СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 954
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
olita добре дошла и от мен! Hug

# 166
 Heart Eyesмерси на всички за топлото посрещане

# 167
Здравейтееее

Олита добре дошла. Три дечеца  newsm74.

# 168
Олита Добре дошла   bouquet  и леко бременеене Simple Smile
Сиска .. другата седмица Simple Smile или по другата ... забравих какви бяха смените на моя .. и съм с вас  нема как да пропусна Simple Smile

# 169
  • Сливен
     Здравейте,момичета.Как сте?Ние оставихме Гоги на село,а ние ще разпускаме тази вечер  Wink   grinning039 ето така ще съм другата седмица.Заминаваме да се пекнем малко .
     Добре дошли на новите мами,а на мамата с третото дете  smile3501 "Браво момиче,само така" ние неможем за второ да се решим.
     Приятен уикенд  Hug

# 170
Здравейте и от мен......дълго се изгубих но както и да е
Искам да ви питам някоя от вас знае ли дали дават под наем някъде детски официални рокли.....или тези който ходят с тех на партита дали ги дават без присъствието на аниматор а само да ползваш костюмите за определено време newsm78
Едно време в къщата на приказките имаше много такива рокли и костюми за деца за партита......нещо такова търся.....а всъщност какво дтана с тая къща на приказките що я затвориха или се премести ли........неможах да разбера newsm78някой знае ли

# 171
Здравейте и от мен......дълго се изгубих но както и да е
Искам да ви питам някоя от вас знае ли дали дават под наем някъде детски официални рокли.....или тези който ходят с тех на партита дали ги дават без присъствието на аниматор а само да ползваш костюмите за определено време newsm78
Едно време в къщата на приказките имаше много такива рокли и костюми за деца за партита......нещо такова търся.....а всъщност какво дтана с тая къща на приказките що я затвориха или се премести ли........неможах да разбера newsm78някой знае ли
Оня ден наемахме костюм за баткото от Пипилота на площад Левски. 8 лева на ден. Вечер от 17 до 18.30 работят...

# 172
Привет на всички и добре дошла на новата мама!
Още не съм родила. Mr. GreenАма ще е тия дни.Да ми стискате палци,че пак ме хваща страха. Peace

# 173
Благодаря Луна........ Hug
И аз си помислих за там но не бях сигурна.....още в понеделник ще отида да видя дали ще има нещо подходящо за нашия повод....че голямо парти ни чака Simple Smile
Лека вечер на всички мами  bouquet

# 174
Мами, ако искате може и нас да включите към Сливенския подфорум! Само кажете на кои да си пратя данните, ако ни приемате  Hug

# 175
honda_vti искали питане  Hug естествено, че може да се присъединиш и през деня на кафето също си добре дошла. Wink Голяма тумба се събираме тогава.Мисля, че Мегито дето прави темата ще ти качи данните на първата страничка в списъка.
Славенче, като родиш да не забравиш да пишеш един смс да известим радостна вест във форума.Дано всичко да мине без проблемно. Praynig

# 176
  • Под Сините камъни
Добро утро,айде нещо за загрявка  http://www.youtube.com/watch?v=_PHnRIn74Ag

# 177
Здравейте   bouquet

olita, honda  welcome

Еееее Кате, къде се изгуби има няма година и половина не си писала..... smile3516

# 178
здравей Пъзле
Наистина доста време не съм писала....... Grinning
Гледам имаш вече второ детенце момче ......ЧЕСТИТО  bouquet....Незнаех.Браво на тебе че си се решила....аз още не мисля за второ дете. #CrazyБрата на мъжа ти май и те имат второ..видях жена му в напраднала бременост скоро....роди ли вече......гледам миналата седмица оставиха големия на бабата в Дружба.
Лека вечер на всички Hug

# 179
благодаря ви за снимките на кошарите и за това че се опитахте да ме опътите. вече си харесахме кошара от магазина на Дибо, ама още не сме я купили. татито чака да родя и тогава.
Да стискате палци че тия дни палавника ще излиза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт