там.

Доколкото знам неонатологията е много добре откъм апаратура и условия.
Що се отнася до лекарите, шеф там е д-р Минчева, невероятен специалист.  Peace Лично я познавам и мога да кажа само суперлативи за нея.

# 155
Добро утро!

Сиска мерси за кафенцето.
За неонатологичното отделение в окръжна болница съм чувала само хубави неща. До колкото знам в микропедиатрията имат добра апаратура и работят добри специалисти.

# 156
  • Под Сините камъни
Добрютро!Мен такъв дъжд ме валя сутринта че не е истина.Докато оставя Миро на ясла и после до колата станах вир вода.Пожелавам ви весел и по малко  дъждовен ден

# 157
Добро утро!
А,Пеци, аз от кога го чакам тоя дъжд да разхлади!Искам днес цял ден да вали,че ми е много горещо! Laughing
За неонатологията в Окръжна-на висота е.Както и лекарите, които работят там. Peace Другите болници в Сливен нямат такова отделение, а само някакви сектори.Нямат 24-часово покритие от неонатолог, а са на повикване и ходят за раждането.А след раждането не знам кога ходят.Но съм сигурна,че няма еонатолог 24-часа в частните болници!

# 158

Добро утро  Hug

# 159
Добро утро на всички!  Hug
Славенче още ли не си се освободила!?
Айде, леко раждане от мен! Grinning
Каква приятна хладина навън!? Crazy
Само за разходки. smile3508

# 160
  • Под Сините камъни
Добро да е!
kokitka мерсаж за кафето

# 161
здравейте момичета, аз съм сравнително новичка във форума,сега пиша в "очакващи бебета през декември", отдавна се каня да драсна някой редче при съгражданките. Ще ми е приятно да споделям радости и неволи с вас. На 26 г. съм и съм в 6 месец бременна с трето детенце имам две сладки принцеси на 7 и 5 години

# 162
здравейте момичета, аз съм сравнително новичка във форума,сега пиша в "очакващи бебета през декември", отдавна се каня да драсна някой редче при съгражданките. Ще ми е приятно да споделям радости и неволи с вас. На 26 г. съм и съм в 6 месец бременна с трето детенце имам две сладки принцеси на 7 и 5 години
Браво!   bouquet  Три деца! И аз имах мераци по едно време за трето, но май се изпариха покрай търчането по второто.  Mr. Green
Добре дошла, olita!  Hug

# 163
Добро утро и от нас.

Кокитка, мерси за кафенцето. Изпихме го заедно с форумската среща, както всеки ден  Hug Само  тебе чакаме да се присъединиш към нас ама ти се скатаваш  Naughty

Олита, добре дошла  Hug Ще се радваме да се включваш по-често и при нас.

Ай бай

# 164
  • Под Сините камъни
olita welcome

Общи условия

Активация на акаунт