СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 963
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Момичета една виртуална почерпка днес имам Рожден и Имен ден

# 211
                     Честит празник!
Пожелавам ти слънчево настроение и весели емоции!

# 212
Жива и здрава да си, Кокитка!  bouquet

Честит имен ден на всички Марии! Hug

# 213
Честит рожден и именен ден Миме! bdbaloni

# 214
Миме, честит празник, много щастие и любов ти желая!!!!Честит празник на всички ни, дано е по-прохладен деня, ние тръгваме за Кабиле, много приятно е манастирчето... Heart Eyes

# 215
Славена, честито ти бебенце и тук!!!   bouquet

Кокитка, честит ти двоен празник да си жива и здрава!!!  bouquet

# 216
  • Под Сините камъни
Кокитка,честит празник   bouquet

# 217
Кокитка, честити имен ден- името ти да ти носи само хубави неща и честит рожден ден- нека да си най- обичаната съпруга и мама [/size]

# 218
Момичета, от петък сме си в къщи.Благодаря на всички ви за пожеланията! Heart Eyes

# 219
Момичета ,трябва ми помощ,трябва ми  работното време на доктор Дичева,но не мога да си открия тефтера,ако някой го има моля да ли го изпрати на лични,много благодаря. Hug

# 220
Айде да ви пусна двама влюбени за разхлад в жегата Wink та и вие да им се полюбувате  Heart Eyes

Взели сме си кака да ни отрака, ама то какви излеяния в любов бяха, какви ласки, какви гукания...мале, мале.... и още:

smile3516 Е браво, три дни ни няма и ще ми прелъстявате снахата! от приятел не го очаквах.
Златена сме си я пазарили преди месеци  bowuu, ей на майка и да каже в понеделник.

Честит празник Миме, от щастие да не се отървеш!

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 21:12 от Milena_vk82

# 221

smile3516 Е браво, три дни ни няма и ще ми прелъстявате снахата! от приятел не го очаквах.
Златена сме си я пазарили преди месеци  bowuu, ей на майка и да каже в понеделник.

AAAAAAAAAAAAAA, снахата сама дойде при нас  Crossing Arms да сте си я хванали по- близо, а и снахата ще има сестра тъй че...   hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 222
Здравейте, момичета  Grinning Как я карате в жегите?
Виждам, че имаме нови попълнения  Grinning Честито на Славенка! Да й е живо и здраво бебчето   bouquet

Имам една питанка и се надявам да можете да ми помогнете Simple Smile Знаете ли къде в Сливен гравират бижута? Е, по-скоро става дума за часовник? Скоро моя приятелка ще има РД и съм решила да й подаря часовник, но ми се иска да го гравирам с някакъв надпис. За съжаление незнам къде извършват такива услуги  Thinking Ако някой знае, pleaseeee да пише  Hug

# 223
В златарското ателие с/у кълбото

# 224
Колко страници трябваше да е отчетната!? До 15-та ли!? newsm78
Здравейте на всички!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт