СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 936
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро.

Кате, хайде понапъни се, душо, няма да се стопиш от жегата. Иначе чак към-то Коледа трябва да те видим.  Simple Smile Ако искаш определи ти мястото, може и някъде, където е климатизирано.
А, другата седмица го дават хладно, тъй че за вторник след 18 съм навита за среща Simple Smile

# 76
ХелоУУУ....завърнахме се от морето и ако трябва да ходя пак  Naughty
Някой ако иска да ме замести - да заповяда, ама ще трябва и децата и МироТО да гледа  Joy

Аз съм за среща във вторник, понеже утре заминаваме за Пазарджик - ще ставаме кумове на наш приятел, който си намери за месец изгора  Heart Eyes и сега ще ги женим  bowuu
След малко отивам към центъра, ако някой ме види да свирка  Party

Hug

# 77
  • Под Сините камъни
Добрютро!Айде кафето е от мен днес    с пожелание да приятен ден

# 78
Значи записвам си среща във вторник и да няма самоотлъчки Naughty
Кажете къде да е, някъде на открито, пък може и в 18:30ч да е по-хладно, ако не е късно за работещите (ако идват направо от работа) Всъщност часа всякак е ОК за мен.
В градската на Дино бара удобно ли е? Sunglasses

Емито съвсем се изгуби и в скайпа не влиза  Crossing Arms Да ти е здрава и засмяна малката Ясминка   bouquet

Аз препоръчвам ортопед в Ямбол, пари не взема дори да му даваш, с направление се ходи, гледа на ехогроф, внимателен е и сладък  Wink давам координати на лични, който иска да ми пише.

# 79
Готова съм за срещата още от сега Whistling Никакви самоотлъчки.

Ние утре ще тръгваме за Търново - ще кръщаваме малкия на Килифаревския манастир и ми е малко нервно с тези жеги.

Пожелавам на всички който не са на море приятен и весел уикенд.

# 80
Ей .... Момичета Wink как сте Simple Smile

# 81
  • София/Сливен
Значи остава за вторник. Часа само за пример го предложих, ако искате, няма проблем да е друг. За мен е суперудобно на Динобара, тъй като мойте сами се занимават и дори не им виждам очите.
Ние днес пътуваме, оставям ви да си форумствате без мен, ще се видим в Сливен. Ако има някакви промени за срещата, ми кажете по телефона.

# 82
И аз съм ЗА срещата във вторник. PeaceЩе сме на линия.

Часът е без значение за нас.По всяко време ние удобно.

# 83
 Този път и аз съм там. Ходенето ни за риба се провали, но на среща ще дойда! newsm53

# 84
И аз съм на линия, когато и където кажете за среща. newsm68

Хубав ден Ви пожелавам!

# 85
  • Под Сините камъни
Ей .... Момичета Wink как сте Simple Smile
Ооо kokitka добре дошла! Как е малката буба?

# 86
Добре е :>>> гледаме се ... слуша като не спи Simple Smile и така :>

# 87
Момичета и аз съм ЗА за срещата! Ще се радвам да се видим и да си побъбрим. Но аз ще съм сама , че иначе с Марти няма да мога да седна за да ви видя!

Целувки на сладурите!

# 88
Здрасти  Hug
Ще опитам да дойда на срещата ако мъжа ми се прибере по-рано от работа и гледа София, а аз ще съм с малкия. Вече става сложно с детегледачите.... Crazy
Иначе сме ок, гледаме се, слушаме се от време на време  Whistling и така....

Тук има снимки на Борис - http://www.puzzle.snimka.bg/album.php?album_id=403626
А тук има нови на София - http://www.puzzle.snimka.bg/album.php?album_id=403662

# 89
Пъзел, много хубави снимки! Да са ти живи и здрави сладурите!
Отново ще пропусна срещата  Sad Ще се прибера в Сливен най-вероятно в четвъртък.
Ако някой се интересува от Световната седмица на кърменето тук пуснах информация какво ще организирам в Сливен. Ако имате желание и възможност заповядайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт