СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 938
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте , на всички,  Grinning, напоследък нямам време да пиша ,а и от два дни съм на работа Sad , но имам страхотен повод за да ви спретна една виртуална почерпка, моето мъниче днес навърши една годинка Grinning

ЛЕка и спокойна вечер на всички  bouquet

# 61
Еми, да ти е живо и здраво бонбончето!

Честит празник!  bouquet

# 62
Еми, честит ви празник /на патерици/! Пожелавам на малката щуро и безгрижно детство! А на теб да ти е здрава и по-малко ядове покрай отглеждането й!
А ти като си на работа сега кой гледа малката?

Момичета, кафето ви:

Спорен и успешен ден!

# 63
Еми, и аз със закъснение да честитя рождения ден на щерката ти. Да е жива и здрава.

Лони, тя Дидката май тази седмица е на море  Thinking Поне така си мисля де, щото не я виждам в Скайпа.

За срещата кво да кажа, Нелито писа да правим тази седмица в края, но аз си мълча, щото честно казано в тези жеги не ми се ходи никъде и след работа се прибираме вкъщи на климатика и никъде не ходим. Ама ако кажете пък да правим среща съм ЗА.

# 64

Честито  ти порасналата принцеса Еми ! Да ви носи само усмивки.
Кате аз не смея да предлагам среща че има много отпускари.

# 65
  • София/Сливен
Еми, честито и от мен! Много усмивки и весели игри, много много здраве и много любов в цялото ви семейство!

# 66
  • Под Сините камъни
Еми, честит ви празник!Да е жива и здрава малката принцеса

# 67
ЕМИ, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!

Днес ми стана много хубаво, че видях Лонката и Жен Шен, съжалявам, че беше за кратко, но дружката с която бях бързаше.  Hug

# 68
Еми, честита годинка на малката ти госпожичка!  ura

Днес и аз видях Лонката на кафето до нас по обед беше седнала с още една мама.Нейния син нахрани с царевички нашите нахални госпожици Embarassed

# 69

Еми, честита пораснала принцеса и от мен(макар и със закъснение).

Цитат
Днес и аз видях Лонката на кафето до нас по обед беше седнала с още една мама.Нейния син нахрани с царевички нашите нахални госпожици
Другата мама бях аз  Laughing Но понеже все нещо излиза и  често пропускам форумските сещи, не се познаваме още. Виж Миленка я видях... Simple Smile
 А децата бяха големи сладури.
 Та за срещата : още не е сигурно, но май ще ходим за риба.Ако се промени нещо, ще дойда.
 Ама къде и кога? Wink

# 70
  • София/Сливен
 Та за срещата : още не е сигурно, но май ще ходим за риба.Ако се промени нещо, ще дойда.
 Ама къде и кога? Wink

Другата седмица  Wink във вторник след 18 часа. Само предложение е... Ако не е удобно, дайте и други предложения. Аз тази седмица не мога, ама другата съм на линия, по всяко време на деня.

А, и още нещо - попълних още рождени дати в списъка на майките и в списъка на децата. Моля, особено последните включили се във форума (някъде от Нова година насам може би), погледнете там, ако има неточности да ги поправя. И да направя и нов календар.

# 71
  • Под Сините камъни
Искре стика се спотайва ами пусни някоя и друга снимка да го видим тоз Борис.

# 72
ей Пеце, чак до Русе не ви ли домързя в тия жеги да ходите?Комарите не ви ли изпонахапаха...?

Я някой да каже някой детски ортопед, моля.

И някой ще пусне ли линка към форума за кърмещите мами, че и аз искам да се присъединя.Мерси...

# 73
Днес и аз видях Лонката на кафето до нас по обед беше седнала с още една мама.Нейния син нахрани с царевички нашите нахални госпожици Embarassed

Ами като ме видя, че съм аз, защо не се обади?!  Naughty Защото аз не бях 100% сигурна, че си ти. Нищо, другия път!  Wink А децата си бяха много `арни, не ги обиждай!

В този ред на мисли да споделя, че Искрето изглеждаше доста добре и много свежа!

Меги, мен този ден и час на срещата ме устройва. Кате, хайде понапъни се, душо, няма да се стопиш от жегата. Иначе чак към-то Коледа трябва да те видим.  Simple Smile Ако искаш определи ти мястото, може и някъде, където е климатизирано.

Я някой да каже някой детски ортопед, моля.

Аз водя Георги при доц. Дърмонов в Стара Загора вече втора година. Въпреки противоречивите отзиви в нет-а за него, аз съм доволна. Ходя си с направление и до сега и стотинка не ми е взел. Само, че предварително си запазвам час по телефона. Ако се интересуваш мога да ти дам телефона му на ЛС.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 16:37 от Лони

# 74
И някой ще пусне ли линка към форума за кърмещите мами, че и аз искам да се присъединя.Мерси...

Заповядай тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт