СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 961
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
аз знам, че злато гравират във всички златарски ателиета, но за часовници незнам, трябва да попиташ Simple Smile
отчетната е 20стр. Simple Smile

# 226
здравейте,разбрах за магазин хепиленд в сливен и ниските цени там за това моля някой да ми каже сайт в който мога да разгледам каталог с техни стоки за да си харесам коли4ка за моето беб4е Grinning

# 227
Siska, качи малко снимки от кръщенето на Божи, вчера не можах да ги разгледам  Praynig. На манастира в Кабиле ли празнувахте?

# 228
здравейте на всички мамчета. искам да ви се похваля че и аз вече съм сред вас. родихме се на 11.08 тежим 3380 и сме дълги 52 см. казваме се Мартин и сме доста ревливи и с характер от малки. излязохме все пак с дупето напред и със секцио ама вече се възтановявам а той си реве ли реве. Simple Smile

# 229
lqnka честито бебче!Да Ви е живо и здраво и много да ви радва!Бързо възстановяване от раждането  Hug

# 230
  bouquet Добре дошли Lqnka и Мартин! Желая ти да е много добро, умно и спокойно бебче!   bouquet

# 231
Добро утро и от нас.

[color=red]честито бебче на Лянка- живи и здрави, бързо възстановяване [/color]

Хонда, ще кача снимки, но ми я няма картата с памет, че замина за морето, скоро ще е Simple Smile

Ох, ние днес отиваме за 2-3 дена на море  Party

# 232
  • Под Сините камъни
lqnka честито бебче!  Живи и здрави, бързо възстановяване

# 233
lqnka, честито бебче! Да ти е жив и здрав малкия Мартин! Дано скоро се поуспокои и да не плаче толкова много Wink

# 234
lqnka честит бебок! Да ти е жив и здрав и много да го слушаш Simple Smile леко възтановяване Simple Smile

# 235
Някой знае ли от къде да си купя капки Инфакол?

# 236
Славенче ... http://a566775.obiavi.portal.bg/Infakol_-_Kapki_Protiv_Koliki_Ot_Anglia.html        http://www.cenite.com/cena/+Infacol+-+%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%B0%D … %BB+50ml/69747205 в сливен има на една аптека ... на георги данчев ама са на 30 лв Simple Smile

# 237
Лянка, честит бебок и от наша милост  Hug
Много късмет да има в живота и всичко наоколо да го обгрижвате с много любов  Hug

Я да питам....има ли желаещи заедно да пътуваме за концерта на Мадона в събота  newsm78
И един поздрав  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=pea1j9NVxyk

Аз тази седмица съм в Унес!!! Joy

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 07:23 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 238
Здравейте, съгражданки Simple Smile Радвам се да открия тема за Сливен тук. С моя съпруг скоро се върнахме в нашия роден град - има няма три месеца. Simple Smile

Темичката ви е чудесна.

Сега искам да ви помоля ако някой от вас не е разбрал за случая на Поли, да се помолите заедно с нас за щастлив завършек на бременността й. Накратко - тя е бременна в шестия месец, с тежка и рядка диагноза: плацента перкрета. Плацентата преминава през стената на матката, като може да се срасне и с други органи, а в случая с пикочния мехур. Нашите специалисти са безсилни и нямат никакъв опит с това, поради което Поли трябва да се оперира в Германия.

Помолете се за нея и бебчето й, за цялото й семейство.
А който има възможност нека я подкрепи и финансово.

www.help-polly.info

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 09:11 от Либи

# 239
Да ви е жив и здрав Мартин, Лянка!  bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошла на Либи!
Ще мисля за Поли, за дечицата й, за цялото й семейство.  Hug   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт