СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 958
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Кате, Борис е най-прекрасната грешка в живота ми... Party Heart Eyes

Да, имат момиченце ама ти ги шпионираш там из Дружба... Mr. Green

# 181
Добро утро    bouquet

# 182
Добро утро!  Ние вече спим след закуската.  Heart Eyes

# 183
  • София/Сливен
Привет и от мен. Тази седмица ще съм с вас - в София съм.
Привет и на Хонда и Олита. Ще ги включа в списъка.
Нали няма други за включване, че нямам много време да чета назад. Ако има, да свиркат.

Имам един въпрос - има ли в Сливен доставчик на Интернет, който не държи да сключваш договор за цяла година? Домъкнахме стария компютър в Сливен, трябва ми Интернет само за времето, през което съм там. Нашите няма да го използват, а и ще се затруднят с плащането. Така, че се надявам да намеря нещо, където се плаща само за отделни месеци - 2-3 месеца през лятото, 1 месец към Нова година, 1 месец около пролетната ваканция... Надявам се ме разбрахте.

# 184
Пъзле съвсем случайно стана моето шпиониране Embarassed.....аз от дете се познавам с Мартин и Благо и няма как като ги видя да не се поздравим.....бях на кварталното кафене с моята Филипа когато дойде Мартин и доведе сина си при майка си която пък беше седнала на съседната маса.Даже двете деца се заиграха  Grinning
А вие май неидвате в Дружба newsm78.......ако идваш някой ден пиши че да се видим и на живо, не само тук във форума. Joy

# 185
Меги .. мисля че Кейбъл тел Simple Smile така правиха ... само требва да си подаваш молбичка за пускане и спиране на нет-а Simple Smile иначе пак се подписва договор .. поне преди беше така като бяха КТВ сега ... требва да питаш

# 186
  • София/Сливен
Преди да дойдем в София бяхме към тях. Но имахме модем... а тук само едно кабелче с накрайник като за телефон, само го пъхваш в компютъра. С модем много тромава работата, и договори допълнително за ползване на модема... абе такова ходене като се отказвахме от тях... това беше 2005, сега може да е друго.
Ако някой знае друго, да казва, като се върна в Сливен, ще ходя да разпитвам. Там пък нямам връзка с вас, да ми давате информация...

# 187
 Hug Благодаря Меги!   bouquet Вече и ние сме част от отбора!

# 188
как сте момичета, времето вече е поносимо, то какво беше в тия жеги. Тези дни имах гости и не оставаше време да пиша, ние с бебчето сме добре и си почиваме.... вече нямам търпение да го гушна, като гледам вашите какви са сладки, налягат ме спомени каките като бяха малки... Grinning

# 189
  • Под Сините камъни
honda_vti сега видях че сина ти е роден на 4 Декември.Готина дата си е избрал като моя син  Mr. Green

# 190
  • Под Сините камъни
Айде да ви зарадвам с една хубава новина-току що видях при августинките че Славена е родила копирах съобщението       Момичета, наша Славена е родила момченце, 3350, 50см. Не пише име, не знам какво решиха последно... Пише, че се е измъчила милата, но пък си е струвало!  HugДа и е живо с здраво бебчето и само радост да носи на цялото семейство.

# 191
  • София/Сливен
Честито, много радост да им носи!

# 192
здравейте момичета и честито на новоизлюпеното майче, нека й е живо и здраво бебчето

# 193
Честито бебче на Славенчето!

И аз днес научих от едно момиче дето и тя ще ражда скоро, че Славенка е родила.И тя го е прочела от отчетните.

# 194
 честито бебче на Славенка, да й е живо и здраво и бързо възстановяване им пожелавам     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт